Új privát üzeneted érkezett!

ja még azt akartam, hogy bosek, képzeld, a nagyfiam miattad szokta minden nap megnézni ezt az oldalt, hogy a pingvin most milyen szmájlikat rak be... :D :D :D imádja őket, főleg a hedbengelősöket :D 8)
Vendég

Máááárti!

Jaaajaj, ne sííírj!
Szépen visszatérsz a rendes kajákra, és minden rendbe jön. Mondjuk tejcsis dologban nem tudok mit mondani. És mi az, hogy rosszul lettél? Szédültél, hányinger vagy mi?
Beleborzongok az egészbe... :cry:
éda

sziasztok

Márti!
ne sírj! egyél sokat és visszajön a tejci! és nagyon szép vagy a szülinapi képeken, meg a pici is gyönyörű!!! (persze a torta meg nagyon kívánatos :oops: :lol: ) természetes, hogy a szopi fontos! én is írtam, hogy nekm az a legfontosabb!!! ezért updatelek lightosan. szerintem mér az is jó, ha este nem rakok az arcomba kenyeret meg csokit. és tessék írni! írd meg minden nap, hogy milyen fincsiket eszel, mi meg majd káromkodunk rendesen 8) :lol:

éda
azok a fitnesztermek messze vannak tőlünk. :( mit dolgozol?

foster
ja, nekem is kamaszkoromzenéi(bár még nem nőttem fel). a prosectura szekszárdi(azért jártunk le a csörgetói fesztiválra anno), de szoktak Kecskeméten is játszani. régen odavoltam az Imre Norbiért(nem a feje, hanem a lába meg a segge 8) )
te, hogy vagy ma?

bosek
én is beszereztem mára is a sovánka tejet púdinghoz, lehet dobok bele gyümit is! ha nem akarod, hogy "bőrös" legyen a pudesz, még melegen mikor kitöltögetted fedd le folpackkal v. vmivel. és minden nagyon zorall :!: :lol:

megyünk főzni..mert az ebéd az ebéd.
toncsi

toncsi80

na, megettük :shock: na, jó maradt még!
franciasali(cukkini, csemiubi, alma, répa, gyökér, csúszpász)
saslik
caciki(nemtom, hogy írják, az egyik haverom sosem tudta megjegyezni, neki csak cicuka a caciki :lol: )
meg tortilla mini(sajna ez lisztes)
Kép
aztán kávé volt!
jaj és mosogatás...
toncsi

toncsi80

Jaj Mártikám, ne sírj!!!!

Megmondom én neked, én a szénhidrát miatt választottam Norbit, mert mindennap eszem azért elég rendesen, de csak ugye délig! Igyál sört, egyél túrót, idd még a laktoherbet. Figyi, visszajön a tejcsi, csak rakd sokszor mellre. Én mensi alatt szenvedek, hogy alig van, de most megint ömlik. Nagyon drukkolok és gyönyörű vagy a szülinapos képeken!!!!!!! Komolyan mondom te dagin is nagyon szép vagy!!!!!!!!!!!!!

Toncsi, a kajád jól néz ki, nyammmmm, nekem meg most sül az update pizzám :mrgreen:

Megyek fügefát ültetni az ablak alá, remélem majd megmarad és teremni fog. Annyira imádom a fügét!!!!!! Balatonon leloptam az összeset, az utcában van egy 8)
Vendég

óóóó rima is zugolvasó. Rima drága írjál, mert csipázom a fejed, az igaz, gebe vagy, de mindegy, nálad is megbocsájtható, mint zsunál. 8)

Martin fiam ma 6 hós, amúgy köszi Márt a köszöntést az 5 hó+4 hétnél, de az nem 6 hó volt :D
Vendég

ma reggel, mivel pont 1 hója fogyózok, szóval 66,8 kg voltam :!: :!: :!:
Vendég

Hahó topiklakók és zugolvasók!

Márti!
Adj valami életjelet... :roll:

Jim!
Én is imádom az update pizzát! Minden második este azt eszek, jó sok sajttal!

Viszont soha többet nem veszek mikrózós norbikaját! Inkább vasárnap lefőzök egy hétre való kaját... 8) Ma a csirkemell gazdag zöldségkörettel-t próbáltam ki. Fúúúúj, nagyon rossz, a zöldségek szétázva, a hús elég bizarr kinézetű..
:shock:

Toncsi!
Pedig jó a torna! Ma elég popsicentrikus volt az óra. Kedden kipróbálom a norbi-tornát. Azt mondták, abban nem használunk annyi eszközt, hát nemtom... :?
Ja, amúgy a TIK Központi Ügyfélszolgálatán dolgozom. (Szeptembertől már csak imördzsönszi esetekben)

Jó hétvégét mindenkinek!
éda

sziasztok

éda
én ide a közelbe a Madách u sarkára jártam tornázni. a wellnws has-hát torna volt a kedvencem. mondjuk nagyon kellett a hátamnak, mert egész nap kocsiban ültem.

jim
ügyi és sovány vagy 8) :D Martinak boldog felediket és még nagyon sokat neki!!!

csajok írjatok!

a pizza az milyen??? mert én régebben csináltam Norbilisztből. egy ideig szerettem, de aztán nem bírtam már azt sem megenni. olyan homohíze volt :roll:

toncsi

toncsi80

Sziasztok!

