Új privát üzeneted érkezett!

Meg csak annyit, hogy kicsit faj a szivem, hogy nem mentem en is a ferjemmel, de aggodnek a csajok miatt, meg amugy sem vallaltak volna oket a nagyszulok. Na, majd legkozelebb.

KépKép
mayakarina

Sziasztok!
Gabi,a számból szedted ki a szót!én is pont azt akartam írni,h.néha azt kell nézni ki mondja...
lótusz33

sziasztok!

Na ez úgy volt,h van egy kolleganőm,ő is ilyen kreolos bőrű mint én,nem vagyunk cigányok,én biztos, de ő sem....és amikor dolgoztunk,mindig röhögtük,h nekem csoki ,neki karamell gyereke lesz....és ez jó poén volt.....aztán megszületett Lili,kreol bőrű és ...megszületett Réka...kreol bőrű....megszületett Márti kislánya ,egy fehér bőrű,kékszemű,szőke kislány .....erre Lindával (kolleganőm) bohóckodtunk,h a mi kis drágáinkal semmi gond a napon,viszont hasfájásba,sírásba,nyűgösségbe ugyanazt csinálják,bezzeg a szőke Grétike jó kislány,nyugodt baba,de anapra nem lehet vinni,mert rögtön pirul....ég....na aztán tovább ökörködtünk mindketten Lindával,h itt van nekem is ,neki is a kis cigányjányunk.....de ezt mindenki a saját gyerekére mondta....ezzel ennyi....
aztán ,mivel Lili a legidősebb a három kislányból.8-8 hónap van a gyerekek között és a gyerekek apukájuk gyerekkori barátok( Zsigu-Matyi-Imi) ...így Lili a legcserfesebb,imádnivalóan barátkozós,bújós kislány,sokak naaagy kedvence....köztük Icáé,aki egy barát,neki már nagy fia van......
Vendég

Sziasztok!

Beszéltem Tücsivel, azt mondta, nincs ideje netezni. A lányok náthásak, Panna otthon van.
Láttam ma egy kirakatban lovacskás ágyneműt :)

KépKép
Kép
el..né

........és Ica imádja Lilkót...mind közül a legjobban,ennek több oka is van,de mindegy.....és kirakott az iwiwen egy képet....kedvenc barátnőm címszóval Liliről.....erre találkozott mártiékkal ,meg akarta nézni Grétikét a babakocsiba,de márti eltolta a gyerekét,mondván "menj csak a kedvenc kis cigyánylány barátnődhöz!" ...és ő azt hitte ez milyen poénos! hhuuuu ez nekem nem poénos és ki fogom osztani,mert felment a pumpám.....ennyi a történet.
fő a töltelékes káposztám,milyen illatok vannak erre láááányok!!!nyami nyami....

igazatok van, h ne bánkódjak,mert magát jellemzi ez a nő,csak annyi csúnya ,rossz ,erkölcstelen dolgot tudok róla,és én sose ezt néztem,hanem ,h ember Ő is....erre ...na nem kell nekem ilyenekkel barátkozni....ennyi!

Lilkóm alszik,aztán buszozunk át Miklósra.....:) 25km kb .
remélem minden ok lesz.....

lányok jövőhéten egy tali vhol???,hosszú hétvége lesz.és hát.....jó lenne,.....
Vendég

Sziasztok
Jöttem egy kicsit míg indulunk Attiláért az oviba.
Ibolya kérdeztél a gyerekekről. Jól vannak, Csenge továbbra is ébred egyszer éjszakánként, nekem folyik az orrom 10 év hülés mentesség után és mintha Csenge is elkapta volna, szipogna.
Attila a fejre esést követően e héten orra esett, tiszta seb az orra,a tegnap elvakarta most még csúnyább. Ma jön nénjém segíteni, vasárnap a sogórnőm a lányával.
A témavezetőm vasrnapra várja a szakdolgozatom, én még messze állok tőle, kb 8-9 oldalnyira.
Az este/ éjjel dumaszínházban voltunk, jót vacsoráztunk és úgy nevettünk, hogy oda is csurrant, cseppent :oops: .
Badár Sándor volt az utolsó fellépő, a gyerekkoráról mesélt meg egy Oroszországi útjáról vamint Bajorral megtett repülőútjáról. Sosem gondoltam volna, hogy ennyire meg fog tudni nevettetni, ajánlom nektek nagyon ezt a szórakozái fajtát és a kaja is szuper volt. :D
Édy/Gabi azok a férjmentes éjszakák...naaaaaaaaaagyon naaaaaaaaagyon utálom én is és a gyerekek is őket. :( :( :(
Nusi rá se ránts az ilyenre nem érdemes.
Joli nagyon örülök a jó híreknek. Minden jó, ha a vége jó. :D
erif1

