Sziasztok!
Először is:
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!
Áfonya
Nahááááát
!Szia
.
örülök,hogy ilyen jól telik a szünet
.
Ház
.Mi is ezért vagyunk szarban...már bocs.Mert ahol tetszene a hely,ott olyan házat lehet (újra) építeni,aminek az elhelyezkedése nem jó
...hát várunk
.
Dolgozni
...húúú,jön Máté beszoktatása?
Mikor kezded?
Zsuzsa
KÉpzeld,találtam a Rossmannban egy olyat,hogy Grapefruit mag kivonat+echinacea
.Most adom nekik,kíváncsi vagyok
.Nálatok hogy jön be???
Bulcsú nem annyira???Ajaj,de még mennyire
.Nagyon is...szopja az ujját...újabban.
Volt egy idő,amikor kevésbé,de most nagyon
.Állítólag az oviban nem
.Azért a kötést nem meri leszedni
!
Rémtörténet:
Pénteken volt egy kellemetlen élményem...illetve tk borzalmasan indult a nap
El kellett mennem dokihoz,mert a fejemen hátul dudor nőtt és fájt...nyirokcsomóra tippeltem,és mivel a fülem mögött is volt már ilyen,gondoltam,inkább megnézetem (az már más kérdés,hogy jól betojtam
...)
Reggel 3/4 8-ra odamentem a dokihoz,második voltam,tök örültem,mert így anyumáknak sem kellett (volna) sokáig maradnniuk...elkezdtek gyülekezni az emberek,persze sokan az ajtóba álltak,mert (gondolom) recept stb...kellett csak(szokás szt
)....Kis késéssel befutott a doki, a recepteseket elintézte az asszisztens...Aztán csak vártunk,vártunk...semmi..kihallottuk,hogy vmit diktál a doki,meg közben telefonál ,mert valekinek a TAJ számával gond van...mindezt 1 órán keresztül :twisted ...Aztán végre megkezdődött a rendelés.És láss csodát,nem az ment be eslőnek,aki előttem volt,hanem beslisszant egy nő,aki vmi papírt töltetett ki a dokival valami nyugdíjas otthon betegének
...na mindenki szentségelt rendesen,nem elég,hogy 1 órával később kezdték a rendelést,még pofátlanok is az emberek....
Aztán jött be egy pasi és megörült,hogy milyen kesven vagyunk
.mondtam neki,még ennyien sem lennénk,ha nem mindenki soron kívül menne be és ha időben kezdtünk volna.Erre mondja,hogy kint meg áll egy kismama,biztosan ő fog bemenni(mert kivülről is be lehet menni).És úgy is lett :shocked: .Na akkor elkapott a harci ideg,nagyon ideges lettem...Bent volt jó 20 percet a csaj,sima ellenőrzésre jött,jópofizott a dokival(minden kihallatszik
..).Amikor jött ki,kimentem és megmondtam neki (gonosz dolod,vagy sem),hogy legközelebb várja ki a sorát.Erre elkezdi mutogatni a hasát,hogy ő a 8. hónapban van...mondom nagyon szép,de engem meg két kisgyerek vár otthon!!!A terhesség nem betegség,nyugodtan lehet vele ülni!Viszont akik esetleg tényleg betegek,lehet,hogy jobban szeretnének már otthon lenni!!!Mondja,hogy ne vele veszekedjek,mert így a doktor úr(aki közben kiment egyébként bagózni!!!!),meg úgy...mondtam,hogy nem veszekszem,csak elmondtam a véleményem és szégyellje magát.
Hozzáteszem,hogy a doki mondta,nincs időpont nála,mert ugye ki tudja,melyik beteggel mennyit kell foglalkozni...ezek szt mégis van,mert odatelefonálok,hogy így megy úgy,aztán bemegyek soron kívül
...másrészt ült bent másik kismama,érdekes,ő ráért
.
Na aztán a dokinak is mondtam,mire bejutottam,hogy elég nehéz hozzá bejutni...Hát igen,igen...Mert hogy sokan soron kívül jönnek...mi meg több,mint 1 órája várunk
...erre mondja,hogy mert törvény írja elő,hogy a kismamát el kell látnia...de mondom miért soron kívül???Mert ha majd én is terhes leszek...mondtam,hogy már voltam kétszer, és mindannyiszor ki tudtam várni a soromat!!!!Nála is és máshol is!
de mert a vírusok...senki fertőző nem volt a váróban!!!Ennyi erővel a plázában is elkaphatja a fertőző dolgokat!!!Egyet értek vele,hogy ne kapjon el semmit,ültesse le külön,de várja ki a sorát!!!!
Na konklúzió,hogy orvost váltok...ahol se bejelentkezni nem lehet,se sorszám nincs,elég durva helyzet alakul ki...és még fizetek is érte
!
Így éppen odaértem amúgy a laborba...
Legalább ezért nem kell újra anyumáknak bejönni...
Viszont megvan az első vizsgám!!!!!