Valaki el tudná magyarázni nekem, lassan és érthetõen, mint a hülyegyereknek, hogy ide hogyan kell képeket felküldeni?Ja, és Bogi baba, ls Olivér úr jó fejek!
HÁT VÉGRE ITT AZ APRAJA-NAGYJA.!!! Már nagyon kííííváncsiak voltunk Rátok! Szépek vagytok, igazi nagy család hangulat sugárzik a képrõl. Õszintén gratulálok a lurkókhoz, nem kis teljesítmény. Csak így tovább, ne álljatok meg , ha még bírjátok. Ennyi szép gyerekért tényleg érdemes!
Niki
ui: Azért a félbevágott babát ott hagyhattad volna a képen!
Atyavilág Zsolt, ti aztán tényleg sokan vagytok!!!!!!! Minden elismerésem! És egy kérdés: a nejed hogy bírja energiával?? Engem egyszem fiam is lefáraszt néha, jajjjjjj, mit csinálnék néggyel?? aranyosak vagytok, jó látni titeket. Ja, Donvito üdvözöl, mutattam neki a képeteket, és ő is gratulál. ÉVa
Jaj. 1.Köszi. 2. Ehhez Áginak is lenne néhány szava... 3. A félbevágott salamoni baba nem a miénk, ezért bántam vele ilyen hentes módon. 4. És ne add fel, sok sikert nektek is!
Éva! Köszi neked is. Egy válasz: Éppenhogycsak. Hogy mit csinálnál néggyel? Próbáld ki, aztán meglátod! Donvitot üdvözlöm. Zsolt
Agi ! Vegre feltettel egy kepet magatokrol ! Nagyon edi a kisfiad !Es min nevetett ekkorat?? Fenykepezo anyukajan??:-))))) Jo egeszseget es jo utazast haza ! ( Nemsokara mentek ugye??- De jo Nektek-!:-((() Szia, LCsilla
Mimi ! Az fenykeptar archivaban egy csomoan ( P.Ildi, Krisztina stb.) adtak segitseget a kep feltevesehez. Olvasd vegig oket ! Vagy menj be a Dokumentacio Formazas-aba ! Sok sikert, Csilla
Kedves Ancsa (Nita), Krisztina, Móni, Kata, Anita, LCsilla, Katica és mindenki! Íme egy kép Karácsonyról, dr. Zazó rendel! (Második próba, remélem már sikeres!)
A tündéri képeket nézegetvén kedvünk támadt nekünk is feltenni elsöszülött gyermekün fotóját, aki itt 6 hónapos körüli. ( Most már 2 és fél éves ). Ha sikerül további képek is lesznek. Nekünk ez az egyik kedvencünk.
Végre sikerült. Mindenkitől bocsánat, hogy ennyit bénáztam, de annyira jó ez a mosoly, hogy gondoltam, közkinccsé teszem. Hátha másokat is felvidít!