Nusi!! Ne mergelodj!!

Erif, en csak az rtlklubon lattam dumaszinhazat, az is nagyon tetszett. Kar, hogy olyan keson van es csak halkan tudom hallgatni Maya miatt.

Joli, vedd meg az a'gynemut!! 8)

Gyooooooo!!! Merre setaltok??

Edy. Te mikkel foglalatoskodsz??

Ibolya!! Ma delutani alvasnal "megbeszeltuk" a ciciugyet Mayaval: kerte, mondtam: nincs, megette a cica (ami a polomon van), nem jott, hogy elhiggye, kereste, de nem sirt.Megbeszeltuk meg1x. :lol: :lol: Akkor lemaszott az a'gyrol es mondta:"nincs cici, gata cici, pa-pa cici!!" :lol: Igaz, keson aludt el cici nelkul, de orultem nagyon.
Drukkolok, hogy este is sikeruljon. :D

KépKép
mayakarina

Gabi,akkor este is rajtad kell legyen a macsekos poló :lol: :lol:

és még nem sétálunk,most készülök elvinni Anyóshoz a Kisasszonyt,Laci megy focizni meló után,valamikor 9 előtt nem kerűl haza.

Nusi,te pedig ne mérgelődj,az a bunkó pics@ tiszta irígységből beszélt így.Ez a fehérnép,ha az ő gyerekével csinálták volna a képet akkor nem így beszélt volna.Ez biztos.De legalább tudod,mire számíts részéről. Annyit azért elmondhatsz neki,hogy úgy cigányozzon,hogy ezt mégegyszer nem nyeled le.
Nálunk apám az akinek olyan jófajta bőre van,hogy sose ég le csak barnul,majd feketedik.Anyám hófehér bőrű.Én az apám vonásait,vércsoportját,de az anyám bőre színét kaptam.A hugom viszont anyám vonásaival,és vércsoportjával,de apám bőrével büszkélkedhet.Irígylem is,az apám "Barnikáját" emiatt.Ők sose kellett árnyékba űljenek,két hét alatt csokiszínűek,nem tudják,milyen a naptól való égés..Apám Barnikának szólítja a hugomat :lol: :lol: Bezzeg az öcsém,az kiköpött anyja fia,amit kacagtunk,az a vércsoportja,mert neki AB IV-es vére van,míg nekem apám után B III-as,a hugomnak pedig A II-es..Igy az öcsémet korcsítúráztuk mindíg.. :wink: :lol:

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
gyö67

Gyööö :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
most csak ennyi....
Zsigu jönne vissza dolgozni a géphez....
Vendég

Sziasztok!
Itt a mindenféle reggeli ébresztő ital!!!!
aszta

itt a reggeli kave !!
bal kezzel irok, ideult a kisasszony az olombe. :lol: Esti lefekveskor ejjel egyig kereste a cicit, akkor megadtam magam. :cry: Visszaestunk. :(

KépKép
mayakarina

Hogy én milyen önző vagyok....Bedobom a kávét aztán egész napra lefoglalnak az ügyfelek és csak olvaslak benneteket. Lényeg hogy idecsallak aztán itthagylak.
Én ma is mellózóm ezerrel :( :( Kiváncsi vagyok hány ügyfel jön. :twisted: :twisted: :twisted:
elsőőőő
aszta

Kép

KépKép
mayakarina

Szia Kata!!

Azert iszol egy kavet velunk, igaz??
Majus 1-et dolgozod le??De rovid nap, ugye?
En csut., pentek (ami eltelt) es hetfo, kedd vagyok szabad,szerdatol megyek,tehat majus 1-en dolgozunk. Igy egyezett meg a vezetoseg az emberekkel.