Most raktam le Bencét, és volt tejcsi!!!!!!!!!!! :D
Mindkettő cicit leszívta üresre! Remélem reggelre is lesz!
Ittam ettem ami elém került! Most még iszom egy sört, és ennyi!
Nagyon megijedttem annyira rossz volt egésznap emiatt a hangulatom!
Most kicsit megnyugodtam!

Foster!
Te dinnnnnnnyyyye! Gondoltad mi, hogy hátha jelentkezem oda háttér táncosnak! :lol:

Bosek!
A kubutól van tejci???
Ittam sört, meg ettem sok mindent, de én ezt még nem hallottam.
Ki kell próbáljam!

Éda!
Igen még el is ájultam! Nálam ez néha előfordul, ha nem eszem rendesen, olyankor párom hozza a cukros vízet!

toncsi!
Nagyon fincsit kajáltatok!!!!! Ügyi vagy!!!! az nem tzaziki???

Jim!
Az a lényeg hogy nem késtem le a köszöntést!!!!!!
Akkor most is:
Boldog Félévet Martinnak!!!!!!!!!
Vendég

Ja toncsi!
mi az a csúszpász????
Vendég

csúszpász az a kenőcs 8) szóval a massza :lol: vagy lötyi :lol: , ami a franciasalin van. na, öntet, így ondják azok, akik nem használnak mindenre maguk által kreált szavakat 8) :lol:
kösz a tzazikit. mindig lusta vagyok megkeresni, hogy írják :oops:

nagyon jó, hogy lett tejcike :D :D :D egyél igyál sokat! a sör után meg böfcsi!!!
én mindig két cicóból szopiztatok!
na, lépek
ja még nem! egy régi pizzakép. büntiből, mert ma nem írtatok :evil: :twisted: :lol:
Kép
toncsi ,a gonosz 8)

toncsi80

Sok boldogságot Martinnak!

Márti!
Nem jó az a 90 napos. A norbi sokkal jobb. Lightosan, majd ha már nem szoptatunk akkor komyolyabban. De tényleg nincs miért aggódnod, jó csaj vagy...

Ma én sem norbiztam, mákos tésztát csináltam...tojáslevessel...
Hétközben marad a norbi menü, esténként meg norbi 1-eset szeretnék.

Jim!
Te sütöd a pizzatésztát? Ha igen akkor légyszi írd le a receptet.
Különben a zabpehelyliszt (ill. a darált zabpehely sajna nem 1-es, hanem 2-es). Olvastam, hogy pont az a lényeg, hogy a rostok egyben maradjanak és akkor nem szívódik a szénhidrát... :(

A zabpelyhes töltött káposzta viszont nagyon fini volt, nem volt különbség a rizses és ez a változat között...

- én a Balcsira azért nem megyek, mert nagyon messze van, gyerekestül
- meg azért én egy kicsit depizősebb, kevésbé laza nőszemély vagyok, 2x akkora mint Ti. Majd ha lefogyok akkor közétek merészkedek...Tehát nem mostanában....
Azért nagyon köszi

Jó éjt!

Ja! Toncsi! Azért ezt nem érdemeltük... :wink: :roll: Pizzával fogok álmodni....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Először is Márti, nagyon örülök, rendben leszel, meglátod!

A pizza fotó merénylet volt!!!! judit, Norbis pizzát sütöttem, a zabosra nincs gusztusom. Valahogy már nagyon unom a zabot, alig várom, hogy megjöjjön hétfőn a Norbi liszt.

Nem semmi, megint mi van itt Pesten. Ezeket a tüntetőket szétverném, vagy inkább bedobnék közéjük 1-2 kézigránátot! Mondjuk a cigányokat sem kedvelem, de ezek a nagymagyarok......ÁÁÁÁ

ja és én is 2csöcsös szoptatós vagyok.
Vendég

Márti, sajnálom, hoyg ez történt. De nincs veszve semmi, tejcsiügyileg értem. Aztán még diétázhatsz eleget! :wink: Talán túl szigorúan vetted a dolgokat? Nem laktál jól? Nekem SOHA nem befolyásolta a 90 napos a tejcsit. De most akkor tényleg hagyd! A rosszullét sem hangzik valami túl jól! :roll:

Én azt figyeltem meg, hoyg az első pár hétben valóban befolyásolja a tejcsi mennyiségét az, hyog mit eszel és iszol, illetve, hoyg mennyit pihensz, de utána (legalábbis nálam így volt) teljesen függetlenedik ettől. Az folyadékbevitel mennyisége a fontos szerintem, és nem az, hyog sör vagy kubu. :D Mindegy, hyog mi, csak lötty legyen. (Amúgy egészségedre a sört! :wink: Én is szoktam inni néha egy-egy pohárkával.) Ha meg a tej mennyisége egyenesen arányos lenne a fáradtsággal, akkor én (de gondolom, már ti sem) már "évek óta" nem szoptathatnék. Amióta a lányom megszületett (a második) egyszer történt, hyog tudtam 5 órát aludni egyhuzamban. Nálunk még oylan nem volt, hoyg átaludja az éjszakát!!!

