Sziasztok
Szia PIldi átjöttem
Ugyan én nem vagyok öreg róka, de lennének ötleteim a babanet rendberakásához..
1. Töröltetni kéne az összes "Csak regisztráltaknak" topikot és helyette létrehozni egyet amin belül lehetne bövülgetni. Ez jó lenne, ha a nem regisztráltak számára nem csak írásvédett lenne, hanem olvasni sem tudnák.
2. Archiválni kéne azokat a topikokat., amikhez már több mint egy éve nem volt hozzászólás?
3. A könnyebb eligazodás és használhatóság kedvéért: mi lenne, ha lehetne keresni babaneten belül egy szóra, adott intervallumon belül. Pl. beírnám, hogy "Nyanya" és az összes topik megjelenne ahol ez a szó szerepel az adott idön belül. Könnyebb lenne utánanézni, hogy jött-e üzenetem, válaszom.
4. Szerintem nagyon sok látogatója van a babanetnek ezért rendrakás után hamar visszaállna az eredeti rendetlenség. Ennek megakadályozását csak szigorítással lehetne megoldani
pl. Ha törölték a felesleges topikokat és visszaáll a rend akkor ne lehessen akárhol új topikot létrehozni. Legyen egy topik mondjuk "új topik létrehozása" néven és csak itt lehessen újat létrehozni .Ha valamelyik nagyon beválik azt szavazással át lehessen tetetni a rendetlenségen kívülre. Lehetne erre is egy topik ahol szavazunk, persze a csak regisztráltaknak topik alatt.
Lehet, hogy hülyeségnek tartjátok ezeket, de azért kiváncsi vagyok a véleményetekre.
És még az is érdekelne, hogy hogy lehet üzenni a szerkesztöségbeű,
Kiváncsi, szerintem nagyon jó, hogy a topikok mellett ott van az utolsó hozzászólás dátuma és az utolsó hozzászóló. Ebböl ugyanis látom, hogy él-e a topik. A topiknyitót könnyü megnézni az elsö arhivból. Én föleg ez alapján tájékozódom. Valszeg neked jobb a memóriád. Csodállak, hogy mennyi topikban jelensz meg és milyen naprakész vagy. Én akkor sem bírnám ezt, ha 48 órából állna egy nap. Mindezt 5 gyerköc mellet, Te valamit tudhatsz
Kriszta