KépKép
mayakarina

Ha hozok pasit, motivallak, hogy tobben gyertek???

KépKép
mayakarina

Csak érdeklődőtt..... :evil: :twisted:
A tegnap after eigt kalácsot sütőttem és most áradoznak a kolleganőim, hogy milyen finom... :oops: :oops: én még meg se kostoltam....
Már alig várom az ünnepeket, pénteken szabad leszek mint a madár, Szepinek más programja van.....Talizzunk?????
aszta

Szia Gabi!
Még nem szóltak hogy meddig vagyunk de egyébként fél háromig kéne, csak én arra számítok hogy délben elengednek mivel csak délig van ügyfélfogadás.
Nagyon aranyosak a lányok. Sikerült este is cici nélkül elaludni Mayának?
jöttek...
aszta

Dehogy sikerult. :evil: :evil: :evil: :evil: Ez cicivel a szajaban fog ferjhez menni. :evil: :evil:

KépKép
mayakarina

Sziasztok!
Gabi, sajnálom, hogy nem sikerül a leszoktatás. De hát nem is mehet azonnal! Ha nappalra leszokik, az elég egyelőre. Majd jön a többi is...
Kata, jó munkát neked! Én ma szabad vagyok, holnap dolgozok.
Nusi, ne mérgelődj, árt a szépségednek!
Eri, gyógyulást és kellemes időtöltést családi körben!
Gyö, neked meg szép napot kettesben a pároddal!
Egyáltalán nem tudom, hogy lesz a jövő hétvége...egyelőre.

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!
Hoztam nektek egy csokor ORNOGÁT!hátha jobban csúszik a kávé!
Kata,nemsokára dél van,hátha elengednek...
Erika,valahol természetes ebben a korban,h.mindig van prezúr a gyereken!épp a tegnap emlegettük,h. Bernusnak 2,3 ,4éves szülinapi fotókon "monokli"van a szemén,richtig a szeme körül ütötte meg magát!Lotti se különb,de rajta még nincs komolyabb bibi,de mit művel mindennap,az nem semmi!minden fiú elbújhat mellette,olyan kis kukac!
Dgabi,sajnálom,valahol éreztem,h.nem olyan egyszerű ez!és ahogy telik az idő,annál nehezebb...benne vagyunk mi is...nem vagyok okos a témában,ugyhogy se tanácsot,se kalácsot nem tudok adni,csak drukkolok,h. sikerüljön!azért írd le a "módszert"hátha okosodom én is!
Nusi,örülj a gyönyörű lányodnak,és próbálj meg ne haragudni,arra a bnődre...a harag(tartás)nagyon negatív érzelem,romboló hatása van,ne mérgezd a lelked vele!amúgy" aki haragszik az békül majd"
Gyö,kellemes időtöltést nektek!gondolom,valami tartalmas kikapcsolódást szerveztetek...
lótusz33

Sziasztok!

Már tartalmas a nap,mert reggel óta takarítok,most társult Laci is,a nagyobb dolgoknál segít..készülünk egyet sétálni a Duna partra,és ennyi mára.
Balázs már otthon a barátaival tekereg,most beszéltem Attival,mondja,hogy a fiam a tegnap este 9-től ma déleőtt 11-ig aludt egyhuzamban :lol:

Kata,milyen az az after eight kalács? Kéne a recept,ha olyan fincsi..remélem,nem kell sok minden hozzá..

Gabi,rajtad volt a macsekos poló?Nem tudtad a cicára kenni megint a dolgokat? Gondolom,nem kellemes éjjel egyig fáradtan bagolykodni..jajj,én nem tudom milyen,mert nagyon keveset szoptattam mindhármat,és valahogy jó alvókájuk van,Kriszta egy hónapos volt mikor többet nem kelt fel enni,a fiúk még annál hamarabb leszoktak a holdkorosságról. Tényleg,sokszór mikor olvasom,mik vannak,csak áldom a Fennvalót,hogy ezeket megúsztam..

