Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Juca!A Baross utcai klinikánál a körút felé a másik oldalon van egy bolt,ott van sokféle bábjáték.(ek.fa cuccokat is árulnak)

Odi!
Én a brendonban láttam egyszer olyan huzatot,amit a simára lehet húzni,amolyan nyári huzat(8ezerért) vagy mi,de szerintem ha van egy olyan ismerõsöd aki egy picit is konyít a varráshoz,érdemesebb megvarrni.Aztán lehet hogy egy natúr szabó is bevállaljaKép

Remélem segítettemKép
zmariann

Szükségem lenne egy peg perego pliko matik vázra,ha valaki tud kérem segítsen!
A miénk a mai napon leesett a 3.emeletrõl és enyhén szólva elhajlottKépKépKép
Minden megoldás érdekel!!!
(28ezerért lehet rendelni,de ezt egy csöppet soknak tartomKép)
zmariann@freemail.hu

KÖSZI!!!
zmariann

Odi!
Korábban itt a babaneten ajánlottak egy varrónõt aki vállal ilyet. Állítólag anyagai is vannak, elfogadható áron dolgozik. Keresd meg. Kép
Üdv.
Malacka
malacka

Odi!

A Brendonban megtudják mondani, hol a nagykereskedés és ott lehet venni eredeti huzatot. (XIII. ker., de már elfelejtettem az utca nevét, a Vasas pályánál kell bemenni.)
Mi is így vettünk a babakocsira eredeti huzatot és nem volt nagyon drága, 3 db 10 alatt volt.

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Vázat senki nem tud???
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
zmariann

Sziasztok!
nem tudjátok véletlenül merre induljak el, hungarocell golyócskákat keresni? Hol lehet kapni?
Ágci

Kép
Ágci

Ágci,

[url=http://www.kreativhobby.hu/2001_2002/hungarocell.pdf" TARGET="_top]http://www.kreativhobby.hu/2001_2002/hungarocell.pdf[/url]

Szila

(lehet rendelni is)
szila

Látom, Ágci, te is beleszerettél a székekbe! KépKépKép Én is épp ezt kerestem!

SZila, köszi! KépKépKép Most olvastam, hogy a homeos könyvet árulják a Tescoban (de viheted az enyémet is másolni)

Márti
márti

Márti,
igen-igen. És nem is lehetne nehéz megvarrni, szerintem!KépKépKép
Ágci

Kép
Ágci

Ágci, Márti,

HA olyan hugarocell golyócskákat kerestek, melyeket "kitömésre" lehet használni (az Aktív Szülés KP-ban pl. a nagy ülõzsákok ilyennel vannak kitömve) - akkor építõipari kereskedésekben próbálkozzatok (Nikecell). 1 évvel ezelõtt sajnos csak több száz l-es kiszerelésben forgalmazták, mi is többen vettünk egy zsákot. Nekem még van itthon valamennyi, ha szükségetek van rá, akkor tudok adni.
Enci
Enci

Milllyen szekbe?! En is, en is..
-Afonya
Névtelen

Enci,
nagyon aranyos vagy.Kép És mennyi az amit tudsz adni? Mi mondjuk Szegeden lakunk, de ha megegyezünk az árban, postaköltséget természetesen fizetjük. Mondjuk attól függ mennyibe kerül, mert lehet, hogy jobban járok, ha megveszem a "fotelt". Igen, különben arról van szó, amit írtál, nagyon zsugis. Ha gondolod írhatsz emailt is, címem a profilomba.

Ildikó,
ha még nem tépte szét Cumika, elküldöm fényképen.
Ágci

Kép
Ágci

Ilyet talaltam, latatlanbaKép
www.nikecell.hu es ott a "NIKECELL elôhabosított polisztirol gyöngy", "Szállítása polietilén zsákokban történik (0,2-0,4 m3/zsák)". 672 Ft/kg az ara, reszletek az oldalonKép
Afonya

Sziasztok!

Ez az!! Áfonya célhoz értél!! Volt két féle, amikor mi vettük, szürke és fehér színû (azt hiszem a fehér volt a gyengébb minõségû és valamivel olcsóbb-) a célnak tökéletesen megfelel ez is.

