Sziasztok!
Annyit írtatok, hogy talán egy kicsit én is csapongok most, mint Áfonya szokott.
Elõször is had dicsekedjek egy kicsit, mert marhára büszke vagyok!
Dancsinak kitûnõ lett a bizije, és az osztályelsõk között volt, könyvet is kapott.
Zsuzsa!
Ezek szerint szaladhatsz Elõd után.
Dóri is egész hosszú távot megtett ma, de a kezét már neki sem lehet fogni, szaladhatok utána. Tényleg milyen távolinak tûnik amikor még arról panaszkodtam, hogy Dóri nagy kuffere...
Örülök, hogy gyógyul Elõd lába.
Dancsi az ABC-t még nem tanítja vele, sõt mióta nincs suli, rendesen kizárja Dórit még a szobájából is. Nekem kicsit furcsa, mert Anita nem volt ilyen Dancsival. Dancsi vagy az ajtaját zárja be, vagy "elbarikádozza" magát, hogy Dóri ne menjen a közelébe. Nem is tudom mit kellene csinálni. Azt sem akarom, hogy Dancsinak teher legyen Dóri, de azt a kis majmot
is sajnálom amikor veri az ajtót Dancsira vagy sír, hogy had mehessen hozzá. Bera, talán neked van ötleted, hogy lehetne ezt igazságosan megoldani?
bera!
Gratula a paraméterekhez!
Kérdésed rám nem vonatkozik, de ha nem szopizna még Dóri én nem adnék még neki tejet. Persze hazudnék ha azt mondanám, hogy nem ivott még, mert igenis az utóbbi idõben kortyolt már az enyémbõl, de nagyobb adagot és rendszeresen még nem.
Én merem állítani, hogy Dancsin azért jött ki a gyermekkori ekcéma, mert 7 hónaposan már tejet ivott. Semmilyen tápszer nem kellett neki, tejem már nem volt, maradt a tej. Persze lehet, hogy nem attól van, csak én beszélem be magamnak.
Látom Zsuzsa is írt a sebrõl, ha nem volt mély a seb, én is mindig csak lemostam a lányoknak, aztán hagytam magától rendbejönni. Bár olyan ez mint Áfonya ujja. Tuti a lányok is mindig ott verték be, ahol már sebes volt.
A Tesco-s jelenet édes lehetett.
Még jó, hogy nem mászott ki. Mit csináltál volna, ha épp sem az új, sem a saját pólód nincs rajtad, õ meg kimászik???
Szerintem rekordot döntöttél volna póló felvételbõl...
Panda!
Ugye, hogy nem sok kellett a küszöb féle akadály legyõzéséhez?
Mi megmutattuk Dórinak, nem vártuk meg míg magától rájön, de Ádám nagyon ügyes. Nincs nála áthághatatlan akadály, ugye?
Sasha!
Akkor kitartás a szaladós pelushoz.
A pancsolás nálunk sem megy olyan hû de nagyon.
Amikor belemászik, csapkod 5 percig, aztán játszik õ is.
Afonya!
Megkaptam, köszönöm, nagyon rendes vagy!
Mindjárt válaszolok.
KAKA: nem kell irigykedni, mert azóta sem mondta.
Egy véletlen volt ezek szerint. Ha megkérdezem mi van a gatyában, mondja, de magától csak akkor az egyszer mondta.
Dóri is zokni nélkül van a lakásban és én is féltem, hogy kihasítja a köszöb, de szerencsére nálunk sem fordult elõ. Igaz most már lazán átlépi, kapaszkodás nélkül, de eleinte mindig pont a szélére lépett.
Viszont Réka tényleg bátor ha lazán átgázolt rajta az elsõ pillanattól.
Töredelmesen bevallom
, ha válogat, vagy úgy látom nem evett eleget, én is próbálkozom kiflivel vagy más rágcsálnivalóval utána. Ha az sem kell neki, akkor tuti nem éhes, úgyhogy ilyenkor hagyom.
Kifli: utóljára hagytam, mert kicsit hosszú lesz.
Van már ugye két lányom, de vannak dolgok amikre ha megfeszülök sem emlékszem. Így voltam a kifi adásával is.
Egy ismerõs anyukával jöttem haza kb. 2 hónapja. A kisfia 3 hónappal idõsebb Dóritól. A gyerek kiflit majszolt, amit Dóri természetesen majd kinézett a kezébõl. Az anyuka kivette a zacsibõl a kifli másik felét és Dóri felé nyujtotta. Természetesen megkérdezte, hogy odaadhatja-e.
Mondom nem adtam még neki, mert megfullad benne. Erre õ, áááá dehogy, nézd csak meg. Dórikám öklendezés nélkül benyomta a fél kiflit.
Én azóta ahol kiflit lehet venni, mindig veszek Dórinak. Nem fuldoklik tõle, szépen eláztatja. Ha vásárolunk Dóri kap egy kiflit és hangja nincs amíg van belõle. Itthon odaadom egyszerre, de máshol csak 2-3-szorra, mert ha leejti, akkor ne az egészet ejtse le.
bera: "Murcos" nem lesz tõle, legfeljebb morzsás, de az marhára.
Azt viszont lesepred és kész.
Bár engem sem zavar ha malac módon eszik. Így evett a két nagyobb is, de megtanultak szépen is.
Ha kis darabkákat adok, neki õ is betöm 3-4-et is, de a kiflit szépen eszi. Ha én adom neki falatonként akkor meg detto mint Réka.
Ki nem nyitja a száját amíg le nem nyelt mindent.
Ja, ma adtam Dórinak cserkót. Mit ne mondjak, nem volt oda érte. Kiköpte, bekapta, kiköpte, bekapta, apródonként kb. 2 szemet evett így meg, de nem látszott rajta nagy lelkesedés, hogy õ most cseresznyét eszik. Nektek eszi a gyerek?
Húúúú. A végére értem.
Megyek tovább...
Kata