Mindenkinek szép napot
Sikerült végre beszereznünk egy saját fényképezőgépet, így tudjuk folytatni a képek feltételét
Koda,
nagyon szépen köszönjük a jó kivánságokat és Dani igéri, marad anyának ideje alkotni is
Erika,
megkezdjük a pótlást
Nah nézzük mi történ az utolsó bejelentkezésünk óta, ami jó rég volt
Szép sorban:
Megfordultam hátról hasra, pont mikor betöltöttem a 4. hónapom, és azóta meg se álltam, forgom mint a ringlispir, anya és apa legnagyobb örömére, már nem lehet otthagyni sehol, ahonnan leeshetek, mert egy percre sem maradok egyhelyben
Megkaptam idénre az utolsó szuriaimat is, hála az égnek most vagy tiz hónapig nem piszkálnak
Az utolsó adatok szerint 8 kiló és 66 cm voltam.
Négy és félhónaposan négykézlábra álltam és szépen kutyázom, menés még nem megy, meg rá is érek még vele bőven, de a kuszás az már nagyon, főleg ha valami nagyon érdekes dolgot látok, akkor fél perc és már meg is vizsgálom
Három napja megkostóltam az almát, lehetne édesebb is, de azért egy kis változatosságnak elmegy, de még nem cserélem le a dizájn csomagolású anyatejemet, holmi reszelékre
Ma meg ittam egy kis alma és baracklevet vegyitve, nah az már fini volt, jól be is aludtam utána, lehet hogy ezentul valami hasonlót kérek uzsira
Jelenleg az probálgatom, hogy hogy lehet felülni, mert kicsit unom már a háton meg hason levést, azért ülve már kicsit többet is láthatok a világból, a kiskádamban egész ügyesen megy már, az ágyon még csak háromnegyedes könyöklésig jutottam, de nem adom fel, már nem kell sok, hogy teljesen sikerüljön.
Ennyit dióhéjban, és most jöjjenek a fotok
sok puszi
Dani