Sziasztok!
Igen, már kicsit jobban vagyok. Már csak köhögök, a tüdőm néha ki akar szakadni a helyéről.
A közérzetem a szokásos béka segge alatti, inkább nem is részletezem..
Ezért voltam ilyen rövid múltkor..
Linda!
Úgy irigyellek már, hogy neked nem sok van hátra a pocisságból! Én nem tudom te hogy vagy vele, de nekem már ....-ra elegem van belőle. Olyan nyűgös vagyok állandóan, és semmire sem vagyok képes.. Már alig várom a nyaralást, hogy egy kicsit ellazuljak. MÁr ha lesz ilyen.. ugyanis egy csapat pasival megyünk, igaz rajtam kívül lesz még egy lány, de nem tudom hogy ő tud e főzni.. hajjajj.. NÉha már addig fajul a dolog, hogy még akár anyósomra is rábíznám Mendit csak valaki vigye már el legalább fél órára, hogy nyugtom legyen tőle. Pedig tényleg nem rossz gyerek.. csak én vagyok kész idegileg, meg talán már fizikailag is. Nem tudom hogy tényleg azért e, mert fiú lesz, de hogy sokkal nehezebb ez a várandósság, mint az első, az tuti! Áh, nem rontom az alaphangulatot..
Banyóci,
nem haragudtam meg
. Túléltem én már nagyobb katasztrófákat
.
Milyen volt az üdülés? Mikor jöttök le hozzánk? Legalább lenne motivációm kiganézni a lakást. Bár minden hétvégén nagytakarítást csinálok, másnapra ugyanúgy néz ki minden, mint volt..
Megírhatnád vannak e fejlemények..
Linato,
Itt vagyok én, csak kicsit elástam magam
.
Még nem válaszoltál a babamozgást illetően, pedig nagyon kíváncsi vagyok ám! Régebben úgy gondoltam hogy nem szeretnék ikreket, de most hogy három ikreket váró anyukával vagyok körülvéve, kezdek kedvet kapni hozzá
. Na persze nem most, majd talán hat év múlva!
Irigykedem a kertesház miatt!!! Annyira jó lenne, ha csak kiengedném a lányt az udvarra, hadd szaladgáljon, kiraknék egy nyugágyat meg napernyőt, egy kisasztalt, amire rápakolnám a jeges limonádémat, és a rádiót, és döglenék. Csak gyönyörködnék a lányomban és lazítanék. Persze azt sem bánnám ha lenne egy medencénk is. nem kellene túl nagy, csak annyira méretes, hogy beleférjek
. ühü ühü, akarok ilyet!!!!
Most megint van egy új vírus, ami mailban támad. Asszem Anita a neve, merthogy csak onnan lehet felismerni hogy úgy van aláírva. De nem akarok hülyeséget mondani, úgyhogy nem megyek bele a részletekbe..
Megyek, ledöglök egy cseppet..
jut eszembe, Linda, mi van Mártival? Ősidők óta se híre se hamva! Hogy vannak?
No és a másik lógós -tudom a harmadik én vagyok
- Süti, ő is rég járt erre.. hiába no, itt a nyár, mindenki tiszta heppi..
Tündi,
üdv
pusszancs nektek,
Betti