Háj evribádi
Nagyon fel vagyok dobva, ma a suliban három anyuka is ilyen
fejjel megkérdezte, hogy te mikor fogytál ennyit?! Szerintem két éve először nem nézett ma senki terhesnek….
És rámjött a régi gatyám, na nem a végcél gatyám, egy annál kicsit nagyobb, csak kicsit még kibugyog a csípőhájam, dehát leszarom, hállelúja, ez eddig a térdemig jött csak fel!!!
bosek
Úúúúúú, de bekészül a kiscsávó ha megmutatom neki ezt a sok szmájlit…
és ha elmondom neki, hogy direkt neki küldted, akkor meg iszonyat boldog lesz… kösziköszi tündér vagy…
jim
quimbyt én is nagyon imádom, annyira egyedi a hangzásuk… a hs7-t is, némi személyes elfogultsággal… voltaképpen mindent szeretek akit feltettél, vagy említettél kivéve a depes mód, hülye herkások, nekem nagyon depi…
anyád nem volt valami jó fej…
ha akarod felmegyek egyszer egész napra vigyázni a kölkökre, te meg alhatsz...
Márti
Te jéghokis istennőőőő…..
nekem is iszonyat bejön, hogy jéghokizol, én görkorizni szoktam, csak sokat taknyolok…. Bőröm faszább mint a kúra előtt, becsszó!
Évi
Én csak ajánlani tudom ezt a kúrát, mazonak csak az első két napon kell lenni, harmadiktól semmi éhség, ha más mondaná én sem hinném el, de tényleg…
akkor ezek szerint te már nem szoptatsz? Akkor hajrá bébi, nyomassad a juharost!
szerintem a szilárdra visszaállással is lemegy még kábé két kiló, úgyhogy én arra számítok, hogy két hét alatt tizenkét kiló lesz az eredmény… azért ez megér némi szenvedést… ja, és mindketten nagyon szépek vagytok, te is, húgod is….