Szia Sheila!
Most néztem, hogy írtál. Jobb későn, mint soha
Az az újgazdag nő, vajon mit képzelt? Egy kiskutya úgy születik, hogy szoba tiszta? Hiszen egy gyerek sem egyből a bilibe kakál... Nah mindegy. Örülök, hogy megvan a kiskutyus, bár az örömömbe egy kis szomorúság is vegyült, mert múlt héten pénteken találtam egy kistermetű drószőrű 4-5 hónapos foxi kislányt.
Nagyon cuki kiskutya, most anyukáméknál vendégeskedik, de ők már nem szeretnék 6. kutyaként megtartani. Ennél már nem lesz jóval nagyobb, max 1-2 cm-el
Több mint valószinű egy alkoholistá vesztette el. Pénteken este bementem a sarki kisközértbe. Vittem a Kevint is. A Kutyám a sarkon eltünt, és csak nagy nehezen jött. Nyomában ezzel a kiskutyussal
Néztük a gazdáját, hiszen volt a nyakában nyakörv, és póráz gyanánt egy ócska cipőfűző. Nem volt sehol. Megkérdeztem a közértest nem tudja-e kié. Szerinte azé a fazoné aki az előbb volt itt egy 2 dekásért... No comment. Vagy negyed órán át vaciláltam, hogy mit tegyek, nem mertem otthagyni, mert olyan kis csapodár ugri-bugri, féltem elüti egy autó. Hazavittem. Adtam neki enni. Ha láttál már kutyát habzsolni...
Bevágott egy fél konzerv kaját, ivott fél tányér vizet. Addig kissé bizalmatlan volt, de utána csak utánam volt hajlandó jönni. Ez este 9 után volt már. Sejtésem volt, hogy szegény tele van bolhával, és féltem, hogy még más baja lehet, (bár nem látszott rajta, csak tele volt bogánccsal) ezért este 10-kor levittem anyumék Gyömrőre. A gyerek miatt...
A sejtésem beigazolódott. Vagy millió bolhát irtott ki belőle apukám. Viszont mikor pár nap múlva újra láttam, mintha kicserélték volna azt a kiskutyát.
A bundája fényes, kicsit kigömbölyödött, jókedvű, volt dokinál is... Most gazdira vár, de eddig nem találtam neki. A régi gazdáját nem igazán szeretném felkutatni, mert egy alkoholistához nem szivesen vinném vissza.
Ha valaki olvassta a fenti írást és kell tudna szeretni egy ilyen kiskutyust kérem írjon a
sasha@fw.hu emil címre. Bp és környékére szivesen házhoz viszem, ha messzebre kéne vinni akkor megbeszélhetnénk, pl., hogy félúton találkozunk valahol.
Sheila (visszatérve
)
Reméem jobban van már Melissa. A nem evés lehet ettől a dög melegtől., Gabi sem evett tegnap szinte csak anyatejet, meg némi dinnyét. Eddig ma sem vitte túlzásba. Reggeli gyanánt felszeleteltem 1 banánt, 1 körtét, 1 barackot, és hát alig evett pár kockát... Ez van.
puszi és jobbulást!
sasha