Kata!
Tök cuki lehet Dóri, ahogy megtapsolja magát
Nagyon tutin eszi a kiscsaj a tejszínhabot
Biztos nem elõször próbálta
Nagyon tudta, hogyan is mûködik
Cuki az a kis elégedett vigyor
Már korábbi képeteken is kinéztem ezt a micimackós bodyt. Nekünk is van, csak már rég kinõtte az uraság. De ha kapnék, vennék neki, mert szerettem nagyon. Nem tudod milyen márka/vagy hol gyártják? Mert mi örököltük és nincs benne cimke. Meg micimackó mániás vagyok, próbálom Ádit is rászoktatni
(nagyon nem szeretném, ha majd nagyobb lesz, ilyen szadista japán rajzfilmeket nézne, mint amik most vannak
)
Ádám is a napokban szokott rá, hogyha az ölemben van és pakol, néha hátrafordul a kis sumák, nézi, hogy figyelem-e?
Várjuk a sörös képet!!!
Hát apukám több okból kifolyólag nem látta idáig a fiacskámat:
72 éves, és ugye az öregek...egészségileg szerencsére semmi baja, csak a gondolkodása nem olyan, mint rég. Szóval a lustaság, ami miatt nem jött el, merthogy majd elmegyünk mi.
anyukám hetente átjár, de vele nem jött, mert folyton marják egymást
az útviszonyok mostanában lettek olyanok, hogy nyugodtan einduljunk(30 km)
hát ezért. Én nem is haragszom, persze egy kicsit rosszul esik, de már beletörõdtem, hogy õ ilyen.
És kopaszodik Ádám
Hátul egy csíkban, meg a feje búbján is
De ebben a hónapban is nõtt 2 centit
most 65 centi. Súlyát nem tudom, mert a mérleget már visszavittük. De hétfõn megyünk oltásra, meg méreckedni.
Most befejezem, mert itt ül az ölemben, és egyfolytában próbálja az ujjaimat elkapni, nyálazni, és nyomkodni a billentyûzetet. kicsit nehéz így írni
Betti és a nyálasszájú