Most már megérett bennem a gondolat, hogy felhívom egy régi ismerõsömet, aki ott dolgozik, hogy gondoljanak a kreatív kismamákra is és ne csak az építõipari szakikra - és csináljanak kisebb kiszerelésû csomagokat is!!! Kép

Jó munkát!
Enci

UI: ha fotel varrásba kezdtetek, nem gondolkoztatok szivacs fotel gyártásán? A lányom tegnap elõtt kapott egyet, azóta majdemhogy vele is alszik. Ahogy elnéztem nem lehet egy bonyolult dolog megcsinálni. A szivacsdarabokat ki kell vágatni, összeragasztani és utána huzatot varrni rá.
Enci

Sziasztok!
Nincs meg valakinek véletlenül a tae-bo videókazetta? Égre-földre keresem, de nem találok sehol. A tv-shopban lehetett kapno, de az bezárt. Szóval, megvenném vagy átmásolnám, ha valakinek megvan.
Üdv:
Sylvike
sylvike

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Virág kislányomnak szeretnék egy szép télikabátot venni, de itt Dunaújvárosban sajnos nem kaptam. Hétfõn Bp-en járunk, vajon hová érdemes betérnünk? Eddig a Brendonban vettünk neki ezt-azt, de ha jól tudom, ott csak 104-ig vannak ruhák, Virág mérete pedig már 128-as. Nagyon köszi!!!
Viráganya
Viráganya

Sziasztok!
Használt lego-t árusító üzletet keresek. Tudom, hogy van valahol, a XIII. kerületben, de elfelejtettem, hogy hol
Elõre is köszönöm.
Solya
Névtelen

Viráganya, az Árkádba (pláza) érdemes benézni, (Örsvezér tere, ahol az Ikea is van, ) mert ott van boltja a baby bellnek is meg még van La Halle is, és egy másik gyermekruhás is az alagsorban (metroaluljáróból is lehet menni)

Ezek az uzletek pl. beby bell nem draga, es eleg nagy az uzléat.
a la halle mar dragabb, de szep dolgok vannak benn a bebitol a nagyobb gyermekekig. ott felnott ruha is van.

Szoval azert mert plaza meg nem dragabbak ezek az uzletek.

Remelem segitettem: Mira
Mira

Viráganya!

Mária gyerekruha
XIII. Visegrádi u. 25.
szo. 10-18, vasaárnap is nyitva van

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Afrika térképet seretnék vásárolni. A legtöbb térképboltban nincs. Pl. Bajcsy Zs. útiban sincs. Merre nézzek körül?

M
M

M!

[url=http://terkep.lap.hu/" TARGET="_top]http://terkep.lap.hu/[/url]

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Mária Gyermekruha Nagykereskedés

[url=http://www.pekido.hu/hosts/pekido/" TARGET="_top]http://www.pekido.hu/hosts/pekido/[/url]

Baba-, gyermek- és kamaszruházat széles választéka.
Árukínálat:
zoknitól a sapkáig több száz gyártó kollekciójából
Széles választékban:
babaápolási, felszerelési cikkek, babakocsik, gyermekágyak, takarók, matracok, etetõszékek, járókák, fürdetõszekrények, biztonsági felszerelések, babaõrzõk, bicikliülések, autós biztonsági ülések

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy mit csinálok rosszul, ha az elmúlt napok hozzászólásainál rákattintok az utolsóra és nem azt hozza be, hanem jó pár hozzászólással elõttit. WIN 98-am van.

Elõre is köszi

Xintia
Xintia

HALI! Én az SOS! Tanácsok a gyermekneveléshez. címû könyvet keresném. Az oviban ajánlották, állítólag szuper.
Szerintetek hol keressem 1996-os könyv.

Puszi
Nina
Nina

Nina nézd me a Rákóczi úton a Fókuszban, mintha ott láttam volna .

Ágota
Névtelen

Sziasztok, hol találok itt a témák közül olyat ami az autós biztonsági ülésekrõl, meg a Ti tapasztalataitokról szól? mert venni szeretnénk, és nemcsak a gyártók dicshimnuszaira vagyunk kíváncsiak.

És biztosan létezik ilyen topic, de én nem találtam meg.

