Sziasztok Lányok!
Látom egy kicsit erőre kapott a topik.
Jardina tényleg jól eltünt. Én kérdeztem egyszer tőle, hogy milyen okból kifolyólag van otthon, hogy ő is tudott írni délelőtt-délután de nem nagyon válaszolt rá.
Néha kicsit pesszimista volt, de Edith mindig jól "helyretette", mégha nem is ez a megfelelő szó rá.
Már írtam a múltkor, hogy mi is voltunk szemésznél NÁndival de szerencsére nincsen semmi baja (amire utaltak egy 1 hónappal ezelőtti vizsgálaton). Nagyon kicsi az orra és emiatt tünik úgy mintha néha bandzsítana. Egy év múlva kell visszamenni kontrollra. A doktornő nagyon kedves volt, igaz magánrendelőbe mentünk de csak 3 eFt-ot kellett fizetni.
Edith! Köszi a bíztatást....rakok majd fel képet de most a párom laptopjáról írok, ezen nincsen. Majd ha az asztali számítógép elé kerülök akkor teszek fel egy-két frissebb képet Nándiról. Éppen ma 1 éves 8 hónapos.
Köszi a hajdinás ötletet. Az az igazság, hogy tényleg elég "gáz" volt az íze még másfél napos áztatás után is, így nem tudom, hogy a sima megmosás után meg tudnám-e enni, bár azt is olvastam hogy ha megpirítjuk akkor enyhe dióillata és íze lesz. Ki kell próbálni!
Kriszta! Ird meg, hogy mit mondott Neked az orvos a hajhullásra- fejedre! Most nagyon érdekel ez a téma de szerintem Olive-t is.
Nekem már enni sincs kedvem a hajhullás miatt, annyira nem látom a kiutat. Nem tudom, hogy melyik vizsgálatot csináltassam meg újra, hová menjek.
Ráadásul mi garancia van arra, hogyha ledobok pár kilót (hiszen a hajgyógyász étrendje alapján ez várható) javulni fog a helyzet? Hiszen Olive leadott 10 kilót is, mégsem javult a hajhullása. Nem tudom hol kellne keresni a probléma gyökerét és hogy kihez forduljak....
Ráadásul lassan teljes gőzzel belevághatnánk a második babaprojektbe is, de előbb ezt a problémát kellene felderíteni....
Na, nem panaszkodom tovább.
Most hétfőn még visszamegyek a hajgyógyász nőhöz, de valahogy olyan furcsa az egész. Nem is ő fog kezelni, hanem a vele együtt dolgozó csaj, aki inkább masszázsokat csinál. Ráadásul megkérdeztem, hogy normális-e, hogy két hete össze-vissza viszket a fejem a termékektől, mosás után és még másnap is, erre nem tudott mondani semmit csak azt hogy majd megnézni mi van a fejbőrömmel. Azt is kérdeztem, hogy megszokott-e az is, hogy volt olyan nap, hogy már másnap (mosás után) tiszta zsír volt a fejem de rre sem nagyon
makogott...Szóval az az érzésem, hogy csalás az egész és csak a pénzt
akarják kihúzni belőlem. Nem értem ezt a zírosodást sem, hiszen elvileg
zsírosodás elleni samponnal (hajfürdő a rendes neve) mosom a hajam és
mégis nagyon zsírosodott már másnap....Régebben azért ennyire nem.
Ráadásul mikor utoljára ott voltam, akkor azt mondták, hogyha menni
akarok a "nagy kezelésekre" akkor egy héttel előbb jelentkezzem be mert
nagyon sokan vannak náluk. Erre odatelefonálok pénteken és már hétfőre
kaptam is időpontot, sőt én választhattam hogy délelőtt v. délután
akarok menni... Egy szónak is száz a vége, kicsit olyan átverés szaga van de lehet hogy tévedek.
Igy Olive, egyenlőre nem ajánlom a termékeket, majd meglátjuk mi lesz a végeredmény de nekem nagyon viszket a fejem egy ideje tőlük és a hajam is ugyanúgy hullik ha nem jobban.
Nagyon várom már a hosszú hétvégét mert a párom négy napig itthon lesz.
Szuper lesz! Legközelebb majd csak karácsony körül és az egy kicsit messze van még. Végre valami jó dolog!
Olive, nekem nincs szárítóm és a ruhaszárítás nálunk is gond télen, ugyanis annyira azért nem nagy a lakás hogy a ruhaszárító ne legyen mindig útban.
Már vettem egy olyat ami nem lepkealakra nyitható, hanem függőlegesen álló és így egy kicsi helyet meg lehet spórolni.
Na azt hiszem kicsit hosszú lettem mára, de legalább bepótoltam pár elmaradást.
Mindenkinek további jó hétvégét.
mazsuzs