Szóval, nem tudom, mint írtam (vagy az a másik topikban volt, BAmbinak címezve? Már nem tudom... :oops: ) figyelni kell magadat a diéta alatt és ha bármi rosszat észlelsz, tapasztalsz, akkor abba kell hagyni. Ami nekem jó, nem biztos, hyog neked vagy másnak is. Mint mindenben. Fel a fejjel! Nem a külső számít!!! :)
Puszi

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Pontatlan a második bekezdésem első mondata. Az első pár hét alatt a szülés utáni pár hétre gondoltam. Ez szerintem nem volt egyértelmű a fogalmazásomból.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

ja és kiakaszt, amit a zabról írtál, akkor ennyi erővel teljes kiőrlésű lisztet is ehetnék, az is kettes, nem? hm, mi a vélemény? éhes vagyok, nyomok egy kis somlóit. sajna az utolsó :cry: anyám meg nem hajlandó update zserbót sütni, csak rendeset :x hogy szegény vője ne egyen már szart. na majd hétfőn a norbis liszttel megpróbálom.
Vendég

edith, nagyon igazad van, a sörben lévő maláta csak a tejleadó reflexet segíti állítólag, de ha nem iszom, akkor is van:) A lényeg a folyadék!
Martin 2-3 óránként szopik éjjel, amióta a nagyobbik fiam van ugye 4 éve, no én azóta nem aludtam át éjszakát. Na jó, hazudok, volt, hogy igen, de nagyon ritkán. :cry: De már hozzászoktam, hogy 4-5 órákat alszom 5 részletben. Nem is tudom, mi lenne, ha 10 évvel idősebb lennék, a szomszédom pont 38 és most terhes először...totál le van lassulva, ki nem nézem belőle, hogy az gyereket fog nevelni. Jó, nem csak a kor persze, ne gyertek nekem azzal, hogy hülye vagyok megint. 8)
Vendég

hú de rondán fogalmaztam az utolsó mondatot, hogy AZ GYEREKET FOG ....SZÓVAL Ő bocsika, de fáradt vagyok és kiéhezett a sütire :mrgreen:
Vendég

Na csá!

Látom zajlik itt az élet,szuper!!:)

Márti!

Tök csini vagy,de komoly!!!!
Örülök h visszajött a tejcsi:)..nekem a dinnyétől volt nyáron extra mennyiségű tejcsi(sajna nincs már szezonja:()

Judit(k)!

Te rendeled valahonnan a Norbi kaját hétköznap?(bocs ha írtad,nem volt időm még visszaolvasni)

Jim!

Én is meglestem a tesódat...

Én se vagyok túl jóban a tesómmal(nővérem).....
Teljesen más mint én...festőművész,művészlélek,nem a földön jár...,...szal elég ennyi róla...

Nagyon bírom a tornát ahova járok.Direkt kismamáknak van alakformáló,mindenki a szülés után van pár hónappal..az oktató direkt nekünk állítja össze a edzést...direkt figyel arra h ne csökkenjen a tejcsi az edzés miatt...

Hát iszom rendületlenül a citromlevet reggelente..ezt is az oktató ajánlotta...ő is így nyetre vissza az alakját a szülései után...Ja és mondott még egy ú.n.Szűz tea kapszulát...Ismeri valaki??De azt szoptatósoknak tilos!!Ha már nem szoptatok kipróbálom.Ezt is ő szedte,tapasztalatból ajánlotta.

Hétfőn húzunk Alsópáhokra 4 napot..asszem ott hízni fogok vagy 1-2 kg-ot..olyan fincsi ott a kaja és sok!!:)Megpróbálok ott is salizni azért.

Jó éjt!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Jim, itt egy másik zugolvasó 8)
Én is 38 éves vagyok :( , de kezdek felpörögni :lol: .

Kép
kikó70

Kikó! Akkor pörgesd magad valami tali félével, mert már szeretnélek megismerni. :lol: :lol:

Hogy sikerült a Sportágválasztó? Jó sz...r idő volt. Mi is megszívtuk a szülinappal. 12 gyerek tombolt a lakásban. De, túléltük. Egészen jó volt. Még szerencse, hogy jó sok játékkal készültem... Anyum meg vigyázott Borókára. Estére azért rendesen kipurcantam. :(

Kép
Kép
Kép
petramama

Jim! Nagyon gratulálok a fogyásodhoz. Ez szupi eredmény 1 hónap alatt.

Márti! Sajnálom, hogy Neked nem jött össze, de most tényleg sokkal fontosabb Bence!!!! És Te így is nagyon csinos vagy!!!!

Panny! Nektek jó pihenést!!!! Veled is kellene már taliznom!!!! Lehet, hogy bevállalok egy Babanetes talit is????? Végül is a tegnapi után.... Csak ti messze vagytok tőlünk. Van autód? El tudnátok jönni?

Kikó! És Te? Tudsz mozogni valamivel?

Bocs, hogy ide írtam, de a mások topik már nagyon döglődik!!!!!!!!!!!!! (Én értettem a célzásokat!!!!!! :lol: )
Aki nem, olvasson ebben a topikba egy kicsit vissza.

