Dóri!
Tudom, hogy Durca gondjáéhoz nem mérhető az enyém, nem is akarok panaszkodni, nehogy azt higyétek! Csak furcsa volt, amit művel velünk, de majd úgyis elmúlik...
Péntekről szombatra úgy alakult az éjjelünk, hogy simán letettem 7-kor aludt fél 11-ig. Ekkor már a párom is itthon volt, amikor felébredt Ő ment be hozzá, mert ilyenkor nem éhes, csak meg kell vigasztalni. Hát most nem jött be... Éjjel 2-ig nem volt hajlandó aludni! Nem volt hiszti, csak tornázott, forgolodtt, vigyorgott ezerrel, amikor dörzsölni kezdte a szemét akkor próbáltuk letenni, de persze nem ment... Próbáltuk ringatni, cicire raktam, de végül bekapcsoltuk a hajszárítót és így elaludt 2körül. 4-kor cicivel és utána aludt 7-ig. Hát ez volt, szombaton vendégek voltunk, itt szédelegtünk, du. mentek el, aztán sétáltunk és fürdetés, alvás... Szerencsére ez az éjszaka 'sima' volt, de tegnap is nagyon nehezen tudtam lerakni 7helyett csak 9-kor... Pedig dörzsölte a szemét és egyszerűen nem akart aludni, aztán megint hajszárítóval aludt el. De ahogy elaludt rögtön ki is kapcsoltam. Párommal is csak veszekedtünk, sokat túlórázik, 3 napig nem is látta Martint mert csak akkor ért haza mikor már aludt, hétvégén meg ide pofátlankodtak... Vessetek meg, de nem örültem nekik!!!! De azért moderáltam magam!
Egyébként jön a foga és a dentonix gél mellett valaki mintha ezt mondta volna, hogy egy picit adni neki és jó lesz. Csak ebben meg paracetamol vagy mi a csoda van... Most hallottam egy új gélről kin baby a neve.
Szóval ez volt 'dióhéjban', bocsánat, hogy hosszú lett...
Dóri, Kiscsillag jól van????? Már csak pár napja van az első UH-ig, ugyi?! Neki is nagyon drukkolok!!!
Ildi!
Fent leírtam a hétvégét! Anyós pajti továbbra is provokál, újabban e-mailt írogat, hogy így jobban tartsuk a kapcsolatot, én jó kislány módjára írtam neki, azóta se válaszolt... Hétvégén megint felhúztam magam rajta, de mindegy... Szóval változatlanul szar a helyzet