Sziasztok!
Tök szuper a bicikli, de gondolom nem volt olcsóbb mintha megvettétek volna. De így mindenki ledöbben mint én is hogy a férjed csinálta.
Ádám miatt kialakultak a nem létező érzékszerveim. Mindenhol feláll, csak szegény még nem tudja, hogy nem minden tartja meg őt. Éjszaka állandóan forgolódik, de mindig visszafordítom cumi be és sokszor alszik tovább.
Tegnap kiskutyanézőbe voltunk a sógoroméknál. Ádám örült neki, csak mindig meg akarta taposni.
Ja azt nem is mondtam, tegnap voltam fodrásznál bejött egy cigány csaj és beszólt, hogy nem-e tudná elvállalni a haját a fodrász, mert egy másik elrontotta összetépte, de nem jól. (Nem vagyok fajgyűlölő) De ez nagyon durva volt, képzeljetek hozzá még hangsúlyt is.
Na mindegy az én hajam meg szupi lett, csak az a kár, hogy én ennyire jól nem tudom beszárítani, de majd lehet, hogy össze kell fognom a lagziba, mert meg fogok gyulladni. (Jövőhét szombat).
A héten még sebészeten is voltam, már jól vagyok. De ez kicsit nekem olyan kínos, bár tegnap beszéltem egy pedikűrössel és ő mondta, hogy sok embernek van így. Na elmondom!
A nagylábujjamnál a köröm mindig benő és iszonyatosan begyullad.
Most jó össze vissza írtam mindent!