Sziasztok!
Na,most van egy kis időm
...Nem tudom,nálatok hogy vannak ezek az ünnepek,de mi egyfolytában a "hull a pelyhes..."-t énekeljük
!Annyira tetszik a gyermeknek,hogy most ez a felkelős,lefekvős,bölcsibe menős nóta....
Banyóci
Nagyon ismerősek ezek a képek,aztán rá is jöttem,hogy miért
.Nálunk most nyílott egy hasonló játszóház,ahol ugyanilyen a berendezés
.
Látom,Gyurci nagyon élvezi!
Lakás ügyben már nem parázok,mert úgy néz ki,ha nem megy el időben,akkor az egész másik lakást hitelből vesszük,ezt meg kiadjuk albérletbe.Aztán még lehet,hogy mennek fel a lakásárak és nyerünk is rajta...De elkótyavetyélni nem fogjuk,az biztos!
Projekt...igazság szt egyfolytában rajtavagyunk,vehetjük így is
.Na csak azért írom,mert nem védekezünk,de azért még nagyon nem is igyekszünk...Igazság szt az lenne a legjobb,ha a jövő év elején jönne össze,mert akkor úgy születne meg,hogy párom itthon lenne.Persze ennek is van egy kis bibije,hogy amikor össze tudnánk hozni,mert a párom még itthon van,akkor túl korai.Mire jó lenne,addigra kimegy
!Ezért úgy vagyok vele,hogy ahogy esik...és jólesik
!
De ha ennyivel előbb vagy,majd megyek látogatni,úgyis sokat járok majd Pesten
!!!Aztán mintát veszek,ha addigra nem jön össze
!Azért most jobban készülök,már szedek folsavat is.
Azért ez a hónap gyanús volt,mert késett a mensim és utána igen erőteljes volt a vérzés...Bár nem csodállnám,ha ilyen körülmények között nem maradt volna meg baba....
Na ide ilyen bmikor lehet,nem is magyarázok bele semmit...
Linato
Köszönöm az együttérzést,tényleg elég durva volt az ügy és én még fel sem tudom igazán mérni,mert nem voltam ott...Gondolni nem merek rá,mert ha elkezdem a "mi lett volna, ha...." dolgokat,akkor...
Viszont meg akartam nézni a porontyokat,de hibát jelez a link,így nem tudtam
.Utána nézel?????
Tünde
Te csak ne takaríts és idegesítsd magad,hanem pihenés!!!!!!!!!!
Puszi mindekinek!
Anyapoc