Sziasztok lányok!
Még csak a 3.oldalánál tartunk,de már alig bírtam visszaolvasni
Borókám viszonylag jól va,imádkozom ,hogy ne szedjen össze több nyavaját,mert tolódik a műtét és én pedig minél hamarabb szeretném hazahozni.Ha ne mjön semmi közbe,akkor is 2 hónap
NÉHA KEZDEK BEGOLYÓZNI ÉS ELVESZÍTENI A TÜRELMEMET,DE NEM SZABAD,MERT AZ NEM SEGÍT!!!
JUBEpanni egy rafkós csajszi...szerintem...tud ő mindent,de minek produkálja magát,ha nem musz
a cicivel meg szerintem próbálkozz,próba szerencse alapon..hátha,hátha...ha nem,akkor se légy annyira elkeseredve,majd a következő gyereket még tovább szoptatod
szerintem szedett össze annyi védettséget,ami megvédi a betegségektől ajánlom a aloe vera főnix-ét,gyerekeknek vitaminkészítmény..immunerősítő.vagy az echinea kéyzítményt(homoepatás).
VICA
Ne dícsérj,hiú vagyok ,mint állat
hogy szoktattam le az éjszakai ciciről Mandulát? úgy,hogy én már marhára untam és szerettem volna átaludni egy éjszakát,így az elszántság már megvolt.Aztán megbeszéltem vele,hogy éjszaka nem lesz cici,elalszik cicivel,de utána nyista. vette,de azért 3 éjszaka ment a cirkusz.Az első éjszaka nagyon(de nem kétségbeesett sírás volt,hanem hiszti),aztán egyre kevesebb.
de azért ő már 2 éves volt,lehetett értelmére hatni,korábban nem tudom,hogy csináltam volna.
ENI, DRÁGA
Egy percig ne érezz semmiféle lelkiismeret furdalást,hogy neked könnyű volt,meg ilyenek.NEM VOLT KÖNNYŰ SZÜLÉSED,SZÉP SZÜLÉSED VOLT! és nme utolsó sorban kellő időben mentél kórházba.Ha beleszámolod az otthoni vajúdást,akkor az nem 80 perc volt,hanem jóval több.
Arról már igazán nem te tehetsz,hogy valaki zárt méhszájjal rohan kórházba,hogy mindjárt szül és persze,hogy napokig vajúdik..
no,erről ennyit,irigyeket le kell lőni.
Egyébként így visszagondolva a saját szülésemre,ha kiszámolom csütörtök este 10től péntek délután fél4ig 16 óra volt..de nem onnan számolom,hanem hogy befutottunk a szülőszobába kb.12kor? vagy valami hasonló.
a tejcsi meg egyre több lesz,elhiszem,hogy fáj,ami nagy valószínűséggel azért van,mert BENIBÉBI nem fordul teljesen rá a cicidre.Arra figyelj,hogy teljes testével fordítsd magad felé és nyissa jó nagyra a szájacskáját,hogy bekapja az egész mellbimbót és az udvart is..de biztos minden rendben lesz...
anyós mégis elkött hozzátok vagy mi a szöszi?
az enyém még nem látogatta meg Borókát a tűzoltó utcai kórházban pedig már lassan 2 hete ott van...és persze a másik unokáját sem hívta fel,hogy boldog szülinapot...
KÖVETKEZŐ GYEREK
Azt mondtam a férjemnek,hogy ha Borókának a szívbetegségén kívül semmi egyéb baja nincs és ebből meggyógyul,jöhet a 3.lány...ezzel hálálnám meg a sorsnak,hogy meggyógyította Borókát
TÁPSZER
Boróka nutrilon premiumot kap.Az milyen táp,csajok?Annyira nem ismerem én ezeket...
ILDI
Nagyon bírom,ahogy írsz...nem is tudtam,hogy visszamész dolgozni..ha jót tesz,jó is az..
apropo munka...
úgy döntöttem csajok,hogy felhagyok a jogi terveimmel és babamasszást fogok tanulni...viccen kívül.csak nem tudom,hogy hol kéne megtanulni,illetve elkezdeni tanulni...ötletek?
DÓRI
Hogy van Kiscsillag?
pusz,durca