Kép
Kép
Kép
petramama

Háj hölgyeim 8)
Vagyok én is, de a tegnapi nap nagyon családi volt, nem volt pofám gépezni. Cangáztunk, pléjsztésönöztünk, mamákat látogattunk, úgyhogy elment a nap pikk-pakk. Ma nem bírtam ki, mivel túlvagyok a kúra felén, ráálltam a mérlegre. És legnagyobb döbbenetemre hat kiló lement öt nap alatt!!!! :D :D :shock: :shock: Iszonyat király ez a kúra, a bőröm majd kicsattan a sok ivástól, a fejemen semmi kinyomnivalót nem találok (na jó, a szememet azért lehetne :D ), a narancsbőrkezdemények szinte full eltűntek, ajánlom nekik, hogy a tizedik napra végképp intsenek nekem ágyőt. Szóval minden nagyszerű, nagyszerű, mindenkinek csak javasolni tudom szopi után… illetve azért várjátok még meg a végét, én mint kísérleti patkány (remekül választottam avatart, így utólag 8) ) végignyomom, aztán beszámolok részletesen… de eddig nagyon ott van, és nem is nehéz, olyan mintha nem is lenne gyomrom, semmi éhséget nem érzek. :D
Márticicc :D
Szarjál a fogyóra, egyél kenyeret tésztával ahogy a bosek javasolta, és majd szopi után csináld meg te is ezt a juharost, csak úgy zizzennek le a kilók pár nap alatt!! A klipet meg azért, mert szerintem igenis ezerszer vonzóbb egy akárhánykilós nő ha mosolyog és látszik rajta, hogy jól érzi magát, mint egy savanyúfejű anorexiás… :D onnan te ki lennél ebrudalva, azért azok a csajok más kategória… de nekem akkor is bejönnek… :D 8)
Toncsi :D
Csípem nagyon a saját szavaidat, legtöbbször értem is őket, úgyhogy nyomassad csak… 8) a képeiddel meg azt érted el, hogy ha szegeden járok, nálad ebédelek.
Jim :D
Boldog félévet meg egy napot a kispöcsösnek! Király vagy a fogyással is… én úgy tudom a zabkorpa egyes, anyum fogyott három hónap alatt egyszer norbival 20 kilót, ő mindent zabkorpával csinált…
Judit :D
Ügyibügyi vagy, és igazad van, szopi alatt lájtos norbi, aztán te is csináld a juharost, nagyon király, neked bizonygatnom se kell. És ne depizz, nincs miért, nem írom le megint, úgyis tudod mit gondolok rólad, a fiaidról, meg a kitartásodról. Mindhárom gyönyörű, úgyhogy ettől kezdve nem ér a depi… :D
Na húzok szaunázni, kétnaponta egy órát nyomulok infrában, biztos ez is számít….
Pussz csajszik :D
Vendég

Sziasztok!

Huhúúú, pörög megint a topik!

panny: a szűztea kapszula én úgy tudom, hogy egy természetes (?) anyagokból álló hashajtó. Felgyorsítja az anyagcserét. Akkor érdemes szedni szerintem, ha egész nap otthon vagy. (vagy legalábbis mosdó közelben) :lol: Amúgy létezik a rendes tea-változata is, szerintem azt érdemesebb kipróbálni, mert abból tudsz gyenge változatot csinálni, ha nem áztatod a filtert.

foster: most szívatni akarsz? :D 6 kiló? :shock: ez nagyon durva! meg az is, hogy így kibírod. én már csak arra vagyok kíváncsi, hogy ha abbahagyod, mi lesz. van valami tipp, hogy hogy kell visszarázódni a rendes kajálásra? és ezt meg lehet ismételni?

Update-elős sorstársak!
Próbáltátok már a Norbi májast? Fújj, ez így gusztustalan. Szóval az update-májast? Naaagyon finom! Majdnem olyan, mint a gyulai! (megszólalt a lokálpatrióta :lol: ) Egyetlen szépséghibája, hogy 2-es. De reggelire szuper. Újhagymával, nyami.

Ebédre készítek update rakott karfiolt! Majd teszek fel képet!

Puszkány 8)
éda

Jim, boldog felediket Martinnak!
(Ezzel a módszerrel, amit csinálsz, délig mindent ehetsz, amit akarsz?)

Mártika! Ne légy szomorú, csini vagy! Örülök, hogy visszajött a tejcsi! Egyre inkább bánom, hogy messze laksz, szívesen megismernélek már személyesen is. (Beuska is csupa jót mesélt rólad! :D )

Foster, öt nap alatt hat kiló! :shock: Hát gratulálok!
Vendég

Ja, a lényeget el is felejtettem!
Ma van 3 hete, hogy nagyjából update-elek, ééééés ma reggel megmértem magam!

-3.8 kg!

Jeeeejeeejeee!

8)
éda

Lányok! Dögrováson vagyok, úgyhogy csak gyorsan írok.