Köszi: MOmo
momo

Köszi Ágota megnézem. Ez egy "rendes" könyvesbolt vagy antikvárium?

Nina
Nina

Momo,
itt balra a Segédletek alatt, van a keresés. Oda, ha rákttintasz és beírod, biztos nagyon sok hozzászólást találsz. Jó böngészsét.
Ágci

Kép
Ágci

Nina, a Fókusz egy rendes nagy könyvesbolt, a Blahától ha mész 5 perc az Astória felé.

Lányok azt észrevettétek, hogy a Libriben általában 10 %-kal drágábban adják a könyveket?
Névtelen

Sziasztok!

Én egy olyan linket keresek, ahol pontosan le van írva, hogy mikor és hol kell a különbözõ járulékokat megszerezni. A munkahelyem nem kifizetõhely, ráadásul kirúgták az egész könyvelést. Káosz van és senki nem ért semmihez. Most táppénzen vagyok még, a paírokat kéthetente az OEP-be viszem be, de ott nem segítenek egyáltalán, mert állandóan sok száz ember áll sorban. Januárban fogok szülni, és jó lenne tudni mi kell ezekhez a járulékokhoz: TGYÁS, egyszeri anyasági segély, stb. Ja és ha tudnátok segíteni abban, hogy kispapának mit kell intéznie a baba papírjaival kapcsolatban, miután megszületett a baba.
Köszi minden seítséget:
Pirus
pirus

Pirus!

Itt szoktak az anyukák ilyenekrõl értekezni:

[url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/279/2787.html?1038749626" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/279/2787.html?1038749626[/url]

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Tájékoztató a gyermekek után járó ellátásokról 2002

[url=http://www.bebilap.hu/jog/gyes.htm" TARGET="_top]http://www.bebilap.hu/jog/gyes.htm[/url]

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Bigacsiga!

Szia! Köszönöm a tippeket, sajnos magamtól eszembe sem jutott abban a topicban keresni. Most ki is nyomtatom, amit írnak és jól áttanulmányozom.
A másik dologban, ami a baba papírjait illeti is tudnál linket ajánlani?
Köszi: Pirus
pirus

A XIII. Lõportár u-ban tudsz intézni, elvileg van telefonjuk is, de csak a nagyon szerencsések tudnak beszélni is velük. A Pest Megyei TÁH-ot keresd.
A kispapának semmit nem kell intéznie, még, ha az õ nevére kéritek a CSP-ot, akkor is intézheted te, csak be kell vinned a személyit, taj-kártyát, stb, kitöltött, aláírt formanyomtatványokat és még vagy ezer dolgot, amit az ügyfélszolgálaton el tudnak mondani. Fordítva is igaz, apa is intézhet mindent, de õ is csak teljesen felszerelkezve.
És nem kell csodálkozni, ha kétszer ugyanazt nem bírják elmondani. Elvileg a Szoc. és Családügyi Min. ügyfélszolgálatán is tudnak segíteni, h. mi kell, oda még telefonálni is lehet.
A baba szül. anyakönyvijét a kórház adja, legtöbb helyen a taj-kártyát is elintézik, ha nem, akkor postán kapod meg.
Legalábbis 3 éve így volt.
Névtelen

Szia Pirus!
Az Anyaságról/Az elsõ napok, hetekben szvsz felteheted a kérdésedet, ott vannak nemrég szült anyukák, akik már elintézték ezeket a dolgokat, és még friss az élmény, biztos szívesen segítenek.
Ágci

Kép
Ágci

Nik, Sylvike, vannak megint cserélendõ szalvétáim, lenne kedvetek találkozni?

Maya

És persze mindenki aki gyûjti vagy nem, de akad 1-2 db szép mintás szalvétája ... örömmel fogadnám/cserélném.
Maya

Szia Maya!
OK! Email?
Nik
nik (nik)

Nik email ment az endurora. M
Maya

Sziasztok
Korai fejlesztés érdekében keresek teniszlabda méretû müa nyaglabdákat, kb. 300 db kellene, mellyel egy kis felfúj ható medence feltölthetõ, Ha valakinek volna kölcsönbe, és használat után visszadhatom az pompás lenne, hiszen pár hó napig van rá szükség. Jelenleg a Brendonban van 16.e Ft-t, kevés labdával, legalább 200-t kell még hozzá venni, Cora 3.600 Ft 100 db+ medence?
Megyeszékhely, ez a kínálat????????
Tud valaki az országban korai fejlesztéshez használható, vagy fogyatékos gyerekek részére gyártott tárgyak árusí tását végzõ üzletrõl.
Köszönettel elõre is.

