2002.10.23 16:06
Szerző: mazsi
...............!!!!!!!!!!!
Minden további nélkül felvállalom a közönségességemet is, ha az névvel együtt párosul. Gyarló ember vagyok, ugyanúgy, ahogy te is. Olvasd végig ismét és ismét a beirásokat, és állitsd szembe a névtelen és neves beirásokat. Érdekes összhang fog kibontakozni belõle. Csak nagyon kérlek, hogy próbálj meg olvasni is a sorok között.
Bocsánat, hogy közönségessé válok olyan emberek hatására, akik felnõttként még mindig anyuci szoknyája mögé bújnak és onnan köpködnek. Lehet, hogy a kimondott vagy a leirt szavak közönségesnek tünnek számodra, de nekem ugyanilyen közönséges az, ha valaki ismeretlenül, személyét és ezzel személyiségét megtagadva kritizál másokat.
Az én szivem tele van szeretettel azok iránt az emberek iránt, akiket a képeken látsz. A névtelenek pont õket bántották és én sajnos pont elsõként olvasva ezeket, kiálltam mellettük.
Most jön a második kérdésed, miszerint egy normálisan feltett kérdésre, hogy ki apa? lehetett volna normálisan is válaszolni. Természetesen lehetett volna, ugyanúgy, ahogy egy másik topikban is egy hozzám intézett, családom iránt érdeklõdõ, névvel ellátott beirásra, meg is adtam a normális választ.
Te a nevemen tudtál szólitani, mivel minden irásomat vállalom. Ugyanezt én nem tudtam megtenni, mivel "cora" mögött se személyes, se irásos kontaktus nincs, de másoknak se. Kérlek, ha ez nem igaz, akkor utaljál néhány topikra, amelyben cora néven szereplõ irásodat olvashatjuk.
Visszatérve az apa kérdésre, miért pont engem tiszteltél meg a kérdéseddel, amikor megtehetted volna, hogy az egész bulin résztvett társaságtól megkérdezed, vagy esetleg közvetlen apától is. Habár az is elegendõ lett volna, hogy ki apa?, de miért pont férjem, fiam, vejem?????? Ezt azért többen nem értjük, még maga "apa" sem!!!
Annyit azért még megkérdeznék tõled, hogy az emlitett szórakozóhelyen a hangosbemondóba is be kellett volna mondani, hogy tisztelt játékosok, vendégek, a helyiségben terhes- és szoptatós anyák vannak, ezért az itt-tartózkodásuk alatt kérjük a dohányzás mellõzését????
Kissé morbidnak tartom az összes névtelen nevet használó beiró hozzászólását, pedig voltak olyan idõk, amikor jellemzõ társadalmi szokás volt a nevüket elhallgató, besúgó emberek létezése. Õk féltek valamitõl!!!!!!! De ti a 21. század küszöbén mitõl féltek, amikor immáron 12 éve minimum eltörölték a cenzúrát és szólásszabadság van.
Kérlek, hogy magyarázd meg, miért vagy tulajdonképpen névtelen.
Kösz, hogy meghallgattál
mazsi