1. anyám végre lelépett, tök összevesztem vele :?
2. köszönöm a Martin köszöntést :wink:
3. Foster kabbe, hogy ennyit fogytál! Na jó, örülök ám neki. Nekem a kápileves kúra sikerült anno, hogy -6 kg 1 hét alatt. Csak aztán szépen visszahíztam, úgyhogy senkinek nem ajánlom. De ha nem szoptatok, tuti ki fogom próbálni ezt a juharsziruposat. Szeretem az ilyen mazo kúrát, amivel gyors eredményhez jutok.
4. éda nagy-nagy gratula, csak így tovább!!!!

jaj, olyan migrénem van, hogy alig látok, bocsi de most több írásra nem vagyok képes. (Martin meg tiszta takony, egész éjjel az orrát szívtam, benyomtam neki egy kúpot, most legalább alszik)

ja csak annyit, hogy zsu ne várd, hogy Alexa beszéljen, az én Milánom már 2 évesen simán elküldött a sunyiba. Most is miket mond néha, csak kerekedik a szemem. Be nem fogja a száját, már nekem is sok. (ráadásul ő már 1 évesen folyékonyan beszélt és azóta le sem lehet lőni) Múltkor azt mondja nekem, anya édességet akarok enni. Mondom nem. Erre kinyitja az édességes fiókot. Ránézek elég szépen, erre ő, mit vagy kiakadva, akkor is azt fogok enni. Mondom, nem. Erre ő, hagyjál békén, kész leszarom és berohan a szobájába és rámvágja az ajtót 2 csomag gumicukorral a kezében. Mi lesz később???? Mindig mindent megmagyaráz, a feketét, hogy fehér. Lehet ügyvédnek kéne adni.

ja és kikó drága, te nem vagy lelassulva, kedves öreg barátném

:mrgreen: apropó, hogy van Zalán?

na, mégis sokat írtam, megyek dögleni.
Vendég

erről kérek véleményt! Láttam másik webshoppan is 15500-ért, de állítólag megbízhatatlan cég. Itt 17990 Ft de van 5% kedvezményem. szerintetek megéri megvenni? No meg nem akarok olyan bénát, ez nekem elég masszívnak tűnik, hasonló funkciójú peg perego 35 ezer rongy.

http://aprosagokboltja.hu/shop_artdet.p ... ncs_000111
Vendég

sziasztok

jim
jobbulást! szerintem mindent tud ez az etetőszék, amit kell. de nem vagyok szakértő, mert az enyim még csak nézegeti a kapott etetőszéket.
anyáddal mi bajod volt?

éda
nagyon ügyi vagy. mennyit is kell? 6??? az a baj, hogy szopi alatt nem lehet(én nem eszek puffasztóst) karfiolt. de a képet várom!!!

én is reggel csak 76 voltam(de hagyományos mérlegen), de még nem veszem készpénznek a -1kg-t, ha holnap, meg holnapután is annyi akkor elhiszem.

bosek
csak nem szabadnapos a férjecske :wink: :wink: :wink: :lol: úgy el vagy veszve :shock: bizti egész nap tornáztok :wink: :lol:

foster
hűűűha! irigy-irigy!!! meg gratula! azért megvárom, hogy a végén mi lesz. pl. fogsz-e még valaha szilárdat zabálni 8) vagy ezentúl csak ami a csővön kifér :wink: . jó izzadást! és iszol narancslevet vagy csak azt a lónyálat? mert azt olvastam, hogy narilevet is lehet.
ja, és rakhatnál legalább kölök képet fel!, ja és ez a patkány Pisszi vagy Kuki??? asszem így hívták őket. asszem ez kuki :D

és Kedves Kukkoló Márciusiak!!!
gyertek mind!!! :!: fogyjunk együt!!! és tessék kicsit magatokról írni, meg a kölkökről! megskubbantottam a topikotokat :shock: :oops: most kicsit tényleg pangás van, de nem rossz topiktársaság :D tessék írogatni!

puszipá
toncsi

toncsi80

panny
jól írta éda, hogy a szűztea hashajtó, anyagcserefokozó. csak arra vigyázz, hogy , mint minden hashajtónál, hogyha hajlamos vagy rá megszokja a szervezeted a "segítséget" és később is csak hashajtással fog menni. persze ez az arra hajlamos személyekre igaz jobban. de én spec nem szeretem az eféle fogyókúrákat

toncsi

toncsi80

Sziasztok!
Gratulálok Édának és Fosternek is. De jóóóó!!!

Panny!
Igen a héten kezdtem a Norbi update kaják rendelését. Egész jó. Főleg hogy van süti. :D
Viszont jövő hétre csak három ebédet rendeltem, mert kétszer brokkoli lesz. (rakva ill. brokkoli krém). :?
Akkor majd összeütök vmi nagyon egyszerűt. Többre nincs időm.

Nimó nem fogyózik:
Kép
A többieknek sem igazán kell :evil: :D
Kép Kép Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judic!
Jajj, de cukik az unokaöcsköseim!!!!!!!!!! Már megint régen láttam őket... :cry:

Köszi a gratulát, Jim!