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
gyö67

Sziasztok
Hoztam kávét, meg egy kicsi ez meg azt. :D
Már már azt hittem eltévedtem, hogy szombat nevében Kata dolgozgat, aztán Csabi szólt, hogy munkanap. :(
Ezúttal nem neki, szerencsére, ők szombaton nem kell dolgozzanak soha ,a fönök "vallási" hovatartozása miatt.
Lányok, az éjjel átküldtem a szakdolgozatot a témavezetőmnek és a konzulensemnek, még a "tinta" sem volt megszáradva már küldtem. Szorítsatok, hogy ne dobja vissza újra írásra, csak itt ott pofozgatásra!!!
Jövő szombaton már megint vizsgám van, aztán kezdődnek felgyorsulva a dolgok.
Azért tegnap felmentünk Visegrádra a várba , golfozni, meg bobozni, egy jót ebédeltünk a Dunakanyar panorájában gyönyörködve, aztán usgyi haza szakdolit írni. Nem tudok itt feltenni képeket.
Puszik, már lépek is, kezdem előkészíteni a tanulnivalókat.
Édy úgy mennék arra amerre laksz, csak el innen egy kicsit, Gabi téged is úúúúúgy meglátogatnálak, minél messzebb annál jobb alapon :wink:.
Joli köszi a jó kívánságokat, nektek is!!!!
erif1

Lanyok!!
Szeretettel varok mindenkit!! Harom szobasban lakunk, elferunk es latnivalo is van eleg, nem unatkoznank. :lol:
Cici-ugyben: tegnap estig falun voltunk, eszebe sem jutott, jatszott a jo levegon, este elaludt nelkule...de bepotolta ejjel. :evil:

Kreol boru csajok: en hofeher boru vagyok es nagyon utalom, mikor maximalisan lebarnulok, akkor sem latszik, mindig feheren jovok haza a tengerrol. Anyukamtol orokoltem, en meg Annamarinak adtam tovabb. Maya apja boret orokolte, mikor megszuletett jo sotet szine volt, kerdeztek is, hogy megkergetett egy fekete??? :lol:
Aztan kb. egy honap alatt kifeheredett :lol: , de nagyon hamar es szepen barnul le. A tengerparton ernyo alatt tartottuk, megis szep szine lett. Ugyhogy a feher bor hatrany, nincs mit orulni rajta. :( Es gombakat/fertozeseket is hamarabb felszed. :(

KépKép
mayakarina

Bocs, a kave lemaradt.
Itt van: Kép

KépKép
mayakarina

A gyerekeim megtomtek magukat csokitojassal, Mayan latszik is, ott van a bajszan a tojashej. :lol: :lol: :lol:

