Sziasztok Lányok!
Megint jó sokat írtatok, meg igazán minden kérdésre érkezett rengeteg válasz, de azért leírom az enyémet is
.
Steffi, azt hiszem, már csak én nem üdvözöltelek körünkben, szóval üdv.
A hordozót addig biztonságos használni, amég nem lóg le róla a lába, vagyis nem éri el az ülés támláját (mert ugye fordítva ül). Nekünk Panni már kinőtte, úgyhogy mi már a következő ülésbe tettük, függetlenül attól, hogy elvileg 9-tól van.
Vica, nagyon ügyes Réka. Én nem tudom ezek a gyerekek hova sietnek ennyire. Panni sem mászik még. Én is nagyon izgulok, hogy ne maradjon ki, mert azt mondta szintén egy gyógytornász, hogy azért nagyon fontos, hogy ne maradjon ki a mászás, mert ahhoz mindkét agyféltekét kell használnia. Kérdezd meg a doktornéniteket vagy a védőnőt, hogy ő mit gondol, de szerintem attól még hogy felállt, nem feltétlen fog kimaradni a mászás. Majd rájön, hogy azzal gyorsabban tud haladni.
Balázsnak is nagy gratula. Azt mondják felülni nehezebb, ezért is sok gyerek előbb áll, mint ül. Bezzeg Balázs
.
Ezek a vizuális képek nekem is bejönnek, főleg, mikor megyek le a lépcsőn, állandóan azt látom, hogy hogy gurulok le a gyerekkel együtt. Borzasztó. Úgyhogy fokozottan figyelek arra, hogy megyek le.
Judit, nagyon édes kép ez Panniról.
Lányok, mióta Panni felállt, nem tudom délután letenni aludni. Pontosabban leteszem, de egyfolytában fel akar állni és nem hajlandó aludni. Pedig a délutáni alváshoz nagyon ragaszkodok. Most is megy a cirkusz.
Dóri, Vica, nálatok is volt ilyen? Ti mit csináltatok?
Aztán persze 6 körül már megy a nyüglődés, ha nem aludta ki magát.
Megyek, próbálom megnyugtatni, de szerintem ebből már megint tuti nem lesz alvás.