arivirág: köszi a dícséretet! Ezek szerint nem csak nekem tetszik a lányom?
Én gyönyörűnek látom! És most, hogy már nő a haja, néha kicsit kunkorodik is a vége! Olyan édes!
mano: kár, hogy nem kerestél meg! Nem vettem volna tolakodásnak!
ádibaba: Szonja is iszik napközben kb 2-3 dl-t, de állítólag az kevés. 10 kg-ig, kilónként 100 ml folyadék kell egy nap.
A tejpépet én is adtam sokáig Szonjának, mert azt legalább szívesen ette. Általában tettem bele gyümölcsöt, mert natúran nem ette meg a gyümölcsöket.
Én úgy gondoltam, hogy nem tápszer helyett, hanem mellette jó a tejpép. De persze eszemben sincs beleszólni, csak a tapasztalatomat írom.
Nekem is ízlenek a bébikaják! Mi most már egyre jobban áttérünk a felnőtt kajákra. Szerencsére, mert már megutáltam a főzőcskézést.
Nekem szerencsém volt a mászással, mert szeptemberben kezdte és mostanra már elhagyta, már szalad. És nálunk padlófűtés van, ami ebben az esetben nagyon jól jött, mert nem kellett félnem a felfázástól.
Hú, a pakolásról ne is beszéljünk. Szonja nagyon pakolós típus, meg szekrénynyitogatós... De már eléggé sikerült "beszabályoznom", hogy mit nem szabad. Meg próbáltam sokmindent elrakni, áthelyezni, hogy ne legyen sok konfliktus közöttünk. A szekrényajtókat beragasztottam, bizonyos fiókokat megengedtem, hogy pakoljon. Ez bevált.