KépKép
mayakarina

Én is szívesen látok mindenkit.. :D pocsék idő van, borús és nagyon fúj a szél..Itt meglátogatni..kicsimillió helyet lehet..Egyeskő, Ecsém, a Nagyhagymás déli csücske, az egész csíki medencét lehet látni tiszta időben, kiülsz a szikla szélére és olyan, mintha a világ a lábad előtt lenne :lol: szerintem még Leonardo Di Caprio se látott ilyent a Titanicról :oops: ,aztán 30 km-re vagyunk a Békási szorostól, Gyilkos-tó, dél fele a madarasi Hargitát nem kell bemutassam, Csukás hegy tetején Szent-Anna tó, nyugat felé Korond, Parajd, Szováta...egy egész hónapra való látnivaló..de nektek nem kell meséljem...jajj, délebbre Brassó óvárosa, Pojana, Bran kastély, még tovább a fogarasi havasok...van-e honvágyatok? Gyertek hozzám vendégségbe :D Kelet felé a Gyímesek, az én nagyszüleim ott laknak, én ugyanis gyímesi csángó vagyok :lol: ezeréves határ, Akasztottak erdeje, szóval csupa történelem- és földrajzi ínyencségek..
Dgabi, ne bizonytalanodj el szopiügyben..Zsuzsannával úgy szoktunk le(1,2 éves volt), hogy jött a picurka és én rémesen rosszul voltam, négy hónapig hánytam és a tejem ebből kifolyólag nagyon hamar elapadt. De Zs cumisüvegből megette a teát, tehát kb.2 hét alatt át is álltunk. Persze sok bőgés volt, egy hétig sírtunk mind a ketten. nem akartam elküldeni senkihez, mert mikor hazakerült volna úgyis követelte volna..Aztán Veroncival eléggé megkínlódtunk..december óta próbálkozunk, de elég nehezen ment, mert én is legtöbbször beadtam a derekamat...nem szerettem soha "bőgetni" őket. Aztán februárban ampicilint írtak nekem, petefészekgyulladás miatt, amitől a picurkám feneke úgy kipirosodott, mint a páviáné :cry: és nem tudtam gyógyítani semmivel, egy hónapig kínlódtunk, lassanként apasztottam a tejemet úgy hogy nem engedtem neki kiszopizni mind..egészen nem tudtam elvenni tóle egyből, mert feszültek nagyon a melleim..aztán március végén lagziba mentünk és anyukám feljött hozzánk vigyázni a leányokra. Akkor szombaton délben megszopiztattam (jelzem december óta próbáltuk megszokni a cumisüveget), anyukám pedig elfogadtatta vele a tejet üvegből. Az elkövetkező hét nagyon rossz volt, önző boszinak éreztem magam, csak annyi vígasztalt, h.a feneke kezdett gyógyulni. Egy hét múlva még egyszer meg kellett szopiztassam, mert mindig termelődött a tej, akkor megbeszéltük, hogy "mimi"-mind, mind elfogyott a tejcsi. Április eleje óta nem szopizik, de még most is eszébe jut, megsimogatja, beszél hozzá, mondja h.mind mind tejcsi, aztán kéri a cumisüveget, de abból csak a tejet issza meg, azt is langyosan, csak elalváshoz kéri, éjszaka nem kell, de ha felébred akkor oda kell bújjon hozzám..és minden éjjel felébred, de még Zsuzsanna is, úgyhogy nálunk nem vált be az, h.ha lemondunk a szopiról nem ébred fel éjszaka :cry: Dgabi, kívánom nektek könnyebben menjen, de én eléggé lelkibeteg voltam és gonosz boszinak éreztem magam..
édy

sziasztok!

jöttem én is kicsikét....
elmesélem nektek,h mire készülök délután..... :? :wink: bicajozni....na most ebbe az a zérdekes,h én olyan béna vagyok,h csak na!nem nagyon tudok,és eleve csak olyanra ülök fel amiről leér a lábam.de elhatároztam,h megtanulok és ha jól megy,akkor Lilit is viszem magammal,hátsóülésen.
Tegnap megint lekembe tapostak,ezúttal igaz dologgal,csakhát nem olyan egyszerű fogyni....és megint neki kell kezdjek a fogyinak.....
Oti aranyos volt,küldött egy táblázatot,de az olyan kemény,h bevallom ,nem
Vendég

ment nekem az ,kevés kaja,hullok le a lábamról.... :oops: :oops: :oops: deeee lehet később jó lesz,ha kicsit szűkül a gyomrom....egyelőre megint azt csinálom,h 18h után nem eszem,kenyeret keveset,majdnem semmit,hát meg édesítő....ennyi.
Vendég

Sziasztok!

Ne adjátok fel a reményt lányok! Mindenkinek sikerülni fog, amit akar, csak egy kicsit meg kell küzdeni érte!
Erinek sikerülnek a vizsgái, Maya leszokik a ciciről, Nusi lefogy és Édynem jól alakul az élete akkor is, amikor visszamegy dolgozni .
És nálunk is minden szép és jó lesz :) csak nincs elég hely a neten, hogy felsoroljam mind, amit szeretnék :lol:

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!!

Maya delutan kovetelte a cicit. De "befolyasolt" allapotban volt, ujabb csokitojasok+nyuszi utan. :lol: Rendes kajat alig evett.

KépKép
mayakarina

Gabi, csak követelte, vagy kagy kapott is? Jó lenne, ha legalább lefekvésig ki lehetne húzni...

KépKép
Kép
el..né

Joli, kapott is. :cry: Soha sem voltam kovetkezetes.

