Sziasztok!
Zsuzsa,
en ezt most nem ertem. Azert, mert a dokid nem lesz vasarnapig, neked miert kell befekudni, ha semmi panaszod nincs?!
Gondolom, nem is magad miatt vagy szomorka, hanem Elodot sajnalod, igaz? Azt nem kivanom, hogy legyen minel rovidebb a bennfekvesed, mert a pici jojjon akkor, amikor itt az ideje... inkabb akkor azt, hogy Elodot minel kevesbe viselje meg a hianyod.
Ajandek: en valahol itt olvastam, vagy tan jatszoteri otlet, mar nem is tudom. Szoval, hogy az egy jo pont a nagynal, ha a kicsi hoz magaval egy ajandekot. Nalunk ez ugy nezett ki, hogy hazajottunk a korhazbol, Reka még nagyszuloknel. A parkolobol Apa feltelefonalt, hogy mindjart itt vannak. En felkaptam a gyereket es az oriaspandat, felmentem egy félemeletet es elbujtam a lepcsohazban es kozben rimankodtam magamban, hogy ne jojjon senki, fura latvany lehetek, egy ujszulott az egyik kezemben, egy bazi nagy plussmedve a masikban es bujkalok
Rekaek hazaertek /sajna az ajtot bezarni mar nem volt idom, nem talaltam a kulcsom/, a nyitott ajto miatt Reka egybol mondta, hogy itthon van Anya... efolott Apa nagyvonaluan atsiklott
, gyorsan beterelte a gyereket, levetkoztek, en meg becsongettem.... Mintha mar egy eve lett volna, oly reginek tunik... pedig nincs 3 honapja sem.
Gratula Elod WC-probalgatasahoz!
Nalunk ez most ugy mukodik, hogy ha bugyipelus van rajta, akkor magatol ertetodoen bilizik, de ha normal pelus, akkor nem akar. Es normal pelus pedig akkor van rajta, ha apja pelenkazza, mert o mindig elfelejti, hogy azt mar csak este kell raadni
Jok Elod szovegei
Kriszi
Anyapoc,
fiuknak konnyebb lehet ez a pisi dolog
Szerintem is raersz. Latod, en kimondottan kesleltetni akartam ezt es megsem sikerult. Ha egy gyerek megerik ra, akkor ugyis alakul... max. neha kis noi, anyai praktika besegithet
Matera nincs is panaszom
Emlekszem, hogy kerdezgettem, milyenek a fiuk kicsinek es vigasztaltatok, hogy akad koztuk nyugodt is. Lehet, hogy nekem most ilyen jutott? Valaki/valami ugy gondolta, hogy ha Reka utan még akarok masodikat, akkor megerdemlek egy szolid, jambor fajtat is?
A mai napon a delelotti setankon dokihoz kellett mennunk egy papirert. Reka ezt a 'muszaj-utat', ird es mondd haromnegyed orat vegiguvoltotte... indulaskor kezdte, hogy o nem akar jonni, majd az ajtobezaraskor elhajitotta a motorjat, hogy nem kell... majd vegig az utcan, a hazak kozt... az orra folyt, de letorolni nem akarta engedni... gyonyoru volt
Egy baratnom vigyazott ra, mig a dokira vartunk. Mondta, hogy tobben kijottek a kornyezo boltokbol, hogy mi ez a nagy es hosszu orditas... O mostanra varja a masodikat, szinten 2 évese mellé. Hadd szokja
Tenyleg nem unalmas nalunk, igazad van
Nem tudom, Zsuzsa még olvasod-e.
Kerdezted a szopit. Matet most mértuk, 5,65 kg volt, igy majdnem 3 honaposan. Ez atlag heti 15 dekat jelent, nem sok. Sot, ugy remlik, az utolso honapba heti 10-re jon ki. De annyira nem erdekel most, utoljara 2 honaposan mertuk, akkor sem tudom, mennyi volt pontosan
Rekanal meg voltam orulve miatta, most meg abszolut nem foglalkoztat. Egyreszt mert Reka sokkal surubben evett, belealudt, ejjel is kelt enni rendszeresen, oszt megsem halt ehen, megnott, azota is gebe, valszin ilyen fajta. Mate eszik, magatol abbahagyja a szopit, nem siros, ejjel is alszik, ugyhogy emiatt nem aggodom
Reka mostanra mar nem csinal ugyet Mate szopizasaibol, legalabbis nagy altalanossagban
A reggeli szopikor altalaban Apjaval reggelizik, a seta elottinel vagy elvan azzal, amit epp csinalt, vagy illatmintakat szagolgatunk most ez a meno
Vegso esetben Minimaxot nez. Kov. szopikor mar delutani alvasat tolti.
Vegulis pont ugy jon most ki, hogy Mate is reggelizik /8-9/, tizoraizik /11, seta elott, ha ker, ha nem, megkinalom
/, ebedel /2/, uzsonnazik /4-5/, aztan vacsorazik/6-7/, majd furdes utan o is iszik tejet/8/. Es a hajnali kajalas, de arrol Reka nem is tud
Tehat normalisnak latja, hogy Mate is ugyanugy kajal, csak mivel nincs foga, szopik
Ja, ezt a napirendet Mate alakitotta ki, alapbol egesz nap akkor eszik, amikor ker, en egyedul a seta elott befolyasolom egy kicsit /de elobbi etetessel, nem eheztetessel
/, hogy annyit kibirjon, amennyi Rekanak jar: a jatszoterezes, ebedeltetes es altatas.
Hu, ez az orrba/fulbedugdosas nem hangzik jol
Bellana,
egyetertek veled, na mit szolsz?
Cumi nalunk sincs. Rekanal se cumi, se ujjszopas nem volt, Mate viszont az ujjat lelkesen szopja. Még szerencse, hogy a tejem miatt nem aggodom, kulonben azt hinnem, ehezik, amilyen vehemensen tudja szivni
Napirend temaban is. Raadasul emlekeim szerint Rekanal amint azt hittem, hogy van valamifele napirendunk, borult az egesz
Fogyas: Kilora igen. Pedig rengeteg edesseget eszem
Mi lenne, ha meg birnam allni? Még fogynek is? Jo lenne, mert lenne mibol... de keptelen vagyok ra. Amikor mindketto alszik, en rogton ravetem magam valami nassra, hogy teljes legyen az a par percnyi elvezet
Aptyuk egeszben hazaert? Volt nagy orom Daninal? Vacak lehet neki, hogy ennyi ideig nem latta a picit
Bringa,
jokor jott ez a felujitas nalatok is
Pocakosok, hogy birtok aludni a naggyal egy agyban?! En eleve vacakul aludtam, pisiturak ejjel, s raadasul Reka allandoan keresztbefordult, egesz ejjel nyuzsgott, rugdalt..
Sulit még mindig Gyorben csinalod? Megneznelek mar pocakosan, Hannastol
áfonyapuding: törpös mese?
Pelust fentebb eleg jol reszleteztem, talan tulontul is
Szoval a bugyipelus olyan nagylanyosabb dolog, nekunk bevalt. Hogy pisiles ebbol hogy lesz, azt nem tudom .Bar neha mondja jatek kozben, hogy epp pisilt, tehat erzi azert igy is...
Elkuldom, mert ha ez is elszall, mint a multkor, megut a guta
-Afonya