Sziasztok, jó reggelt!!!
olyan jó, hogy vagytok nekem, minden reggel olyan örömmel ülök ide megnézni, mit írtatok este!!! délelőtt Pannim egyedül játszik, tiszta hawaii van...
Steffi,
nagyon örülök, hogy jöttél! Ügyes Martin nagyon!
Vica,
jót röhögtem a kazin!!!!
gondoltam rád, lassan az én Pannimat sem olyan egyszerű tisztába tenni! Már nem csak fekszik, mint a tök (ugye, hurcia) hanem menne játszani...
olyan jó!!!
Ildi,
én is mindig elképzelem, hogy kiesik az ágyból, megfullad valamitől, amíg zuhanyozok.... őrület. Pedig minden játékot 10szer megnézek, és ha zuhanyozok, beteszem a járókába, de vizesen minidg kikocogok megnézni, megvan-e még.... szerintem ez mami-tartozék....
Engem is hívtak a bíztosítósok, többnyire vasárnap délben....
egytől megkérdeztem, hogy már ne is haragudjon, de nem tudnak normális időben hívni? amúgy mindig azt mondtam, hogy nem érek rá, hívjon máskor. A vezetékes meg 90%ban ki van húzva Panni miatt, úgyhogy nincs nagy esélye, hogy azon elérjen bárki.... kihúzom délelőtt, délután, este, és hát nem egyszer elfelejtem visszadugni.... Orsi és Edina szegények nem is tudnak felhívni sose....
Eszti,
pont beszéltük a férjemmel, hogy miylen csini vagy 3 szülés után!!!
Steffi,
te meg aztán sokkal vékonyabb vagy nálam, de azért köszi a bókot, jól esik!
Edina,
ooolyan ügyes legényke Balász!! fürdéskor még mindig a kacsába kapaszkodik?? Panni azt hiszi, a fémgomb (amivel le lehet engedni a vizet) luk egy másik (hű de szép) kisbabához, mindig odahasal fürcsikor és beszél neki hogy dádádádádáááá
képzeljétek, tegnap is ugye... khm 350et ( 250 táp, 100 sinlac rázva, nem keverve
) kapott vacsira, behúzta kb 5-6 perc alatt, aztán sírt, hogy mégmégmég.... adtamneki egy cumit, hogy megnyugodjon, de nem nagyon akart belenyugodni, hogy "éheztetem..." mennyit bírna enni, őrlület!! pedig kis lukú cumin adom, hogy tovább tartson, de szinte horpad az üveg,a hogy szívja...
már arra gondoltam, adok neki előtte vizet... más ötlet?
nem akarok neki még több kaját adni, már több mint 9 kiló...