KépKép
mayakarina

Most aztán nem tudom, mi a jobb. Az enyéim Alig szoptak pár hónapot, nem volt tejem, aztán egykettőre betegedtek meg. Az anyatej mégis véd valamit. De a ló túlsó oldala sem kellemes, amikor nem akarnak szokni le. Bár a cumisüveget is nehéz letetetni az óvodába induló gyerekekkel :)

KépKép
Kép
el..né

Joli, mindkét oldalnak van előnye is, hátránya is. A cici mindig kéznél van, megfelelő hőmérsékletű, men kerül pénzbe, valami védelmet nyújt, viszont nem hagyhatod soha senki másra, legfennebb 2 óráig, a tejtermelést sokminden befolyásolja és ha nem vagy kitartó egy hamar elapad...van aki könnyen le tudja szoktatni de én nem azok közé tartoztam. Viszont leírhatatlan érzés az, amikor hozzádbújik a kis buksi és tudod, hogy ennél jobbat, többet nem tudsz tenni érte, mintha magadat adnád oda neki ételül, vagy nem is tudom,,másképp leírni..Elragadtattam magam kicsit, bocsi, természetesen aki nem tudja valamilyen oknál fogva szopiztatni az még attól ugyanolyan jó anya lehet és ugyanúgy csak a jót akarja a gyerekének. Soha nem voltam híve annak, h. kizárólag csak ez vagy az a jó, különben is a gyerekek sem egyformák, nem egyformán jó nekik egyes dolgok. Nem szeretek lebőgni senkit mert nem úgy csinálja a dolgokat, ahogy én gondolom jónak..DGabi, ne izgulj, én se vagyok, voltam következetes, nagyon sokszor beadtam a derekamat...majd csak összejön a leszokás és akkor jön egy következő fázis..fogod sajnálni hogy ilyen hamar vége :lol:
Ami a cumisüveget illeti, Zsuzsanna se tudja letenni, habár sokat javult, mert most már csak déli alváshoz kell, sőt van amikor annyira fáradt, h.akkor se kell :roll: Ki érti ezeket a picurkákat? Folyton meglepetéseket okoznak..szerencsére, mert hanem unalmas lenne az életünk :lol: Igaz-e GYö? Nektek nagyon kellemes hosszú hétvégezést, egyébként mindenkinek nagyon jó éjszakát! nekem is van még egy "szingli" éjszakám, aztán holnap este már nem kell elmennie a páromnak..és jövő héten jön haza Zsuzsannám...jaj csajok, annyira hiányzik, h.nem merem hívni fel, mert elbőgöm magam a telefonba..pedig tudom h.nagyon jó helyen van és nagyon élvezi..de mégis hiányzik..Gyö hogy bírod h.a fiaidtól annyit vagytok távol? Idővel megszokja-e az ember(asszony)?
Sokat lefetyeltem...szép éjszakát!
édy

Sziasztok!!!
En is 6 eves koromig cumisuvegbol ittam a tejet. :lol:
Edy, nekem az a tapasztalatom, hogy ahogy nonek a gyerekek, valtozik a kapcsolat veluk. Nem szeretjuk kevesbe oket, de mar nincs az a rajongas, mint amikor kicsik. Legalabbis nalam igy volt.

KépKép
mayakarina

Szep jo reggelt!!!
Itt a kaveeee!!!!!
Keruljetek elo!!! Nagy a pangas. :( Kép

KépKép
mayakarina

Itt esik az eso, hideg van. Pedig ma is kimentunk volna nehany orat a hazhoz. Olyan jokat jatszik ott Maya. Tegnap-majdnem- kettesben nyaltak a csokinyuszit a kutyaval. :lol: :lol: Kép

KépKép
mayakarina

sziasztok!

itt süt a Napocskaaaaa,és én annyira szeretem,remélem nem romlik el,de Gabi vígasztaljon,h akkor megy arra :) ....nemsokára ott lesz....
tegnap voltam bicajozni,éssss :oops: :oops: :oops: úgggggyyy feltörte a senekem a bicajülés,h alig tok ülni..... :lol: :lol: :lol: :lol: erre mondják :nem szokta a cigány szántást? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....de kivaaaaaaaan a valagam...... :oops: :roll:
nembaj ....de jól esett a mozgás,bementünk a városba kb 2-3km-re van....
majd jövök.....köszi gabi ezeket a fenséges kv-kat!
Vendég

milyen csokinyuszit esznek a csajok?
ilyen pálcikás .és csokiból lapos nyúl van rajta?...mert egyszer a plusba kaptam olyant,és Lilinek mindennap (7db volt benne) adtam,és még a mai napig is azt emlegeti,h csokinuskóóó ,aja,csokinuskó...
Vendég

