Sziasztok Lányok!
Napközben nem tudtam jönni, úgyhogy megint volt mit visszaolvasni. És most én is jegyzetelgettem közben, ez lett belőle:
Vica, cicit adok én is Panninak hajnalban, sajnos máshogy nem tudom megnyugtatni, de már nagyon szeretném leszoktatni róla, mert nagyon hiányzik az alvás.
Durca, igazán nincs miért bocsánatot kérned, el tudom képzelni, hogy semmire nincs időd. Én annak is nagyon örülök, ha legalább a fórumon keresztől hallok rólatok. Annyira sajnálom, hogy megint csak rossz hírekről tudtál beszámolni, de reméljük ez már nem lesz így sokáig. Most már valami jónak is történnie kell ennyi rossz után.
Azt én is várom, hogy végre találkozzunk, de remélem, hogy nem kell nyárig várni vele
Ildi, ne izgulj, Panni is ezt csinálta/csinálja, mármint a forgást.
Sajnos én is úgy látom, hogy ez az éjszakaátalvás teljesen gyerekfüggő. Nekem ebben nincs szerencsém.
Viszont én is nagy elhatározásra jutottam, amint meggyógyul (mert most náthás a kis drágám) végetvetünk a hajnali evésnek. Az a baj, hogy én viszont nem tudom megtömni, ha neki elég, amit evett (ma este pl. 140, de volt már kevesebb is), akkor a fejem tetejére állhatok, akkor sem eszik többet. Talán ha nem lesz hajnalban cici, akkor rájön, hogy mikor kell azt pótolnia. Biztos valakinek nem tetszik a módszer, de én is úgy gondolom, hogy egy több mint 7 hónapos gyereknek ki kell bírnia az éjszakát evés nélkül.
Annyit emlegettétek a tejpépet: Én nem adtam még Panninak. Ezt jó ha eszi? Bocsánat a hülye kérdésért, de sajna nem nagyon tudom. Mikor adjam neki?
Hurcia, ismerős a történet. Panni a másik szobában van kezdettől fogva, még soha nem aludt köztünk, mégis nem egyszer volt, hogy hajnalban szoptatás után visszafeküdtem, aztán egyszer csak felébredtem, és megijedtem, hogy úristen, hol a gyerek, ráfeküdtem, vagy leesett mellőlem? Aztán persze rájöttem, hogy hát bent van a kiságyában és szépen alszik. Fura dolgok ezek.
Jube, köszi, hogy a nevemben is harcolsz Balázsért
Satuk, igazad van, én is jó sokat írtam.
Megnézem én is Eni kisbabáját. Annyira lemaradtam, hogy azt sem tudom, mikor szült és milyen szülése volt?
Nagyon édik a babák. Teszek fel én is Panniról egy friss képet. Ezen ücsörög, bár csak kis ideig tud így maradni. Most az megy, hogy állandóan fel akar állni, úgyhogy mindig valakibe csimpaszkodik, és ha nem megy, akkor meg megy a nyüszörgés. Az utóbbi napokban eléggé lefárasztott mindkettőnket. Most a férjem is itthon van (ő is beteg lett). Legalább látja, hogy mivel jár ez az itthonlét
Jó éjt Mindenkinek!!