Napocska,
tudod, már írtam, nagyon hosszú a lista, hidd el, nem járna jól, aki innen akarná elérni. Szerintem már Te is megkaptad, úgyhogy láthatod.
Kriszta (nyúl)
mondasz valamit! És ha tudnád, mennyien kérték még emilben...
Viki,
nagyon aranyos vagy. Nekem is eszembe fog ám jutni mindenki, akinek elküldtem, hogy ugyan hányan fõznek-sütnek-ajándékoznak a lista ötletei alapján
Mobevic,
nem az én ötleteim, én csak összegyûjtöttem, de azért kösz az elismerést
Lányok, nekem nem teher, kérjétek nyugodtan, mindenkinek elküldöm. És várom a kiegészítéseket is! Teljesen karácsonyi hangulatom van már most, október végén, köszönhetõen az állandó karácsonyi oldalak böngészésének (na, ezt jól megaszontam
) Ezennel ki is nevezem magam önkéntes karácsony-felelõsnek, ha nem bánjátok! Bátorkodom ezt annál is inkább megtenni, mert dec. 6-án (közismertebb nevén Mikuláskor) van a szülinapom.
Viszont annyit kérek, hogy a további kéréseket is inkább mail-ben küldjétek el, mert kaptam egy levelet egyik netes társunktól, aki szerint elég zavaró, hogy ez a topic ötletek helyett csak kérésekkel van tele. Beismerem, igaza van. Tehát:
zsu74@freemail.hu Esetleg ha vki jobbban ért az internethez, van szabad tárhelyem a nexuson, de eddig csak képeket sikerült feltennem, szöveget nem. Ha az illetõ megosztaná velem, hogy tudok szöveget is feltenni, azt megköszönném, így mindnekinek elérhetõ lenne a szöveg!
Mindenkinek öröm- és várakozásteli készülõdést:
Jamina