Szia Ami!!
Ezek rendes csokibol valo nyuszik.
Ugyes vagy, hogy bicajoztal. Ezer eve nem bic ajoztam.//////////////////

KépKép
mayakarina

Maya
is "irt
".

KépKép
mayakarina

Sziasztok Gabi, Nusi!

Aranyos az Ami, de már úúúgy megszoktam a Nusit...még amikor személyesen találkoztunk, akkor is így szólítottam :) De ugye ezt is szereted? Ha nem szeretnéd, nem regisztráltál volna így...
Gabi, kié a kutya?

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok:-)

Elegem van a pedagógiából, engedélyezek magamnak egy kis kellemes kikapcsolódást Veletek :wink:

Merre vagytok???

Szomorúan olvasok vissza, mennyi minden történt amióta nem járok erre :cry:

Joli remélem sikerült kicsit megnyugodnod! Gondolj arra, hogy az én Efim is down-kóros lett volna szerintük :evil: Sajnos hiába a nagy tudomány, nem tévedhetetlenek...

Gabi Ti most Húsvétoltok??? Maya igazi csini csajszi a szülinapi képeken :wink: Annamarid meg már igazi csaj :D Kötheted a felkötnivalót :P

Nusi sajnálom, hogy ennyi rossz ér mostanában! Ne foglalkozz velük, mert aki ilyen megjegyzéseket képes tenni..., az nem érdemli meg, hogy edd magad rajta!

Gyö hogy sikerült a kettesben töltött hétvége???

Erika ügyes vagy, hogy elkészültél a szakdolival :) Bárcsak én is ott tartanék már... :evil:

Ibolya sajnos én örököltem a fülbetegséget. Lehetne műteni és egy kis protézist beülteni, de nagyon félek tőle :oops: :( Tologatom amig lehet :roll:

Édy nagyon jó ha a család fele nincs otthon, mert akkor gyakrabban halljuk a hangodat :wink: :P :oops: Önző vagyok úgye?
A helyeket, amiket felsoroltál mindet látni akarom... Én úgyanis alig láttam még valamit Erdélyből:oops: Minden nyárra betervezünk egy Erdélyi körútat de mindig elmarad :cry: No, de majd egyszer... és akkor Titeket is meglátogatunk!

Hajni és Tiácska teljesen eltűntek??? Én nagyon hiányolom őket :cry: :cry: :cry:

Megyek is, mert leállt a mosógépem. Tegnap a Vadasparkban voltunk szalonnátsütni (ismét) és ilyenkor egy gépnyi ruha lesz füstös :?
De megéri... Főleg, hogy tegnap olyan spontán jött össze minden itt élő régi barátunk, hogy nem terveztünk semmit! Elindultunk hármasban és végül 10-en jöttünk haza este 9-kor :D Csak az a kár, hogy egy gyerek sincs közöttük és Efi kénytelen beérje a felnőtt társasággal :cry:

Millió puszi mindenkinek! Annak duplán akihez nem szóltam! De most látom csak mennyi az idő...
Teregetek aztán rohanás az oviba!

Szép napot mindenkinek: Gabi
csega

Gabi, neked aztán nem volt hosszú a pihenésed... Bár azt hiszem ez mindannyiunkkal megesik. Azt hisszük, van egy kis időnk pihenni, amikor nekiállunk, már vége is : )

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok megint!! :lol:
Joli, a kutyus sogornom leanyae, 7 honapos csau-csau. A kepet a netrol szedtem, mert nem talaltam Papi kepet, pedig van a gepen, de... Mayanak nagyon tetszett, csendes, jo kutya.
Nekem tetszik az Amalia, azert szolitottam Aminak. :D
Csg, de jo, hogy jottel, meg ha kicsit is. De lejar az a franya suli es jossz tobbet, igaz??
Amikor mentek Erdelybe, atlephettek ide is, megeri. :wink: Szerzunk be Busuioaca de Bohotin-t (voros bor) es colat, oszt,uccu neki. :lol:

