Sziasztok!!!!!
Én a XV. kerületben lakom és sokszor gondot okozott a pelenka és a gyerekruha vásárlás Hogy őszinte legyek nem vagyok milliomos hogy megengedhessek oviba 3000-4000ezer forintos pólókat, nacikat naponta ami persze vagy foltos lesz, (mert ügye kell oviba filc) vagy kiszakad,
Ezért!!!!!!Arra az elhatározásra jutottam hogy nyitok egy boltot amivel remélem sok hasonló gondú anyukának segíthetek.
Új és használt ruhát is tartunk, (Bizibe is)ha van megunt vagy kinőtt de jó állapotú rucitok szívesen beveszem bizományba. Az új rucik olcsók és jó minőségűek lesznek.56-140 es méretig!(PL:pólók 990.- rövidnacik990.-rugik 990.- badyk) Lesznek még pelusok darabra is!!!! Babakellékek, kozmetikumok. Nagy reménnyel indulok neki és remélem a kismamák pénztárcájához igazodva be is válnak reményeim. Szívesen fogadok minden kérdést javaslatot!!!!
A bolt címe: XV. Rákos út 7 szám mellett (Csokonai u. 2)
Nyitás augusztus 1. -én lesz de már előtte elkezdődik a bizományos átvétel telefonos egyeztetésre, vagy emailen. 067066367767 a bolt száma. email cím:
pepike@citromail.hu
Sok szeretettel várok minden anyukát, apukát, nagyit, aki a babanetről jelentkezik küldök neki egy kupont ami további 10% kedvezményre jogosít az első vásárlásnál!
kISMAMA- SZOPI PÁRNA nyitási AKCIÓ! 4990.-( választható huzattal, nagyon szupi, kérésre képet küldök!
Szülés előtt nagyon praktikus megkönnyíti az alvást, ülést stb... a kismamának és a baba születése után szopi párnaként használható!!