Sziasztok!
Megvagyunk!
Természetesen miután írtam, megint elrontották a netet
Hát olyan túl sok minden nem történt velünk. Ádám megtanult rendesen négykézláb lenni. Meg rugóztatja a kis fenekét. (ezt hívják kutyázásnak?) tetszik neki, éjszaka is mutogatja
Mininum 3-4* kelünk még mindig minden éjjel. Pedig már elég sok mindent kipróbáltam, nincs hideg, nincs túl meleg, nem éhes, nem szomjas, ott vagyok, nem vagyok ott...akárhogy, 2-3 óránként felébred.
Na, szóval a négykézlábból nem tudja mit kéne kezdeni, de ha hason van, egybõl felnyomja magát és úgy elvan.
Berreg a kis szájával,(ami fõként akkor látványos, ha valami kaja is van benne
) nyúl mindenért. Kibuszoztunk a Tescóba a buszmegállót akarta mindenképp szétszedni, jó sok plakát volt kiragasztva.
Bejött ez a nagy meleg, kellett neki venni pár nyári cuccot. Kapott kis pólókat, gatyókat, cuki napozókat. Na meg baseball sapkát! Nagyon vagány!
Csak éppen nem marad a fején, lepiszkálja, vagy ahogy tekergeti a fejét leesik. Szóval csak kell néznem valami megkötõs nyári sapekot.
Vettem naptejet, Bübchen, 25-ös faktorú, 1900 forint körül volt.
Hát voltunk fél évesen tanácsadáson. Ádám 68 centi és 6690 gramm volt. Doki néni szerint alacsony a súlygörbéje. Hát pedig most 40 dekát hízott egy hónap alatt. Hát tény, hogy nem olyan kis ducó, mint a kisbabák általában, de szerintem nem is sovány. Kaptunk kipróbálni Milupa HA tejpépet, gyerek úúútálta
Pedig doki néni szerint fincsi, szeretik a gyerekek. Egyébként a kajákat szereti, mostmár csirkehusit és kis májat is adok neki. Néha kap üveges bébiételt is, azoknak általában a felét eszi meg. De van a Mildinek húsos - almás - zöldséges kajája, azt nagyon szereti, megeszi az egész üveggel. Pedig úgy szoktunk ebédelni, hogy reggel 8 körül szopi, 11-kor szopi, és délben eszünk. Ebéd után kicsi szopi, 3-kor megint. Délután 6 felé szokott kapni vmi gyümölcsöt, 7-kor szopi, 8- kor fürdés, 9- kor szopi, alvás.
De nem lehet elõtte enni, mert kunyerál
tudom, hogy nem szabad, de a múltkor már adtam neki egy kis zsömlének a belsejét. Na de ezt kikerülendõ, vettem neki bulátát(puffasztott búzacsíra) olyan, mint a kukorica'kuki', csak búzacsíra. Jó ronda, de Ádám nagyon jól elvan vele, jól szétolvad a szájában.
Na meg még az ebédhez: hogy ilyen jó meleg van, egy szál pelenkában ebédel. És megengedem neki, hogy próbáljon õ is segíteni
Belenyúlkál a kistányérjába, maszatol össze-vissza. Képzelhetitek, hogy néz ki utána
De így ebéd után is fürdik.
És hogy rosszat is írjak, a múltkor leborult a kiságy alatta
Hallottam egy puffanást, gyerek ordít. Azt hittem a lufiját pukkasztotta ki. Rohanunk be apjával, hát a kiságy egyik sarka csúszott le gyerekestõl. én annyira megijedtem, hogy csak ülni tudtam, apja szedte össze gyereket. Nem lett semmi baja, nem szorult be, nem ütötte meg magát, csak megijedt. De aztán egybõl le lett rakva az alsó tartójára a matrac, onnan nem tud lecsúszni.
És képzeljétek, ebben a nagy melegben olyan betegek vagyunk
Apa hazahozott valami vírusos taknyos nyavaját. Szombaton volt tesóm ballagása, utána mentünk az ügyeletre, mert Ádám lázas volt, ment a hasa, krehácsolt. õ már jól van, csak nekem folyik még állandóan az orrom
És voltunk egészen új kisbaba nézõbe!
A félegyházi barátnõm Tökölre ment férjhez, de visszajár szülni
Az elsõ kisfiát is Félegyházán szülte és most is. De õ nagyon szerencsés, burokrepesztés után egy órával, minimális fájdalommal meglett a kisfia, Ádám
, 3200 grammal, 51 centivel. Szétnéztem az osztályon, nagyon szép, 12 babás ágy van, Évikével is ott volt a babája
olyan picike, olyan aranyos!
Most hogy jó az idõ, sokat vagyunk félegyházán. Ádám kapott kis medencét, de hogy ilyen kis köhögõs volt, most nem próbáltuk ki, de lesz még rá alkalom. De olyan cuki, elkúszik a pléd szélére és kapirgálja a füvet, tetszik neki
Az orgonát is meg akarta enni
Zsuzsa!
Kérdezted a fogát. Egyik este láttam, hogy már nagyon fehér az ínye, reggelre kibújt. És nem volt sírás, semmi. Azóta szépen növöget, nagyon cuki
Harap is néha
Megnézegettem Elõd új képeit! Csak ismételni tudom magam, nagyon aranyos és milyen ügyi! A gifek is jók, tegyél fel sokat-sokat, nekem is gyorsan lejön
Tudnék még sokat írni, de apa ide ülne.
A napokban ismét nem leszek, megyünk Félegyházára.
Mindeki vigyázzon gyerekére, magára! Múlóban a nagy meleg!
Küldök mindenkinek egy nagy ölelést!
Betti és Ádám