2016.12.06 16:29
A topic címe miatt szeretnék megosztani nektek egy nagyon hazsnos tudásanyagot, arról, hogyan érdemes diétázni. Ugye azt tudjátok, hogy aki tartósan fognyi szeretne annak igenis kell enni szénhidrátot és koplalni pedig egyenesen tilos.
Itt van egy cikk, ami a zsírégetés elméletét bemutatja. Ebben mindez le van vezetve. Érdemes használni az itteni számítási módszert arra, hogy mennyit és mit érdemes enni egy hatásos diétában, azért hogy fogyás közben is egészséges maradj és elkerüld a jojó-effektust.
Remélem hasznos tanácsot adtam
2017.03.29 20:53
2017.06.06 13:07
Több tudományokkal foglalkozó hírfelületen is megjelentek rövid leírások egy nemrég publikált tudományos összegző tanulmányról, amely más megvilágításba helyezi a már eddig is jól sejtett igazságot: „Az vagy, amit megeszel!”
Az Amerikai Gasztroenterológiai Társaság Gastroenterology című folyóirata idei különszámában Herbert Tilg és Alexander R. Moschen „Food, Immunity, and the Microbiome” című tanulmányát közölte le (Tilg and Moschen, 2015). Ez a tudományos összegzés arról szól, hogy a tudásunk mai állása szerint az élelmiszerek hogyan befolyásolják a bélrendszerben élő mikrobióta összetételét és ezen keresztül az immunrendszerünk működését.
http://drprobiotikum.hu/temakorok/gaszt ... geszel.htm
2020.08.11 15:52
2020.08.14 14:14
@agneshegedus: "Sziasztok, nekem a súlykontrollban a kiegyensúlyozott étrend (persze néha csalok és a teázás segít. Tényleg tök szuperul hat, nem szedtem vissza semmit a fogyásom után.. Jojózás, a soha viszont nem látásra! "
2020.08.25 08:07
Zsírégetés felsőfokon
Kemény edzéseidet minden nap megtámogathatod az l karnitin ital segítségével, melyet narancs, vagy eper ízben is kipróbálhatsz.
Zsírégetők
Ismerd meg a CLA tabletta mire jó és hogyan segíti a fogyásodat a mindennapokban.
2020.10.15 19:45
2021.02.23 10:49
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|