Sziasztok!
Anyapoc,
panaszkodj, de ugysem tudsz meggyozni sanyaru sorsodrol, beszeljunk mondjuk a juliusrol
A szomszednom is tanar, haaat...
Csaladi vallalkozashoz gratula es sok sikert!
Fiuk: 21-ere vagyok kiirva, jo ket het. Ennek megfeleloen mar a fel pakkom kesz van
Befordulasban en is remenykedem, de azert baratkozom a csaszar gondolataval is, hogy ne erjen varatlanul es ne torjon ossze nagyon lelkileg. Eddig valahogy eszembe sem jutott, hogy nem mehet spontan.
Legjobban marcsak akkor vigyorognek, ha lany lenne
Bellana,
ez a turelmetlenseg a legrosszabb, itt a vegefele, nem? Bar mivel még sehol sem tartok a keszulodesben, ez azt jelenti, hogy a szivem melyen annyira nem siettetem, nem?
Jol remlik, hogy Teged kuldtek PM-re a szapora pulzusod miatt? Eredmeny?
Olvastam Anyosos sztorijaidat is, szerintem nagyon jol csinalod. Egyreszt Adinak /es majd a kicsinek/ is fontos, hogy legyen igazi nagyija, masreszt azert segitsegnek is jol johet valamikor es harmadszor /amit sose szabad szem elol teveszteni szerintem/, hogy eletunk parjanak az anyja. Legyen akarmilyen boszorka, akkor is az.
Dokid
Na ez volt az egyik ok, ami miatt vacillaltam a dokifogadas miatt. Mert hiaba ad at masnak, az majdnem olyan, mintha az ugyeletesnel szulnel, akkor meg minek fogadni? Lehet, hogy igy jarsz jol es szuper jo es konnyu szulesed lesz
Bringa,
ezt az unios dolgot még nem is hallottam. Azt is csak itt olvastam a Babaneten, hogy a szulesznok csak havi 4 szulest vallalhatnak. Megis miert limitaljak, ha az orvosoknak nem?
Mondjuk szerintem az lenne az idealis, ha barkinel szulnel, nyugodt lennel, mert jo kezekben vagy, figyelemmel es felelossegteljesen latnak el. Es egyenlo szolgaltatas jarna mindenkinek. Igy tenyleg feleslegesse valna az orvosvalasztas es vonzatai.
Zsuzsa,
nem lehet konnyu ilyen nemalvos Elod mellett
Babaforgatast ugyan nem emlitett a doki, csak annyit mondott, hogy epp elozo nap volt egy faros szulese es siman ment minden.
Es 8-10 napot enged rahuzni, ha minden rendben van.
Joslofajasok: nekem Rekaval csak kozvetlenul szules elott 2 nappal kezdodtek, akkor viszont olyan erosek voltak, mint az igaziak, majd bele pusztultam. Csak egy-ket ora alatt elmultak es max. 6-8 percesekig surusodtek be.
Most viszont mar 1-2 hete sokszor fajok, de csak olyan enyhen, tompan es teljesen rendszertelenul. Nincs eleje, tetopontja es vege, mint Rekanal. Lehet, hogy ez nem is joslo, hanem kemenyedes? Nem tudom.
A malnalevel es tarsai mar itt figyel egy honapja a szekrenyben, azt hiszem, ma kikeverem es nekiallok inni. Eddig nem mertem, mert sehogysem alltam
Ja, es olajozom es masszirozom is magam, mert a gatmetszest el akarom kerulni /bar farosnal ez valoszinutlennek tunik/, de mar egyszeruen nem erem el a gatam ugy, ahogy kene
Zsuzsa,
ket lakast akartok venni vagy ketto volt szimpatikus?! Bar ahogy olvasom, szimpatikusnak egyik sem mondhato.
Vasat en is szedek es a kontroll szerint egesz jol hasznosul, mert jobb lett a verkepem.
A pajzsmirigyes hormonjaimat is most jol belottek, kopp-kopp. Alulmukodesnel a koraszules veszelye is ott volt, nos, ez mar nem fenyeget
Olvastam, oktoben 3. a celpont?
Na, ma bogracsozunk, ma se pakolok
Bar Anyum vallalta a bebiruhak kimosasat, ugyis naluk taroltuk eddig es ok kertes hazban laknak, konnyebben tereget... ugyhogy osszessegeben azert haladok
-Afonya