helóka lánykák
Most, hogy itt firtattátok, hogy hogy eszem majd újra normálisat, gondoltam én is megnézem, hogy hogy is lesz ez majd pontosan, nos így, bemásolom:
1-2. nap: igyál frissen facsart narancslét kevés vízzel hígítva, hogy a gyomrod elkezdjen felkészülni a szilárd ételek befogadására.
A 2. nap délutánjától fogyassz zöldséglevest, de inkább csak a levét edd, kevés zöldség kíséretében. Elkészítéséhez használj többféle zöldséget: sárgarépát, petrezselyemgyökeret, céklát, zellert, babféléket, burgonyát, hagymát. Ízesítheted curryvel, chilivel, paradicsommal és szórhatsz bele egy maroknyi barnarizst is.
A 2. nap este a leves mellé már puffasztott rizs-szeleteket is ehetsz.
A 3. napon reggelire igyál narancslevet, juharsziruppal ízesítve, ebédelj zöldséglevest vagy nyers gyümölcsöt, és vacsorázz salátát, gyümölcsöt és levesben főtt zöldségeket.
A 4-5. napon fokozatosan térj vissza a megszokott étrendedhez. Ne feledd, a kúra utáni első három napban tilos a hús, a tojás, a hal, a tésztafélék, a kenyér, az édesség és a kávé fogyasztása!
ezt persze basztam elolvasni kúra előtt, vagy legalábbis felületesen, így rájöttem, hogy máris van amit elcsesztem, hát vazze, én minden nap iszom kávét...méghogy utána három napig ne igyak... közben is nyomom...
minden délelőtt kávézok meg cigizek is vele együtt..
Akkó ez most baj? belehalok? csak nem. Sebaj, lépjünk túl ezen. Holnaptól megint nem állok mérlegre a végéig, amekkora seggfej vagyok, totál kiborulnék, ha nem mínusz hét lenne máris holnapra.
Köszi a gratukat amúgy mindenkinek, én is büszke vagyok magamra.
Főleg azért, mert - még mielőtt bárki is vaslédinek képzelne el - egy akkora puhány vagyok, hogy számomra is hihetetlen, hogy ezt a kúrát most be bírom tartani. Amit a jim fellinkelt, hogy attól fogyott a nővére hat kilót tíz nap alatt, na én azt kábé negyvenhatszor kezdtem el eddigi életem során, a második napnál soha nem jutottam tovább... sőt, soha, semmi más nem vált be nekem mint a norbi, az is csak azért, mert abban lehet zabálni is...
szóval gáz vagyok akaraterő terén csajok, becsszó, így meg vagyok róla győződve, hogy ha nekem megy, na, akkor bárkinek, de szó szerint.
éda
nem szivatlak, esküszöm
te is tök ügyi vagy, mikor is jön haza a pasid?
jim
én meg a kápilevest nem bírtam csak délután kettőig, akkor abbahagytam, mert éhes voltam. úgyhogy lehet ez a juharos nem lesz elég mazo neked
de legalább a gyors eredmény tutkó
toncsi
küldök mingyá' neked egy privit kölkök képeivel. Én azért nem rakok, mert genetikailag paranoid vagyok, nem akarom, hogy felismerjen bárki a környezetemből, és ezt ugyebár megteheti a gyerekek alapján is, de priviben szívesen
ja, és nanáhogy kuki
judit
jók a képek, veszett cukik a kölkök
Na megyek hentergek egyet a kádban, aztán tenti.
jóccakát mindenkinek