Hello lányok!
Csak úgy beesős módon jelentkezem
-szokás szerint?
-
Mióta ilyen jó idő van, egyszerűen nem tudok öt percre leülni a gép elé. Sőt az az igazság, hogy kezdek egyre nehézkesebbé válni -lehet hogy a +10kg-tól
- és legszivesebben egyfolytában aludnék.. Pedig már örültem hogy kinőttem ezt az időszakot.. Nekem már most nem kényelmes sehogy az alvás, és úgy semmi a világon. Elég nyűgösen viselem a pocakomat. Ráadásul a fiam se egy áldott jó gyerek, előszeretettel szedi szét a berendezést odabent, főleg akkor mikor aludni szeretnék.
Jövőhéten megyek UH-ra a dokimhoz, és azon gondolkodom megkérdem tőle hogy nem e esetleg két baba van bent, mert én már ezt sem tartanám elképzelhetetlennek. Lehet hogy kiröhög majd
sőt..
Linato!
Azt szeretném kérdezni tőled, hogy mennyiben más két baba mozgása mint egy-é? Mármint lehet azt érezni hogy két babád van? Bocs ha hülyeséget kérdezek, csak tényleg érdekel a dolog!
Szegény lányaidat nem kíméli a sors! Egyébként úgy szokott lenni, hogy aki be van oltva, abba nem megy a kullancs, de ha esetleg nem vagy védett, akkor azért is.. Nem is rossz ötlet ez a gyógyszertáros megoldás. Én sem merném kivenni a lányomból a kullancsot!
Banyóci!
Sorry hogy megint hanyagollak, de most is úgy kellett iderángatnom magam a géphez. Hiába no, lusta vagyok netezni
.
Gyurcinak sok-sok gyógypusszancs!!!
Én most attól félek hogy elkaptam a bárányhimlőt.. Kedves barátném feljött hozzánk pisilni, és addig én vigyáztam lent Mendire, meg az ő fiára, és mikor visszajött akkor mellékesen közölte, hogy lehet hogy bárányhimlős a srác.. Hát marhára örültem neki.. szerintem érthető módon kicsit berágtam rá, hiszen ha úgy gondolom hogy fertőző beteg a gyerekem akkor nem hurcibálom olyan helyre, ahol kicsi gyerek van, és egy várandós kismama.. De lehet hogy én vagyok túl sértődős..
Bellana!
Jó hely az a Praxis rendelő? Messze van a Nyugatitól? Én is mennék még egyszer majd, de úgy hallottam hogy a 4D rendelő elköltözött a Soroksári úti MegaToysból. Úgyhogy most érdekelne hogy a Praxisban rendesek e, mennyibe kerül meg minden amit tudni érdemes.
Te most hányadik hétben vagy? 30-31? Én nem tudom mikor menjek.. 32 hetesen vagy 36? Eredetileg úgy akartam hogy is-is, de mivel közben vettünk autót, így csak egy alkalomra van keret, arra is szűkösen.. Úgyhogy szeretném a legjobb áron elintézni a dolgot. Persze azért legyenek alaposak is.. Itt mellettünk, Kecskeméten is van ilyen rendelő, lehet hogy őket is megkérdezem, mert állítólag náluk 4-5000 egy ilyen vizsgálat..
No, lépek, mert a kiscsaj mindjárt ébredezik..
Ti hogy bírjátok még? Én már kezdek kikészülni! Egyfolytában jönni-menni vele, leülni-felállni... jajj, nekem ez már sok, és még három hónap hátravan.. atyaééég. Bár valamiért úgy érzem hogy hamarabb fog érkezni a cseppem..
pusszancsok!!
Betti
Ui. nem jó az ICQ-m