Sziasztok!
Betti!
Még mindig nem értem, hogy milyen erőszakosságról beszélsz
! Én úgy emlékszem, hogy abban a félénk, visszafogott stílusban, ahogy szoktam mindig beszélgetni
, kérdeztem meg, hogy esetleg nincs e kedvetek feljönni
. Vagy máshogy történt
?
Igen, ez az én saram, hogy alig etettek valamit
. Mert figyelmetlen vagyok
.
Te magad mondtad, hogy még nem reménytelen ez a Mendi-Gyurci szerelem
. Azért jó pár csók elcsattant a fiam részéről
, és még emlékszem, hogy Mendi mennyire élvezte
. Szóval ha egy kicsit gyakrabban összehozzuk őket, még akármi is lehet az egészből
. Csak nehogy beledumálj majd az esküvő szervezésébe
!!!!!
Autó: Bár nem nekem írtad
, de azért leírom én is, hogy szerintem se vegyetek részletre. Egyszerűen nem éri meg. Mire az ember kinyögi pár év alatt a részleteket, addigra csak töredékét éri a kocsi az eredeti árnak
. Sőt, új autót egyáltalán nem éri meg venni, sem részletre, sem egészben. Az autópiac úgy működik, hogy megveszed újonnan, kihozod a szalonból és kapásból kb. 20 %-ot veszít az értékéből
. Ez van. Inkább összespórolni érdemes egy pár éves autóra.
Anyós: no comment
.
"Mostmár majd jön az hogy én is uolyan bunkó leszek velük mint ők velem. Uúgy nem fog érdekelni mit gondolnak éreznek vagy akarnak!"
Az első mondatoddal nem annyira, de a másodikkal nagyon egyetértek. Nem kell velük foglalkozni, sz..d le őket!!! És ami a legfonosabb, ne engedd hogy tönkretegyék a kapcsolatotokat, na meg az esküvőt!!!!
Fogak: Ha jól emlékszem, akkor hétfőn, vagy inkább kedden mondtad, hogy kijött 2 szemfoga a lánynak. Mivel még 1 hét sem telt el azóta, így azok igencsak fájhatnak még neki. Gyurcinak már azért jó pár hete kint vannak, és még csak most a napokban látom rajta, hogy már nem fáj neki ahogy nőnek. Nem csak az áttörés fáj, hanem az utána lévő növekedés is. (nem okoskodni akarok, csak leírom, ha már megemlítetted
) Ezen kívül még hátra van ugye a 2 másik szemfog is, így persze valószinüleg azok is fájnak. Szóval kitartás, nemsokára vége
. Ha azok kijönnek, akkor elvileg kéne egy nagyobb szünetnek lennie az uccsó 4 fogig.
Már miért lenne baj az illatosító
? Tudod, hogy nem ilyen dolgokra mondtam azt anno amit mondtam
. Örülök ha hiányzunk
, ti is nagyon
. Én Mendi kanalával alszom azóta
!!!
Linda!
Megérkezett az urad
? Azért hallgatsz ennyire?
Pusz
Banyóci