Én nemtom, ti hogy csináltok ilyen szupi kajaképeket, az enyém így sikerült:

Kép rakott karfiol u1

Ja, a háttérben befigyel a lakótársam szuperfincsi almáspitéje.. Upsz, ő... vagyis... a többiek mondták, hogy nagyon finom... :oops:
éda

helóka lánykák :D
Most, hogy itt firtattátok, hogy hogy eszem majd újra normálisat, gondoltam én is megnézem, hogy hogy is lesz ez majd pontosan, nos így, bemásolom:

1-2. nap: igyál frissen facsart narancslét kevés vízzel hígítva, hogy a gyomrod elkezdjen felkészülni a szilárd ételek befogadására.
A 2. nap délutánjától fogyassz zöldséglevest, de inkább csak a levét edd, kevés zöldség kíséretében. Elkészítéséhez használj többféle zöldséget: sárgarépát, petrezselyemgyökeret, céklát, zellert, babféléket, burgonyát, hagymát. Ízesítheted curryvel, chilivel, paradicsommal és szórhatsz bele egy maroknyi barnarizst is.
A 2. nap este a leves mellé már puffasztott rizs-szeleteket is ehetsz.
A 3. napon reggelire igyál narancslevet, juharsziruppal ízesítve, ebédelj zöldséglevest vagy nyers gyümölcsöt, és vacsorázz salátát, gyümölcsöt és levesben főtt zöldségeket.
A 4-5. napon fokozatosan térj vissza a megszokott étrendedhez. Ne feledd, a kúra utáni első három napban tilos a hús, a tojás, a hal, a tésztafélék, a kenyér, az édesség és a kávé fogyasztása!

ezt persze basztam elolvasni kúra előtt, vagy legalábbis felületesen, így rájöttem, hogy máris van amit elcsesztem, hát vazze, én minden nap iszom kávét...méghogy utána három napig ne igyak... közben is nyomom... :shock: minden délelőtt kávézok meg cigizek is vele együtt.. :oops: :shock: Akkó ez most baj? belehalok? csak nem. Sebaj, lépjünk túl ezen. Holnaptól megint nem állok mérlegre a végéig, amekkora seggfej vagyok, totál kiborulnék, ha nem mínusz hét lenne máris holnapra. 8) Köszi a gratukat amúgy mindenkinek, én is büszke vagyok magamra. :D Főleg azért, mert - még mielőtt bárki is vaslédinek képzelne el - egy akkora puhány vagyok, hogy számomra is hihetetlen, hogy ezt a kúrát most be bírom tartani. Amit a jim fellinkelt, hogy attól fogyott a nővére hat kilót tíz nap alatt, na én azt kábé negyvenhatszor kezdtem el eddigi életem során, a második napnál soha nem jutottam tovább... sőt, soha, semmi más nem vált be nekem mint a norbi, az is csak azért, mert abban lehet zabálni is... :? szóval gáz vagyok akaraterő terén csajok, becsszó, így meg vagyok róla győződve, hogy ha nekem megy, na, akkor bárkinek, de szó szerint. :D
éda :D
nem szivatlak, esküszöm :D te is tök ügyi vagy, mikor is jön haza a pasid? :D
jim :D
én meg a kápilevest nem bírtam csak délután kettőig, akkor abbahagytam, mert éhes voltam. úgyhogy lehet ez a juharos nem lesz elég mazo neked :D de legalább a gyors eredmény tutkó 8)
toncsi :D
küldök mingyá' neked egy privit kölkök képeivel. Én azért nem rakok, mert genetikailag paranoid vagyok, nem akarom, hogy felismerjen bárki a környezetemből, és ezt ugyebár megteheti a gyerekek alapján is, de priviben szívesen :D
ja, és nanáhogy kuki 8) 8) 8)
judit :D
jók a képek, veszett cukik a kölkök :D

Na megyek hentergek egyet a kádban, aztán tenti. :D jóccakát mindenkinek :D
Vendég

toncsi szólj ha nem ment át, nekem csak a kimenőben van, hogy áldaná meg az ég a babanetes priviket, és ezt most úgy írom, hogy többször visszatöröltem az eredeti kívánságomat.... :twisted: :twisted:
na, most már tényleg pancsi, eddig privivel szarakodtam, értékeljed toncsi, miattad nem hentergek még a habokban...
Vendég

Szevasztoooooook!!!!

Megyüttem, bocsi az eltűnésért, de takarítottam ezerrel, meg kihasználtuk a jobb időt és elhúztunk a pincékhez segíteni diótszedni. Végül a diófa tetején kötöttem ki, aztán utánam jött apa is, úgyhogy gyorsan lepucoltam, mielőtt engem is leráz... :roll:

Jim, migrén ügyben együttérzek Veled, enyim is fáj... :evil: Nagyon király vagy, tudtam én, hogy karira sovány leszel, mint állat... Kép

Mártikám!!!!! Egész nap azon törtem a búrám, hogy hogyan segíthessek, és beugrott a megoldás!!! MADÁRTEJ MINDEN MENNYISÉGBEN!!!!! Tej 1-es, tojás 1-es, vaníliáscukor helyett tegyél bele aromát, cukor helyett meg édesítőt, aztán nyomasd literszámra!!! Kép Hidd el, nekem nem volt tejem a kórházban, aztán hozattam madártejet, vacsira becsavartam, aztán kiscsaj reggelire 15-öt szopizott, ebédre meg 40-et!!! Próbáld ki, tényleg nagyon üt!!!!

