Sziasztok,
Itt vagyok és még élek. Tegnap már 1/2 8-kor aludtam és Réka csak 1/2 2-kor kelt fel.
Úgyhogy szuper volt az éjszakánk. Ma viszont olyan fejgörccsel ébredtem, mintha másnapos lettem volna pedig nem ittam semmit.
Marcsi,
Üdv köztünk.
Dóri,
Tényleg nagyon jól nézel ki. Hihetetlen, hogy ilyen vékony vagy. Irigy!!!!!!!!!!!!!!!!
Én 24 kg-ig számoltam aztán az utolsó 2 hétben már nem mertem ráállni a mérlegre mert féltem, hogy kiakad.
Ildi,
De jó hogy dolgozol. Akkor megint apucival van Hanna. Hány óráig vagy bent???
Orsi,
Nagyon aranyosak a képek!!! Szerintem sem korai a kiflicsücsök. (bár én nem vagyok mérvadó, mert etetés szempontjából állítólag állat vagyokkkkkk….kolbi stb.)
Az a piros kaja cékla volt?????
Babazsúr: nekem is bármikor jó tehát Ti döntésetek el hogy mikor legyen. 19. vagy a 26.-ai hét???? Kinek melyik jó??
Eddig: Orsi, Jube, Ildi, Dóri, Steffi jelentkezett…. (Eszti csatlakozik ha tud)
Csajok,
Felhívom a figyelmeteket, hogy újra indult a jelentkezés!!!!!!!!! Ez most tényleg élesben megy!!
Árkádos taliban én is benne vagyok!!! Hú, mikor lesz????? Bár én most már elmegyek a világ végére is, csak tudjak veletek találkozni.
Steffi,
Nagyon édes Martin. Milyen picike volt!!!!!!!!!! Most már Te is dobálhatnád a képeket Martiniről. Van még a hőemelkedése??
Jube,
Voltál vásárolni???
Hát nálunk ez a Valentin nap sajna nem játszik be.
Úgyhogy elmaradt a jól megérdemelt 1 tábla csokim….
Nem is meséltem, hogy tegnap olyan aranyos volt a doktor bácsim. Bementem, majd az asszisztens megkérdezte, hogy mikor volt az utolsó menstruációm.
Erre elkezdtem röhögni és most mondtam neki, hogy fogalmam sincs. Szülés után 2 hétig véreztem aztán azóta semmi, most kezdtem pöttyözni. Erre doki bácsi megszólalt, hogy Évi május 10-e környékén szült. (közben mosta a kezét hehehe...) Erre én mondtam neki, hogy egészen pontosan 13-án tehát csak 3 napot tévedett. Erre Ő, hú akkor ma 9 hónapos Réka, erre csak annyit tudtam mondani hogy igen. Tök jól esett, hogy ennyire vágta a dolgokat.
Annyira furcsa, hogy ilyen nagy lányom van. Nagyon gyorsan szalad az idő, olyan mintha még csak most született volna és közben meg már 9 hónapos!!!! Atya gatya!!!!!!!!!!!!!!
Na jó sokat írtam….
Puszi Mindenkinek