KépKép
mayakarina

Palinkas jo reggelt!!!!!!!!!
Nagyon eltuntetek. :cry: Kép

KépKép
mayakarina

Kép Kép Kép

Sziasztok!
Hoztam egy kis "ízelítőt" a mindennapjainkból :) lányok lovagolnak és készül a vacsora!
lótusz33

Sziasztok :)

Ma veletek kezdek, addig vár a "munka" :wink:

Joli, sajnos az idővel nagyon hadilábon állok :oops: Soha nincs belőle elég. Bezzeg a bosszúságból :evil:
Tegnap eltűnt az ovi udvaráról az Efi rollere. Most kapta szülinapjára a nővéreméktől és nem volt egy olcsó darab :cry: :evil: És senki nem tud semmit róla... Ihatunk rá hideg vízet :(
Ami a legrosszabb, hogy a gyerek érzi magát felelősnek, mert nem vigyázott rá jobban :( Annyira sírt szegénykém... De most nincs tizenezer forintom, hogy azonnal pótoljam :oops: (Majd én is elhozok egyet csak úgy az oviból, ha ez így működik erre :twisted: :P )

Gabi rendben :wink: Lóri szereti a busuioacat és kizárólag kólával :wink: :D Csak jussunk el egyszer...
Próbálok majd jönni, de mire véget ér a vizsgaidőszak, Efinek vakációja lesz. Nyáron nem fog oviba járni, és kiélvezem minden percét majd az együttlétnek :D Már alig várom a jún. 16-ot :wink:

Most a hosszú hétvégére hazamegyünk, mert konfirmál a kissebbik unokahugom... De valahogy nincs kedvem hozzá :oops: Pedig mindig annyira vágyom oda... És jövő hóapban ballagásra is mennünk kell :D Kész anyagi csőd...

Többiek hová tűntetek???

Szép az idő és kinnt vagytok? Én is megyek a teraszra dolgozatot írni. Így legalább egy kis színem is lesz mire végzek :D

Legyen szép napja mindenkinek!

Puszi: Gabi
csega

Ibolya, így kell élni :wink: :D Szerintem sokan vágynánk ilyen hétköznapokra :oops:

A lányok csodaszépek azon a paripán :wink: És a vacsitok is nagyon guszta... Milyen húsi az ami sül???

A kerted zöldül? Majd azt is fotózd, hadd fájjon még jobban a szívem a vidéki élet után :)

Sajnos én egyelőre nem tudom rávenni Lórit, hogy elköltözzünk Pestről, pedig egy tanyáig meg sem állnánk :lol: :P
Lenne legalább négy kutyánk és két lovunk, cicáink, nyulaink, bárányaink... csirkék és kacsák... Csak tudnám ki gondozná őket :oops: :lol: Mert én virágokat nevelnék ezerszám...

Na jó, elég az álmodozásból :D

Puszi Nektek!
csega

Álmodozni mindig szabad,Gabi és ha valamire nagyon vágysz,azt képzeld el minél hitelesebben,valóságosabban és egyszer megtörténik a "csoda"-higgyél benne!
Csirke és kacsacomb sül,hagymás(kis répa is)krumplival!
A kert már csupa zöld,gyönyörű a veteményes is,rengeteg virágot ültettem,de azok mégcsak alig bújtak ki(kivétel a hagymás és rizómás virágok)Remélem,hogy a nyáron eljösztök,kicsit érezni a vidéki élet feelingjét!szeretnénk venni csirkéket,libát esetleg egy bárányt,Iskúval a múlt héten kialakítottuk a gazdasági udvart,már van benne két röfike...
Sajnálom a rolleres ügyet,nem tudom,hogy történhet ilyesmi az oviban!!
Dgabi,az utcánkban van egy csau-csau,mindennap el kell sétálni Lottival,hogy megnézze,Macinak nevezte el!
Erika,Gyö,Kata hol vagytok?
lótusz33

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?