Sziasztok!
Van némi időm,még nem értem mindennek a végére,de itt vagyok
!
Látom,Áfonya még elfoglaltabb,remélem,már túl vannak a költözésen is
!
Kifelé megyek a sok dologból,látom az alagút végét
:D:D:D!És ez jóóóóó
!
Azért,hogy ne unatkozzak,elkezdtem barátnőmmel és némi lakossági támogatással egy multi ellen küzdeni,aki ide akar építeni a közvetlen közelünkbe egy Praktikert
.Aminek nagyon nem örülünk,mert vége a nyugodt életünknek és az amúgy is megnövekedett forgalmat és környezetterhelést tovább fokozza.Nem tudom,mekkora lesz a sikerünk,de dolog van vele....
Zsuzsa
Örülök,hogy már mindenki jól és lassan jön a megérdemelt pihenés
.Feltétlenül szólj,mert megyünk mi is henyélni,amint tudunk
!Már ha elég közel lesztek
....
Megnyugtató,hogy nem csak én kínlódok a két gyerekkel
!Na de enélkül meg tényleg olyan unalmas lenne.Ha éppen mamáznak egy napot,mert dolgom van (na és most volt 3 nap továbbképzés
),akkor már úgy hiányoznak,hogy NAGYON!!!!!!
Diploma jövőre lesz,még van 1 évem.Aztán folytatom a mesterképzéssel,ha lesz megfelelő lehetőség....
Egyébként úgy néz ki,szükség is lesz rám (már ha nem rúgnak ki,mert a multi miatt összeakaszkodok az önkormányzattal
),mert a szakképző évfolyamon kötelező lesz az elsősegély oktatás,amit én tudok is csinálni
!Na meg az új vezetőség vevő az egészségfejlesztésre.
Gyermekim túl vannak az írásbelin,amire a javítótanárok azt mondták egészen jó (nem bukott senki és ez már nagy szám
)...a gyakorlati vizsgán 3 db 3-as lett, a többi 4-es és 5-ös
.büszke vagyok rájuk
.És jövő hét után lesz a szóbeli
.Szl haladunk
.
Kriszi
Örülök,hogy a munkahely dolog megoldódott
.Ne is hagyd azokat,amiket szeretsz csinálni!!!!!
Menni fog az,biztosan
.
Kérdezted,hogy bírom a gyerekek mellett,hogy nem nőnek a fejemre
.Ezeknek a nagy része akkor van,amikor ők oviban/bölcsiben vannak.A tanulás,javítás meg éjszaka,alvásidőben folyik,egyébként meg-ha engedik-,akkor nappal is.Elég jól eljátszanak és mindig figyelek,hogy először ők legyen kielégítve egy kis játszóterezéssel,együtt rajzolással, bicajozással stb,és utána hagynak békén
.Nem könnyű,mert így keveset alszok és nap közben folyamatosan rohanok,de úgy gondolom,hogy nem sokat éreznek a sok dologból
.Legalább is hátrányt nem
.
A pedagógusnap nagyon jól sikerült,az óvónénik borzasztóan meghatódtak.Bulcsúnak megtanítottam egy Janikovszky Éva részletet(már óvodás vagyok9,ami arról szólt,hogy mi mindent csinálnak az óvónénik,ami a gyereknek természetes,de nekik munka.Az egész nevelőtestület bőgött
.... annyira meghatódtak...pláne,hogy a gyerek az egy oldalnyi szöveget minden segítség nélkül mondta el.Még csak be sem tojt...nem hiába,apja vére
!
na megyek felmosni,amíg alvás van
!
Puszi mindenkinek!!!!