Sziasztok!
Manó!
Csináltam neked egy képet az esti fogmosásunkról. Ő kéri mutogat a fogkeféjére. Egy kicsit ő mossa aztán egy kicsit én.
Robika
Csak ez még lemaradt az előző válaszaimból!
Azért kérdeztem a játékot, mert szeptemberben volt Ádám fiam névnapja és azota ugyanazzal a lemezzel játszik és még mindig nincs vége.
Köszi a nadrág tippet, eddig is csak a kinaikba keresgéltem mert voltam már a nagyfiammal farmert venni de ugy kiakasztott. Csak márkás nadrág neki a jo. Persze nem vettünk, 10e-ért hipoval leöntött gatyát. Én az elado elött meg is jegyeztem és azt mondta hogy nem jöhetek vele legközelebb.
Mi nem megyünk sehova, mindenki Érdi. Nehéz a gyereket összeegyeztetni hogy mindenki ráérjen és akarjon menni. Ha meg megyünk, akkor két kocsival tudunk csak menni.
Ádibaba!
Akkor egy év van a gyerekeink között. De jo hogy te még babázhatsz. Nálunk már megy a garázdálkodás. 8honaposan állt fel a fiam, ő is mindig állt volna. A bébikomp nekünk nem vált be mert mindig kicsuszott a feneke és ott kapaszkodott szegénykém és igy már félt is tőle. Volt saját takaroja, és a földön szeretett játszani. A negyedikgyerek után se tudom hogy jo vagy nem, a komp. Nézzél utána a neten hogy megnyugtasd magad. A második fiamat is Ádámnak hivják, csak lánynevekben gondolkodtunk és az utolso ultrahangon kiderült hogy fiu. Ugy gondoltam legyen a neve az első ember. Megnézem majd a térképen hol laksz! Rakjál fel képeket a picurrol. Le kell kicsinyiteni, csak ugy lehet feltölteni.
Sziasztok és nyugodt éjszakát kivánok mindenkinek!