Toncsi, uram kocsijának kesztyűtartójában is befigyel néhány Prosectura CD... :lol: Meg Aljas Kúszóbab, ismered??? Teszkóbringa nagyon állat!! Kép

Ja, én úgy fogyózom, hogy hétközben update, hétvégén zabálás. Három hét alatt három kiló ment le... :wink: :lol: 8)

Foster, ezt a fiadnak küldöm: Kép Kép Kép Kép Van még!!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Foster!!!!! Kép Kép Kép Aztaaaaaaaaa!!!! Kép Kép Kép Nagyon ügyi vagy!!!!!

Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Jim, szerintem jó lehet az etetőszék, és az ára sem rossz. Ennyiért én sem láttam még jobbat!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Élek és szarul vagyok, de azért gondoltam írok 8)

judit: édesek a fiúk, mint mindig!!!!

bosek, küldhetnél egy kis diót, baszki 3 ezer valamennyi itt kilója, tök kiakadtam. Pedig holnap zserbót sütök 8) Anyám sütött amúgy rendeset, de kibírtam és még nem ettem belőle. Ja, azért vesztünk össze, mert egész éjjel nem aludtam, próbáltam napközben hunyni, ő meg folyamatosan azzal csesztetett, hogy mi kell a zserbóba, mert nem tudja fejből. (mert én igen........) a végén már ordibáltam vele, hogy 6 hónapja nem aludtam ki magam, meg szarul is vagyok, hagyjon békén ő meg kijelentette, minek szültél még1 gyereket, ha nem bírod. Na akkor kiakadtam eléggé. Kurva könnyű, hogy semmi segítségünk nincs -ezt judit is jól tudja, mert neki sem lakik Kecskeméten egy rokon sem. Na mind1, a végén már bőgtem is :?

Én már nem foglalkozom vele, mi puffaszt, mi nem, eszek mindent. Kivéve banánt, mert attól kiütéses lett a fiam.

zsu, megnéztem Vikót, hogyan áll, kész vagyok tőle, már alig várom, hogy szétgyűrjem szerdán!!!

csajok, kösz az etetőszék véleményt, szerintem is elég jónak tűnik. Milánnak fa volt, de azt utáltam. meg nem kell nekem kisszék meg kisasztal, hogy még több kacat legyen.

bosek, imádoma szmájlikat, de én nem tudok belinkelni. Régebben mailnek is az incredimailt használtam, de idegesít, hogy néha nagybetűket írt, pl AZ az helyett. Na mindegy, de ott olyan jó smile-k vannak.

mindjárt keresek nektek Hédi zenéket. Amúgy én elég vegyes vagyok, mert szeretem azért a popot is, mint George Michael meg ilyenek, de van 1-2 vicces kedvencem is.

Márti, amúgy nekem tuti tippjeim vannak tejszaporításra, csak még kísérleti fázisban vagyok, ha végére értem, küldök Hédi King kutyulékot.
Vendég

Ezt nagyon imádom, meg úgy ahogy an a quimby-t

http://www.youtube.com/watch?v=0vW64_tnaw0

Másik frankó szám, a klipp is ott van:

http://www.youtube.com/watch?v=X7wAoV1_Uc8

ez is frankó: http://www.youtube.com/watch?v=x-onhFQ8HRI

http://www.youtube.com/watch?v=UML-fOkPdog

no meg ez és eldugultam:
http://www.youtube.com/watch?v=EvuL5jyCHOw

és doorsot fel sem raktam :shock:

megyek odabújok a legidősebbhez. ja foster, küldjél már nekem is kölkös fosteres képeket.
Vendég

mit fogok én kapni, amit a márciusiban írtam most.....na mindegy, de kikívánkozott belőlem.

edith, hol van az ígért kaja fotó????

dominika, hogy vagy????

és Márti????

megyek batmant nézni, nem mintha érdekelne, de állítólag jó. pedig hogy utálom a filmeket. Jól elbeszélgetek itt magamban. sebaj

BALATON???? panny, kvaszévi, Patti, zsu bakker nem is írtatok, hogy jönnétek, vagy vegyem úgy, hogy nem,mi. Egyszer akarok vmit szervezni.....
Vendég

toncsi, még gyors egy kérdés, ha én gyógynövényekből csinálok egy keveréket és gyógynövény szakértő vagyok (leszek, csak jövőre), akkor azt ajánlhatom embereknek, vagy ahhoz is gyógyszerész végzettség kell? HM???? Vagy hol lehet ennek utánajárni??? Vagy szabadalmaztatni kell, nem tudom :roll:
Vendég

Figyuuuuuuu, márciusiak, akik olvastok!

