Szilvia a helyzet az, hogy egészen az elmúlt napokig voltak fennt képek a honlapomon, de leszedtem. Most a részletekbe ne menjünk bele. Ide, nektek, szívesen rakok fel. Akkor Laura testmagasságát éreztem, a bő póló takarja az alakját. Leányom nevének elég furcsa története van. Eredetileg Lara lett volna, de egyrészt engedélyeztetni kellett volna, másrészt nem becézhető tovább /bár így utólag ezt már másképpen gondolom, mert ahány ember, annyiféleképpen becézi. Az óvó néni Larusnak hívja, ezt is kedveljük/. Szóval a Lara pedig orosz név, tkp Lára. A kedvenc filmem a Doktor Zhivago, ennek a főhősnője Lára. Orosz szakon végeztem az ELTE-n és sikerült kihúznom az államvizsgán is a kedvenc tételemet :) Innen a történet. Jön a kép
Na ez megvan. Azért a kép csalóka, nem ennyire szende szűz a lelkem :) Hát ami azt illeti, az alkatát nem látni rajta, de egy képet sem találtam, ami egész alakos lenne.
Nagyon aranyos és szép kislányotok van ! Az jut eszembe a képről , hogy a Laurák ezek szerint imádják ha ki vannak festve ! Laurának is hihetetlen érzéke van az ilyesmihez , én szinte sose festem magam , de ő ha valami sminkkészlet a kezébe kerül rögtön tudja mit-hogyan kell használni ! Igazi nő ! Mégegyszer gratulálok !
Az én Larám is próbálkozik mindennel, de elég szeleburdi és figyelmetlen. Persze lehet, hogy túl sok a "dolga" és ezért képtelen odakoncentrálni egy dologra hosszabb időn át. Ezért a sminkelés még nem érdekli szerencsére :) Néha egy kis szájfény, egy fújás dezodor, egy kis krém. Egyedül ezért az arcsminkért volt oda a MATÁV játszótér megnyitásán. Mivel sokan vártak, így el kellett jönnünk, egész úton sírt. Itthon aztán a szomszédasszonyom megkönyörült rajta délután. Mi nem is láttuk a párommal asminket, mivel moziba mentünk és a nagypapa fektetett. Szerencse, hogy lefényképezte a szomszéd kislány.
A szomszédasszony olyan sok mindenhez ért, fogalmam sincsen hogy csinálja. Pedig a sminkelésnek kézügyesség szempontjából semmi köze a szakmájához, maximum jól kell kinéznie.
Néha szeretnék Én is ilyen ügyes lenni. Nem lenne rossz ,mindenféle dolgokat gyártani a gyerekeimnek , pl bábokat képeket a falra ...stb. Nekem nem csak a kézügyességem hanem a türelmem is hiányzik ehhez. Lehet , hogy megyek és leckéket veszek a szomszédasszonyodtól !! Holnap írok neked egy e-mailt (Ma valahogy nem vagyok formában) Szeretnék egy -két dolgot kérdezni a honlapkészítésről .Meg lassan már off topicot csinálunk .
Tündéri a ti kis Dorcsitok! Viszont most már végleg össze vagyok keveredve. Azt írtad, hogy őszül a férjed, és hogy tizenvalahány (18?) éve együtt vagytok. Ez alapján azt gondoltam, hogy már idősebb a párod. Most akkor hogy is van ez?
Nem tennél fel magadról is egy képet? Oly sokat cseréltünk már eszmét, szeretnélek képről is megismerni! (Rólam az archivban találhatsz egy - jó régi - fotót)
Még egyszer gratula Dorcsihoz, igazán jól áll neki az új frizura!
Ha most a párom hozzászólna, biztosan azt mondaná, örül annak, hogy a "szkenelés" eltüntette az ősz hajszálait:))) 35 éves a párom. (Fiatalos, igaz?) 18 éve ismerem, és ha visszaszámolod talán megérted, hogy többször szakítottunk:) Harmadszori próbálkozásra 21/24 évesen házasodtunk össze. Remélem megnyugtattalak:-) Kérésed parancs:) ugyan rólam nem készül sok kép, többnyire én fotózgatok, de mindjárt keresek egyet és felteszem. Ugye milyen ügyes fodrász a Beus mami?:) Bea
Kedves Bea!!!Ha ezek a kepek hajvagas utan keszultek, akkor milyen volt a Dorcsi haja elotte????:0)))) Az en Dorkam most csurkat hord, akkora lett a haja, foleg a feje tetejen. Majd csinalok egy kepet, es Vitoval felrkatom ide( en ebbol a szempontbol nem vagyok valami ugyes, ami abbol is latszik, hogy ekezet nelkul irok, erre all ra a kezem: inkabb angolul szoktam levelezni.) De az teny, hogy a lanyod egy tunderke!!! Eva
Varom a kepet/eket! Nekem sem sikerult elsőre feltenni, ezért kellett megvarni, amig kedvenc ferjem hazajött és segitett:) Ha egyszerűbb, irj angolul, legalább gyakorolok egy kicsit:))) Olyan régen nem vagyok angolok között, hogy lassan mindent elfelejtek:( Bea
Hat ez nem megy. Talan az a baj hogy az en gepemen nincs olyan zarojel amilyet Ti irtok. Csak igy tudom irni,hogy \image(fest)\- igy meg nem kerdezi meg hogy mit akarok elkuldeni. Vagy van megegy zarojel az ilyen \image[fest]\ Van v.kinek egy otlete ??? Csilla
Ez a "{}" Alt Gr gombbal érhető el. Nekem a "b" és "n" gomboknál található. Gondolom ezt billentyűzete váltogatja. Azért próbáld meg, hátha csak nincs odairva, de előjön... Bea
Ha végképp nem megy, próbáld ki, hogy alt gomb és a jobboldali num.pad-en a számokkal, mégpedig nekem az jött ki, hogy {alt 123 és }alt 125 ! Ezek elvileg az ASCII kódok és mindenütt ugyanaz kellene legyen. ILdi
Ha végképp nem megy, próbáld ki, hogy alt gomb és a jobboldali num.pad-en a számokkal, mégpedig nekem az jött ki, hogy {alt 123 és }alt 125 ! Ezek elvileg az ASCII kódok és mindenütt ugyanaz kellene legyen. ILdi
Lanyok ! Ti zsenik vagytok! Koszonom a segitsegeteket! Szoval a kepen lathato Sophie-ka es en Csilla u.i. Legkozelebb megprobalom jobban feltenni, de elso prbalkozasnak nem rossz,ugye?!
Sophie baba neveben koszonom a bokokat a Ti babaitok is tunderiek ! Bea ! Sophienak legalabb annyi haja van mint Dorcsinak ! ( Egy szal sincs !) Legkozelebb felrakok rola egy kopi -kepet. Krisztina ! Kepzeld egy csomoan mondtak mar hogy olyan mint egy jatek baba, sot mi tobb egy uzletbe egy "idiota " tenyleg azt hitte,hogy jatek babat cipelek a kezemben es megilyedt amikor megmozdult ! Sziasztok, Csilla
Megprobalom felvarazsolni egy uj kepet, Sophierol es az apjarol . ( Itt latszik mennyire sok haja van a kis "sokfogu"-nak !) Ez a kep kb.3 honappal ezelott keszult.
Ket kepet tettem fel, de valahogy a feliratok nem mentek el. Az elso kepen a Martin(meg csak masfel eves) es a ferjem van, a masodikon az egesz csalad, itt a Martin 3 eves. Moni