Sziasztok!
Köszi, hogy válaszoltatok a kérdésemre.
Én a kislányom (11 hónapos) súlyos ekcémája kapcsán kerültem kapcsolatba az Ökonetes termékekkel. Az orvostudomány mai állása szerint ugyanis 90%-ban képteleség meghatározni az ekcéma okát. Az esetek legnagyobb részében tüneti kezelést alkalmaznak (szteroidokat), ami átmenetileg eltünteti a vörös, száraz, viszkető foltokat. Azt persze mondanom se kell, hogy több százezer forintot költöttünk jobbnál-jobb szerekre, amik nem váltak be. Így kerültünk egy illetőhöz, aki Biorezonancia vizsgálatot végez, és a sejtek rezgésszáma alapján mutatja meg, hogy hol keresendő a hiba. Első alkalommal kimutatta, hogy antibiotikumos kezelés hatására tönkrement bélflóra okozza az ekcémát. A kezelés előtt nem említettem a hölgynek, aki a vizsgálatot végezte, hogy 6 hónapos kora előtt 4 üveg antibiotikumot kapott súlyos középfülgyulladás és tüdőgyulladás miatt. Mindezt úgy, hogy szopott. Lényeg a lényeg: 1 kezelés után enyhültek a tünetek. Azóta 5 kezelésen vagyunk túl, s naponta fogyasztunk Ökonet termékeket. Mind a ketten. Én is másként ébredem, amióta egészségesebben táplálkozom.
Nekünk nagyon bevált. Ajánlom mindenkinek, főleg azoknak, akik az orvosokban már oly' sokszor csalódtak.