Bocsi, csak kicsit felhúztam az agyamat a másik topicon!!!!!!!
Sziasztok „Gebe libák” társasága!!
Na most szépen is köszönök,
Üdv Csajok
Köszi mindenkinek, talán most már megmaradok, bár továbbra is (de nem olyan gyakran) fossok mint …….. (nem írom ki, mert Hurcia leesik a földre a röhögéstől
persze ha olvassa), két napig hánytam és iszonyatos fejgörccsel rendelkeztem. Szerencsére én ma már tűrhetően vagyok, erre ma a férjem van szarul.
Amúgy tudom miért nem tudom leadni azt a pár kilót. Egyszer az egyik barátnőm azt mondta, hogy a sok nevetéstől baromi sokat lehet hízni.
Úgyhogy meg van az oka hogy miért nem fogyok. Tehát lányok lehet ezerrel csokit zabálniiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hi hi hi…
Dóri,
Nálunk működik, ha rám csörögsz akkor mi ugrunk és usgyiiiiiiii talizni!!! Szerintem is szép a májusi hónap!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jube,
Február 27.? Végül is jó, csak annyi hogy Rékát 9-re viszem a dokinőhöz (szokásos rutin, amikor megállapítják hogy nem hízott a gyerek hanem fogyott
) Kb. 1/2 11-re már itthon vagyunk, tehát jöhettek…. Amúgy én örülök neki, hogy legalább Te mondtál egy dátumot a másik hogy egyáltalán nem vagy rámenős egyszerűen csak JÓ FEJ!!
Marcsi,
Kolosnak boldog névnapot és persze hófordulót!!!
Steffi,
Brühhü, brühhhhhü... Szomorú vagyok,
hogy nem tudtok jönni. Amúgy engem nem zavar ha sír Martin, az én lányom is szokott és ez a természetes. ELég szomorú, hogyha valaki azért szól a másik kismamára mert sír a gyereke. A talit meg majd megbeszéljük.
Ildi,
Akkor apának is volt dolga tegnap!! Téged külön e-mailben foglak értesíteni a dátumról, nem maradhatsz otthon azzal a jelszóval, hogy „nem tudtam róla”. Gondoltam arra, mi lenne ha külön bkv buszt bérelnénk neked???? Gyakorolhatnád otthon a babakocsi felrakást és a nem utolsó sorban az utazást!!
Egy érdekesség: én május 17-re voltam kiírva, viszont Réka megunta a banánt a pocakomban és kibújt 13-án. VISZONT!!!
Satuk Olivérje május 17-én született csak pár évvel később mint Te!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉN gyorsan lekopogom az éjszakáinkat: 2 napja kb. annyit aludtam mint 3 hét alatt. Csak kétszer kell fel Réka, 1/2 12-kor és 1/2 4-kor.
Altatás: Mostanában Réka egyedül alszik el, van olyan hogy ordít kb. 5 percig majd megfordul az ágyában, de aztán elalszik. Tartsa meg a jó szokását. ÁMEN
Monacs,
Nálam lesz a tali!!! Jöttök???
Hú, büdi van azt hiszem Réka rottyantott!!
Na majd jövök, hátha felpörögnek az események.....