Nahát nahát lányok, mi ez a cininkusság???
Banyóci,
Ati nevében is köszi a köszöntést
. Hogy észben tartod, még a végén félreértem
.
És mi ez a titkolózás?? Milyen dokinál voltál este? Mindent tudni szeretnék!! Léccccilécccci
és jönnek a válaszok is:
Linda,
Sajna anyukám nem tud átjönni segíteni, mert nagyon oda kell figyelniük a vállalkozásukra. Sikkasztanak az alkalmazottak, így anyu kénytelen ott ülni a nyakukon, hogy ne legyen nagy hiány. Pedig nagy szükségem lenne rá.
Mendi keresztanyukája szokott átjönni vigyázni rá ha kell, dehát vele nem csináltathatok házimunkát, mert az mégis hogy néz ki..
Remélem jó lesz a nyaralás.. nem tudom mennyire lesz könnyebb. Reménykedem hogy segítenek a fiúk, ha másban nem, legalább a lányom iszonyatosan nagy mozgás-és emberigényét kielégíteni..Én már feladtam.
hajjajj, házasélet.. majd ha megszületett a cseppség utána nyilatkozom
. Nem vagyunk toppon az urammal. Én hulla vagyok mire ő hazaér, és sokszor csak puffogunk egymásnak. Nekem rossz, hogy egész álló nap egyedül szenvedek a kölökkel, de neki se jobb sokkal hogy egész nap dolgozik. Én meg nyűgösködök, meg szeretném, ha legalább akkor segítene mikor itthon van, de ez nem mindig sikerül ahogy kéne. Ennek köszönhetően már túl vagyok az első jóslófájásokon, és az első borzasztó éjszakámon, mikor is azon gondolkodtam, hogy ha ez az amire gondolok, akkor milyen eséllyel marad életben a fiam.. szóval most inkább nem írok többet..
Imádkozom hogy teljen el szélsebesen két hónap!
Nálunk is úgy van a vérvétel, hogy a legelején -bár van akinél ezt kihagyják, aztán 16 hetesen a cukros, AFP-s, és most a 32. héten szintén cukros, és teljes vérképes. Bár nekem ez holnap lesz, mert a dokim elmegy szabira elsején, így jövőhéten néz meg UH-n és addigra kell a laboreredmény,mert ha minden OK-lesz, akkor csak augusztus 3-án kell mennem hozzá. Addigra te már túl leszel a szülésen
irigykedem
.
Neked mi volt a dokinál?
Linato,
Gratula a pocimérethez
. Legalább megnyugodtam hogy van az enyémnél nagyobb is
. Várom a képet!!
Banyóci,
Te nő, akkor ha Gyurci megy a bölcsibe, mit fogsz csinálni? Jó, igaz, ott sem lesz egy napnál tovább
. Én ugyanilyen nehezen válok meg tőle.. de most kénytelen leszek szokni egy kicsit, mert lassan jönnek a CTG vizsgálatok, és oda sem vihetem magammal + a szülésnél sem igazán szeretném ha ott lenne. Így most szoktatnom kell ahhoz hogy nem lehetek mindig ott vele, és magamat a fordítottjára.. De nagyon nehéz, még ha néha az idegeimre is megy. Mindig az jut az eszembe, hogy mikor azt mondom neki: szeretlek, tudod? akkor olyan édesen csücsörítve mondja: dudom. Meg tudnám zabálni
.
Abádszalókra megyünk, jövő hónap 12-től egy hétre. Ati barátaival egy házba. Minden évben oda megyünk, kibérelünk közösen egy nagy házat, és szétosztjuk a bérleti díját annyi felé, ahányan vagyunk, így elég olcsón megússzuk. Csak azt bánom, hogy már megint nem mehetek be a vízbe
. Pedig olyan szivesen úsznék egyet. Viszont fürdőrucim sincs
. Már nem akarok tizenezret kiadni egyre. Áh, nembaj, majd viszek egy lavórt, és abban ücsörgök..
Oké, kíváncsi vagyok anyósfejleményekre -is-.
Jövőhét nekem ok, csak szerdán kell mennem ultrahangra délután.
Lehet hogy élek majd a lehetőséggel ha komolyan gondoltad ezt a Balatont, majd megbeszéljük.OK?
Nem is írtad hogy mit szólsz a lányomhoz? Gyurci már kiábrándult belőle?
Betti