Sziasztok!
D.V.B!
Na végre!
Már azt hittem... Szóval mindegy mit hittem...
Tudod, hogy Dóri kit emleget? És most meg ne haragudj, de nem Melissát. Patrikot.
Nincs olyan nap, hogy ne kérdezné meg: "Anya, hogy hívják a nagyfiút?" Mondom milyen nagyfiút? "Hát aki számítógépezett." Mondom Patrik. "Ja igen, Patjik."
Viszont ha visszakérdezek, hogy na, szerinted hogy? Akkor vigyorogva jön a válasz, hogy "Patjik!"
Nem tudom miért maradt meg benne ilyen mélyen. Jó, most jöhetne a közhelyes válasz, mert helyes kispasi.
De nála ugye ez még egyeltalán nem számít.
Kaki ügyben tényleg rendben vagyunk. Minden nap van azóta, van amikor naponta 2-3-szor is.
Viszont rájöttünk, hogy mitől. A paradicsomtól. A múlt héten nem volt itthon pari vagy két napig, kaki sem volt. Mióta megeszik napi fél parit, minden rendben. Ha én ezt tudom... De hát hiába erőltettem volna ha eddig mindig kiköpte. Egyik napról a másikra megszerette. Egyik nap még be sem kapta, másik reggelinél pedig ő kérte és azóta is eszi. A fene sem érti ezt a gyereket.
Kuglóf receptet köszi!
Majd referálok.
Melissával kapcsolatban, ha rámhallgatsz elviszed bőrgyógyászhoz, és kérsz egy allergia vérvételt. Kézfejből veszik és nagyon hamar megvan. Ez már szerintem nem sima kiütés. Nem figyelted még meg, hogy nem erősebb vagy több-e a kiütés néha? Nem köthető valamilyen ételhez, italhoz?
Szerintem ne várj vele! Főleg így, hogy már nem is állandóan pelusozod. No meg ha már a kis puncija körül is van. Nehogy beljebb terjedjen. Tudod, ő már nem a kisfiad. A kislányod. Nehogy rosszabb legyen a helyzet és esetleg a fájdalmas pisilés miatt visszatartsa.
Ja, a pelusmentességhez hatalmas gratula!!!
Fog az menni! Amilyen ügyes kis csajszi, hamar elhagyjátok ti is végleg a pelust!
Kamionos sztori:
És, hogy még be is intett, nem semmi.
Nekem is volt egy sztorim kedden, bár én koccantam is. Szerencsére csak a műa. lökhárítók értek össze, de még csak meg sem repedt egyik sem.
Akkor leírom én is, mert apa mint kamionos azt válaszolta rá amikor elmondtam neki, hogy "b.dös b.rom"
Két sávon megy a forgalom. Én a külsőben. Nem siettem, négy gyerek ült a kocsiban. Lámpa előtt kamion előttem beleáll a fékbe és abban a pillanatban kiteszi az elakadásjelzőjét. Jó én is hibás voltam, mert ha elég a köv.táv akkor semmi gond, de én nem tartottam be.
Szóval én is blokk, kormányt kapom balra, de nagyon nem tudom, mert a belső sávban jön a forgalom. Egy személykocsi hátsó lökhárítójának jobb oldalát súroltam az én bal elsőmmel. Kiszálltunk, semmi nem látszik, elnézést kértem a pasitól. Szerencsém volt, hogy ő is látta mit csinált a kamionos. Mire gyorsan visszaültünk zöldre váltott a lámpa. Kamionos a külső sávból lazán elkezdett kanyarodni balra. Nem számított, hogy a belső sávban is elindult a forgalom. Na volt ott ám dudálás, de még anyázás is rendesen. Persze nem tőlem. Én még kissé meg voltam szeppenve a kocc miatt.
Azt mondod nem mindenki olyan mint az én párom? Nem tudom milyen ha nem ülök mellette...
Azt persze tudom, hogy nem agresszív. Ha hülyeséget csinál, beismeri és elnézést kér, nem beint. Ebben biztos vagyok.
Zsuzsa!
Kicsit, nagyon
megkésve:
[color=#0000ff][i]
Képek nagyon édesek! De milyen szülők vagytok Ti? Csak egy nap kap a gyerek tortát? Ő tudja, hogy még szerdán is járna.
Bringa!
Ici-picit megkésve:
[color=#ff0000][i]
Tündéri a kép a profilodban...
Anyapoc!
Köszi a bulátás tippet.
Vettem is egy csomaggal. Annyira nem nyerő, mert vagy 5 db-ot evett meg, de kipróbálom majd ha nem lesz itthon paradicsom (feljebb Sheilának írtam róla). Legfeljebb a szeme elé rakok egy kistálba, hátha elrágcsálja.
Tényleg, ti holnap ünnepeltek!
Akkor Ti sem maradtok le:
[color=#0000ff][i]
Mikor mentek apához? Végül vonattal mentek? Hűtőtáskával?
Képzeld, még Dóri sem ült vonaton. Kedden elvittem a 4
lányt kisvonatozni. Végigmentünk a Lillafüredi kisvasút vonalán. Ne tudd meg Dóri, hogy élvezte. Persze az alagútban meg volt szeppenve amikor a nagyobb gyerekek sikítottak, olyankor bújt hozzám. Úgyhogy el bírom képzelni Bulcsú mennyire élvezte a vonatot és a Metrót.
Fürdő egész jó lett. Sőt, mások szerint, mintha festő csinálta volna.
Olyan kedvet kaptam a festéshez, hogy most a lányok hálószobáját akarom kifesteni.
Csak félszoba, ráadásul ott az erkély ajtó-ablak, van rajta egy sima ajtó, van egy kétszárnyas ami a nagyszobába nyílik, úgyhogy nem sok festeni való lenne rajta. De mivel fehér a fal, most eldöntöttem, hogy megcsinálom citromsárgára.
Sárga alapon nagy macimintás a falvédő, kék alapon nagy macimintás a sötétítő, szerintem menne hozzá. Azért majd előtte lefényképezem a szobát vagy két nézetből és a Photoshop-al megnézem, hogy megy hozzá a citromsárga fal.
A mosdó alá milyen eltakaró akármit varrtál? Megnézném...
Hátha koppintok...
És a tükörről is jöhet a kép. Nekünk is sima tükörlap van csak ott. Igaz jó nagy, így is szép, de hátha szebbé lehet tenni...
Húúúúúú, jó hosszú lettem.
Mentségem, hogy régen voltam itt. Mindig van valami dolog itthon. Most a lányok szobáját akarjuk egybenyitni a nagyszobával. Az ott áll üresen, senki nem használja. Külön menni nem akarnak, így megoldjuk, hogy az egyik szobában csak alszanak, a másikban lehet játszani, tv-zni, számítógépezni. Úgysem alszik nálunk kéthetente vendég. Ha meg jön valaki, szerintem nem fog rosszat álmodni egy macimintás szobában sem.
Viszont a bútormozgatáson kívül minden rám marad, mert apa ugye nincs csak hétvégén.
Ennyi...
Jó éjt!
K.