Dzsili! Én most megnéztem a képeket, de majd holnap du a fiúknak is megmutatom. Nagyon aranyosak, de még mindig fenntartom ama véleményemet, hogy a Máténak még a szeme sem áll jól. A Pityu örömmel újságolta, hogy ma du. hívta a Márk.
Hat ez szuper jo! Nagyon sok boldogsagot kivanok a batyadéknak! Nagyon szép a ruhad és mindenki szuperül néz ki!Tényleg nagyon jo ötlet volt ez a reneszansz stilus!
Boldog névnapot kívánok Napsugárnak! Nagyon szép kislány, tényleg illik rá a Napsugár név! Az én kislányomat is így hívják, azt hiszem láttad is az õ topikját. Mi mostanában sajnos nem tettünk fel róla képeket, de hamarosan bepótolom. Nagyon jók a fényképek! Végignéztem az összeset. Megkérdezhetem hogy milyen szerkesztõvel/technikával készítetted a képeket? Nagyon jó ez a négyes megosztás.
Köszönjük szépen a dícséreteket, valóban érdekes és emlékezetes esküvö volt! A jókívánságokat majd át adom!
Ildikó Igen még régebben már megcsodáltam a kicsi lányodat, akinek szintén Boldog Névnapot kívánok , bár nem tudom ti melyik napot választottátok erre az ünnepre, nekünk júniusban sok már az szülinap, és névnap. A montázsokat több féle szerkesztövel készítem, a Photo Studio 2000 az egyik!
Igen, mi is most ünnepeljük a Napsugár névnapját. Õ nyáron született, ezért választottam a tavaszi idõpontot. Köszi a felköszöntést! És a segítségedet a képekkel kapcsolatban!
Nagyon klasszak a képek! Nem tudom olvastad-e, hogy bõgtem a barátnõm esküvõjén (ami ugyanakkor volt, mint bátyádéké). Na most a képek láttán is könnybelábadt a szemem! Nagyon szépek vagytok mindannyian! És én is sok boldogságot kívánok az ifjú párnak!