Ne féljetek, ha igazán akarjátok, úgysem fog kihalni a topik! Csak kellett egy kis buzdítás (Judictesóm és a többiek) és máris írogattak egy páran. Meg az is természetes, hogy valaki néhány napra eltűnik.
És abban pedig igaza van Jimnek, hogy az ügyes-bajos fogyókúrás hülyeségeink külön témába tartoznak, biztosan fárasztó lehet 1-2 embernek.
Meg én például a márciusiba nem is írhatnék... Nem mintha olyan nagy veszteség volnék! :lol:
Szóval rajta, írjatok, ha tehetitek, mert a gyerkőcöknek sem mindegy, hogy lesz korabeli társaságuk később, vagy nem. (nekem pl. nem volt, kései gyerek vagyok, a családban mindenki szinte felnőtt, mire megszülettem, az új generáció meg már jóval fiatalabb)
Remélem ezt nem veszitek beleugatásnak tőlem! (de azért milyen bölcs tudok már lenni elméletben? :lol: )
Minden jót! :wink:
éda

éda te kis okos 8) most úgy megenném a karfiolod, de csak update fagyi van kéznél 8) pedig tényleg vmi sósra fáj a fogam.

ki kéne fejleszteni vmi tuti fogyókúrás tippet is, amit toncsi írt, hogy méz meg citrom, hm? levédetjük?
Vendég

én ezen a búzafüvön akadtam ki, hogy mennyi pénzért megveszi a sok hülye. már bocs. hogy sk benne a klorofill. ja vazze, ami zöld abban van klorofill, ezeknek kimaradt a fotoszintézis az iskolában???? komolyan annyira hülyék az emberek, és az emberi butaságból meg lehetne gazdagodni. Csak azért annyira nem vagyok szemét, én tényleg szeretek segíteni az embereken. ámen.
Vendég

Sziasztok!

Nézzétek meg ezt az oldalt. Most kaptam e-mail-ben. Hmmm???? Vélemények???

http://www.webstar.biz/

Kép
Kép
Kép
petramama

Sziasztok!

Köszönök mindenkinek mindent!!!!!!!
Szerencsére volt tejcsi, szombat éjszaka viszon úgy jártam, hogy eldugult egy tejcsatorna.
se perc alatt 41 fokos lázam lett, meg sem bírtam mozdulni, annyira rázott a hideg!
Csak tegnap estére sikerült kimasszírozni, meg kifejni, azt hittem megbolondulok.
most rendben van minden, eszem, de csak mértékkel, nem fullosra, este update1!
Ma elkezdek mozogni, illetve eddig is mozogtam, mert leg magic mindennap volt!
De most ez komolyabb lesz, Bence előtt én jégkorongoztam, és most menni fogok 1 héten 2-szer.
Minden izomzatot megmozgat, azért szeretem!
És imádom nagyon a jeget, majd rakok nektek egy kis ízelítőt. :wink:

Panny!
és akkor csak kifacsarod a citromot megiszod, és slussz-passz!
:D
Jó pihenést nektek!!!!

Kikó!
Üdv! Jól vagytok? Zalán baba jól van, légyszi rakj fel képet róla!!!!!!!

Petramama!
Nem értettem az utolsó mondatodat??? Vagy én vagyok hülye :?: :?: :roll:

foster!
hűűűűű a mindeni 6 kg, az nem semmi te csaj. Nagyon nagyon ügyes vagy!!!!!!!!
Én el sem hiszem, hogy nem vagy éhes..........
és akkor a bőröd se trotty????????

Zsu!
Nyugi össze fogunk hozzni egy tali, valószínű, hogy októberben megyünk 2 napot Pestre, még pontosan nem tudom mikor, de akkor talizunk, jó????

Jim!
Szerintem jó az etetőszék, nekem tetszik, és masszívnak látszik, az ára meg tényleg jó!!!
én is most akarok venni, még csak nézelődök...
Várom a hédi Kinget! :wink:

Judit!
Annyira ééééééééééééééééddddi Nimi!!!!! Az mi az a kezében amit össze vissza maszatolt, csak nem kifli?? így eszi? nem félsz, hogy félre nyeli, én még a babapiskótánál is vigyázva állok mellette, és 2 perc után elveszem, mert fosok!

Bosek!
F@sza csaj vagy!!!!!!! Nagyon jó ötletet adtál, és tényleg csupa11111111111 a madártej, de te milyen aromát mondasz???
Vendég

Jim, nyugodtan szétgyűrheted a fiamat, ha utoléred. Kép
Nem válaszoltál, hogy délig mindent ehetsz? Tudnom kellene. :wink:
Ja, és Balaton, aszittem csak a fogyis részlegre vonatkozik a meghívás. :oops: Pénz, időjárás és gyerekek viselkedésének függvénye. Bár elég lassan ér le a vonat... :? ,ez visszatartó erő.

Bocsi, hogy másnak nem írok, de Kismackó itt bömböl az ölemben. :roll:
Vendég

Márti!!! Jégkorong! Állat!!!! Gyorsan kérek sok-sok képet!!!!!!!!! nekem még jégkori sem volt soha a lábamon, csak görkori, az is 11 évesen, amikor eltörtem a kezem :lol: Nekem egyik nagybátyjám volt Torontóban hokipléjör :lol: És örülök neked, hogy jól vagy!!!!!!!

petramama, mi ez a link? regisztrálni kell?
Vendég

Márti, szupi lenne! Bár az októberem eleje és vége zsúfolt, teli van családi és baráti szülinapokkal, 9-én dokihoz viszem a gyerekeket, 26-án keresztelő (24-től 27-ig itt lesznek tesóim is). De a közepe még üres. :D

Jégkorong? :shock: :shock: :shock: Tudsz meglepetéseket okozni! :D

(Kismackó elaludt. :) )
Vendég

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?