Jamina!
Csi is szomorú, egy gáncsolni való postás sem járt erre
Sógor is van eladó. Ért a fához, vashoz.
Ma mi is fagyit eszünk.
Mindent tudok, úgy egyébként! Fogadjunk, hogy amikor ezt olvasod, akkor a sz.gép előtt ülsz!
Anyapoc!
Ha nagyon begorombítasz, akkor felrakom a maradék, kb. 50db szalvétámat
. Eddig csak azért nem tettem, mert kissé időigényes. De most is elmondom, ha valaki valamit konkrétan keres, akkor jelentkezem.
Nem keretet csinálok a falemezből, hanem fentebb azt írtam, hogy olyan szegőt láttam, ami a lemezre jó lenne keretnek. Csak éjszaka, amikor írok, akkor azt hiszem, hogy amit én gondolok, az mindenkinek egyértelmű, ezért nem fogalmazok normálisan
.
Tehát: a falemez szép, de nincsen igazán olyan "kép" jellege. Ezért kéne rá keret. Ilyen keretnek valót láttam, 240Ft-ért.
Igen, azt hiszem, pont ezt akartam mondani...
A lámpáról annyit, hogy nekem eszembe sem jutott volna ezt a rózsát rátenni, mert én nem láttam volna előre, hogy ilyen szép lesz
Mikor utólag láttam az alapot, akkor nagyon elcsodálkoztam az eredményen
Szép!
Ha minden jól megy, akkor ma küldök egy mailt az igényeimről...
Az én készletemből a papírzsebkendőkön kívül, gyakorlatilag majdnem minden van (ha jól emlékszem). Mikor tegnap megnéztem a képtárat, akkor sajnálkozva láttam, hogy sikerült olyan sz-t is vennem, amit cserélhettem volna, pl. Áfonyával...Ehhhh.
Szegény Phaedra!
Először feletetik a katicáit, majd Gigóca megkérdi tőle, hogy talán nem is kell szalvéta???
hihi. Szinte magam elé képzelem az arcát
.
Bocs. Ez jól esett!
Egyébként nekem sem szárad jobban a taprag, viszont ez a meleg nagyon jó szárító. Kiteszem a napra a lemezt, és már szinte meg is száradt
Még most sem öntöttem egy deci gipszet sem.
IHR beszámoló:
Valóban van katalógus, olyan telefonkönyv-vastagságú, szép olvasmány
. De hiába, mert nem lehet rendelni belőle. Viszont volt az üzletben minden, ami a web-oldalukon fentvan.
Szolgálati közlemény Áfonyának: ha kell valami zsiráfos, vagy párducos, akkor tudok venni sz.alapot az Afrika-design-hoz. Szépek!(csak a mi lakásunkbem nem mutatnának
)
Végül nem vettem, csak egy satnya p.zs-t. Azért ez jelent valamit
.
Gigóca!(Mail ment!)
Engem érdekelne az a gyurmaragasztó!
Az mi a szösz?
Csi, a megrögzött fúró-mániás.