Anyapoc, ha véletlenül erre járnál: Utólag is nagyon boldog 2. szülinapot kivánok Bulcsúnak
!!!
Na én itt vagyok, de látom nem túl nagy a mocorgás erre
. Sebaj, majd legfeljebb magammal levelezgetek
.
Betti
Jé, rólad is hallani néha
? Hogy vagytok? Minden oké? Várom az sms-t
. Kiváncsi vagyok mikor fog pérkezni a fiatalúr! Köszi a köszöntést, meg a lapot is Gyurma nevében. Bocsi, hogy még nem reagáltam, de még csak tegnap sikerült megnéznem.
Rólunk:
Szóval, azért nem tudtam jönni az utóbbi időben, mert állandóan sz@rakodott a net, erre kedves uram begurult és összetörte a gépet
. Persze megigérte, hogy s.o.s intézkedik a javittatásáról, vagy egy másikról. Ez meg is történt, de ettől a net nem lett jobb..., sőt, már egyáltalán nem működött. Azóta is várok a kis kártyára, de valahogy ez a dolog nem akar intéződni
. Kinomban már kénytelen voltam én internetet csiholni valahogy. Mondjuk fogalmam sincs róla, hogy ez igy meddig fog működni, de azért remélem hamarosan meg lesz most már a végleges megoldás.
Időközben járok ugye vezetni, az oktatóm sajna egy igazi balf...
. De már ott tartok, hogy nem nagyon merek váltani, mert félek, hogy bekavar nekem. Elég nagy az összefonódás ezek között... Igy viszont nem tudom mikor érek a végére.
Túl vagyunk a bölcsis szülői értekezleten is, szeptember 06-án kezdi a Drágám a beszokást
. Ez miatt el vagyok eléggé kenődve, képtelen vagyok belegondolni, hogy mi lesz, ha nem lesz mindig a közelemben. Na meg kérdés, hogy hogy fogja birni. Az utóbbi 2 hétben újra olyan lett mint egy matrica, 2 lépést nem lehet nélküle megtenni. Keserves zokogásba kezd, és úgy szorit magához, hogy majd megfulladok. Szóval nem lesz egyszerű menet, az biztos. De már nincs visszatáncolás, ugyanis végül elvállaltam a munkát, most szerda óta dolgozom
. A munka rengeteg, baromi sok mindent kell megcsinálni, kialakitani, de szerencsére egyenlőre úgymond kötetlen, tekintettel a gyerekre, meg a leendő beszoktatásra. Magyarul ez azt jelenti, hogy nem kell sehova bejárnom időre, ott dolgozom ahol akarok, a lényeg, hogy fel tudjak mutatni valamit.
Szülinapok jól teltek, főleg Gyurcié, teljesen oda voltam, hogy az én csepp csecsemőm már 2 éves
. Voltunk állatkertben, délután jöttek a látogatók. Kapott egy halom ajándékot, mindennek kifejezetten nagyon örült, legnagyobb sikere a csúszdának volt, meg egy másik játéknak, aminek nem tudom hogy mi a neve, de majd teszek fel egy képet róla. Golyókat kell végig vezetni kacskaringós pályán, fejleszti a szem-és kézkoordinációt.
Na egyenlőre ennyit rólunk, igy is kisregény lett
. Ti hol vagytok???
LINDA? Nagyon el vagy tünve! Gondolom, hogy nincs túl sok időd, de azért néha hallathatnál magadról. Vagy haragszol? Én már nem nagyon merlek hivni, vagy irni, nem tudom mikor nem zavarnék.
Tünde?
Itt van a kép a játékról:
Pusz
Banyóci