Zoli.
bbendi

Szia Zoli,
nézd meg ezt az oldalt:
[url=http://www.segelyhely.hu/gondviseles/" TARGET="_top]http://www.segelyhely.hu/gondviseles/[/url]
Jó böngészést kívánok.
Ágci

Kép
Ágci

Szia Ágci
Köszi a tippet, már irtam is nekik, remélem sikerül.
bbendi

Lányok!

Tudtok valahol Budapesten népmüvészeti boltot? Na nem olyant mint amilyen a Váci utcai maszekoknak van, hanem amilyen régen például a Szent István körúton is volt.
Én nem otthon élek, és rengeteg mindent vettem ott itteni rokonainknak de már jó pár éve bezárt, mint sok más hasonló bolt.
Ezenkívül herendi vagy zsolnay porcelánokat áruló üzletet is keresek, ahol elég nagy választék van. Van valami ötletetek?
Elöre is köszi.
Luca
luca

sziasztok!
én azt szeretném tudni, hogy lehet-e venni valaho olyan kulcstartót, amibe tudok kicsi képet tenni?
ill. olyan valamit keresek, amit az autók belsõ visszapillantó tükrére szoktak akasztani, és szintén tudok bele képet tenni. na, ezt jól leírtam, nem tudom tudjátok-e azért, hogy mire gondolok. legtöbbször általában foci címerek szoktak ezek a lógós dolgok lenni, de én szeretnék a sofõr nagypapinak egy ilyent az unokái fényképeivel.
várom a segítségeteket!
anita
sipi

Anita, nálunk az oviban volt most fényképezés, és többek között ilyen kulcstartót is lehetett volna rendelni. Meg anno még a nagylányom születésekor a kórházban mikor fényképezték, rendeltünk kulcstartót is képpel. Szóval szerintem nagyobb fotós cégeket lenne érdemes esetleg megkeresned, vagy akik így helyszínre járkálnak fotózkodni. Esetleg ha van ovis gyerek a családban, gondolom mostanában náluk is jártak fényképezni (közeleg a karácsony) és általa beszerezni. Nem tudom tudtam-e valamit segíteni...

Norcsi
norcsi
Lenti

Anita,
en utoljara cellovoldesnel lattam ilyen kulcstartot, ha azokra a "pucer nos"-okre gondolsz. Mondjuk telen eleg nehez ugyKép. Itt Gyorben tudok egy nagyon gagyi jatekboltot, bazarszeru, ott tuti van, esetleg Pesten is van ilyen. Viszont azt tudom, hogy a kep cserelheto hazilag benne, tehat fenykepesznel vegso esetben keress, mert biztos meg fog pumpolni..
Ilyen "zaszlos" formajut meg sportboltokban kaphatsz esetleg.

-Afonya

ui: edesek a kis TotyogosaidKép
afonya

A Polusban levõ Fuji boltban láttam, de nem mostanában.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Anita,
általában fotos boltokban lehet ilyet kapni. Én anno a Sugárban vettem a földszinti kis fotos boltban ( nem emlékszem a nevére). Tavaly mindenki ilyet kapott karácsonyra a gyerekektõl.
Esztianyó

Üdv: Eszti
Kép
Kép
Kép
esztianyo

Anita, én pl a shooters üzletekben láttam szerintem nézd meg ott.
Névtelen

Luca, az Arany János utcai metromegállóval szemben van egy AMfora szerû bolt az nagyon jól ellátott és vannak benne különleges meg hétköznapi dolgok is, szerintem meg fogod találni amit keresel.

LÁgi
LÁgi

Luca!

Én egy-két éve a Rákóczi úton, vagy ott már inkább Kossuth L. út ismertem egyet, Blaha felõl a Duna felé menve jobboldalon. Én anno novemberben mentem rendes hímes tojást venni, volt. Kép

Ildi

Ildi
pildi

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?