Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztam létre, hogy más anyuka is megismerje azt a lehetőséget, amit én is kaptam akkor, amikor kisbabám mellett nagy szükségem volt a pénzre.
Nagyon szerettem volna minden időmet a kisfiam mellett tölteni - viszont ahogy a legtöbb családnak, nekünk is voltak anyagi gondjaink, ezért amikor 2 éves volt a gyermekem, elmentem 4 órában dolgozni egy céghez - kínszenvedés volt minden pillanata. De nem volt hiába - itt ismerkedtem meg valakivel, aki egy fantasztikus lehetőséget ajánlott - otthoni munkavégzés, kisgyermek mellett.
Elég hihetetlenül hangzott.
És én , aki mindenben nagyon körültekintően jár el és két lábbal a földön jár, először úgy gondoltam, valami nagy csalás az egész. Humbuk. Nem érdekelt. Otthon elmeséltem a férjemnek. Megkérdezte: mit veszíthetsz?
A válasz: semmit.
Megkerestem a hölgyet másnap, és kértem, segítsen, mondjon el mindent részletesen. - majd megkaptam Tőle az első katalógusom.
Igen, egy kozmetikai termékeket forgalmazó cég katalógus alapján történő értékesítéséről volt szó.
Fogtam a katalógust, betettem a táskámba. Majd vittem magammal mindenfele. Játszótérre, cukrászdába,ismerősökhöz,rokonokhoz...
Mivel egy nemzetközi cégről van szó, mindenki jól ismerte a termékeket - és az első alkalommal többen rendeltek is.
Leadtam a rendelést, és keresetem vel 9200Ft. Nagyon boldog voltam. Bár nem nagy összeg, nekünk még is sokat számít.
A második katalógus alkalmával bevittem az anyósom munkahelyére is, kértem a rokonokat, barátokat, ők is muatssák meg másoknak. Hihetetlen volt számomra, hogy a második alkalommal 22.350Ft maradt a zsebemben.
Jobban utánanéztem a dolgoknak, hogyn tudnék még több pénzt keresni vele - ekkor tört be igazán az életembe ez a munka. Amennyiben csatlakoztatok más anyukákat, hölgyeket is, és Ők ugyanúgy dolgoznak ebben, mint én, az Ő megrendeléseik után is kapok jutalékot.
És igen! Kezdetben 2 ember, majd 6, utána 11...folyamatosan építettem a csapatomat. Sokan itt megállnak, hogy újabb Mlm, pff... de ez egy igazán erős, céltudatos anyukát nem tántorít meg. Ahogy engem sem. És mivel hittem benne, és halattam a célom felé, hogy igenis, a gyerekemmel szeretnék lenni a lehető legtöbb időt, ezért 2 hónap után fel is mondtam a munkahelyemen, és végre tényleg a fiammal tölthettem minden időmet.
Jelenleg 5 éves a gyermekem. Óvodába jár, és elég gyakran hozom haza ebéd után, hogy együtt legyünk. Ugyanis itthon dolgozom. Kozmetikai termékek forgalmazásával, értékesítésével foglalkozom, és tökéletes egélhetést biztosít a csláadom számára.
Ha akkor a férjem nem mondja, próbáljam meg, valószínűleg 2-3 műszakban dolgoznék jelenleg valahol. De azt a pénzt, amit más robotolással keres meg, azt már én is megkeresem idehaza...sőt.
Ezen kívül pedig rengeteg kedvezményt és ajándéktermékeket biztosít nekünk a cég - hiszen egy anyuka is adjon magára!
Akit érdekel a munka, és hasonló céljai vannak, az küldje el email címét, és segítek neki. Hiszen itt együtt dolgozunk, egy nagy csapatban, mi anyukák, egy családiasabb életért.
Szép Napot Nektek,
Zsuzsa