Edit!
Nagy az Isten állatkertje hiába, vannak roppant zöl alakok akik ilyen felháborító dolgokat tudnak összemagyarázni.
Nálunk is volt egy családi összeröffenés mire a nagybátyámék megjegyezték hogy azért nagyon furcsa hogy a három gyerek ennyire nem hasonlít egymásra, hogy csináltam. Mondtam nekik hogy ügyesen, ezt csinálják utánam, nem egy kaptafára!!!
Szóval nekem is mondanak ilyeneket, meg hogy nem is egy az apjuk biztos, főleg mert Máténak /a középső / sötétebb árnyalatú a bőre /mint anyósomé volt/ és fekete a haja, a másik kettőnek világosabb /nem hófehér azért, de látszik/ a bőre és sötét szőke a hajuk mint az apjuknak, az enyém meg barna. Most hogy iskolába jár mind a kettő,meg is jegyezték még a tanárok is hogy nem is tudták hogy az évnyitón a Márk az öccsének mondja a verset!
Nekem mindegyik szép, és én tudom hogy a kettőnk gyermeke, direkt tetszik hogy nem olyan egyformák!
A pároméknál egyébként a vonásaik hasonlítanak az öt gyereknek, de csak a Lacinak van sötét szőke haja és kék szeme, a többiek barna-barna, tehát ő lóg ki náluk a sorból.
Ja és szerintem apárod családja, vagy baráti, ismerősi köre lehet aki felhánytorgatja hogy a trónörökös nem az apjára hasonlít, micsoda dolog ez, hogy anyja is van az már mellékes, tudod! Legalább is én úgy vettem észre hogy mindenki a saját vonásait keresi a kicsiben és ha rájön hogy inkább a másiké látszik jobban...csalódás kicsit!
Érdekes hogy Mátém bár külsőleg nem az apja, természetre teljesen, le sem tagadhatná, annyira egy húron pendülnek.
Márk külsőleg apja, de természetre inkább én vagyok, a kicsi még kérdőjel.
Pussz: Dzsili