Sziasztok!
Vagyok, nem vesztem el.
Vasárnap a szülinap után estére paff lettem, mert ugye nem minden nap fõz az ember több fogásos kaját, több embernek. Nem volt erõm a képeket felrakni.
Hétfõn lustiztam is egész nap. Este fekvés korán, mert másnap mentünk Dancsival osztálykirándulásra Nyíregyházára. Estére szintén paff voltam. Ez a meleg rengeteg erõt ki bír venni az emberbõl.
Mindjárt jönnek a képek is, de elõször magunkról.
Dórinak tegnap kibújt a 9. foga!
Mellesleg a kisasszony már szinte CSAK két lábon közlekedik. Tegnap az állatkertben (majd jönnek képek arról is) ha kivettük a kocsiból egyszerûen nem volt hajlandó senki kezét fogni.
Eleinte lecsüccsent még egy párszor, de talán megszokta az egyenetlen talajt, mert utána egész szépen sétált esés nélkül. Aztán utána itthon már csak kétlábon közlekedett és közlekedik. Nem tántorog már mint a részeg, bár egy kis beingás még van néha. Viszont alig van lecsüccsenés, de ha mégis fenékre esik, akkor feláll és megy tovább.
Viszont ma extra nyûgös volt. Szerintem a meleg, mert még a teraszon a kismedencéjében sem volt neki jó. Izzadt szegénykém, ebbõl gondolom, hogy a meleg. Most jóízûen alszik a hûvös szobában.
Afonya!
Nem halad még a motorral csak ül rajta. Dancsi tanítgatja, hogy kell menni vele.
A szabásminták igen, még aktuálisak lennének ha ráérsz.
Az az "egy"-et ki fogom próbálni én is.
Nekem az tetszik amikor az apja csinálja neki a 7 fogást. Számol neki majd csikiz. Aztán amikor abbahagyja, akkor Dóritól jön: "edkett"! Én úgy értem, hogy az egy-kettõ lenne, vagyis mégegyszer csinálja neki.
bera!
Nagyon kíváncsi vagyok ám a képekre!!!!!
Ha gondolod teheted ide a topicomba is nyugodtan. Ha nem akarsz topicot nyitni, vagy albumot akkor tedd ide. Én csak örülök neki!
A varrást én Dóri mellett tudom csak csinálni. Nem hangos a gép, de mégis.
Legalábbis még nem próbáltam amikor alszik, mert õ nem sírva ébred, hanem azt hallom meg, hogy beszélget. Mivel nem a kiságyban alszik, jobb ha ilyenkor azonnal megyek hozzá. Régebben õ is sírt ha varrtam, de most megpróbáltam és játszik mellettem.
Aztán amit halogatok, mert nagyon szégyellem.
Ne haragudj, hogy én nem tudtam a Dorkádról!!!! Tudtam, hogy nem Lili az elsõ, de a nagyobbik neve valahogy nem volt bennem. Ugye nincs harag????
Gratula nektek a két lábon közlekedéshez. Leköröztétek Dórit, mert õ tegnap kezdte ezt el (feljebb írtam). Ugye milyen édesek? A lakást nekünk is fel kellett mérni a napokban, mert most már Dórinak sem akadály mondjuk az asztalterítõ.
Beszéd miatt szerintem ne izgulj. Már csak azért sem, mert az egy éves vizsgálaton tõlünk azt kérdezte a dokibácsi, hogy mond-e már 1-2 szót. Szerintem ha így kérdezi, akkor ez a természetes ilyen korban. Aztán van aki többet tud, van aki kevesebbet. Mint a járás. Ti és Afonyáék hamarabb kezdtétek, Zsuzsáék még hamarabb, mint mi.
Zsuzsa!
Ennek nagyon örülök.
Tényleg nem írtam melyik este!!!!!!
Az avinkat 3 féle codec-el lehet megnézni (valami ilyesmit mondott a párom
). Majd holnap rákérdezek, hogy mit tanácsol neked, jó?
Nem csuklottál tegnap??????
Gondoltam rád az állatkertben amikor Dóri a világért nem akarta senki kezét fogni. Még mondtam is a páromnak, hogy ezek szerint ezt csinálja Zszuzsa Elõdje...
Jól gondolod Dancsi nagyon élvezi, hogy tanítgatja.
Melyik gyerek nem élvezi ha õ írányíthat?
Dancsi próbál olvasni neki, de Dórit még nem igazán köti le.
Ja-ja! Én már csak az unokákra gondolhatok. Bár remélem Anita lányom azért nem akar még a közeljövõben megajándékozni egy kisunokával...
Anita!
Drága kicsi lányom (aki nagyobb mint én
).
Téged hagytalak utoljára! Csak azért mert így végigolvasol mindent, hogy mi újság nálunk.
Viszont ezek után már nincs mit írni neked, de küldök helyette egy nagy mosolyt, hiszen vége a sulinak és egy hatalmas puszit:
Vidd rá az egeret a puszira!
Most már viszont befejezem, mert kissé hosszú lett és még képet is szeretnék felrakni.
Pusssz! Kata