Jó reggelt!
Nagyon le vagyok már maradva ebben a topikban. Tegnap is elolvastam, most újra kellett...
Szerintem a bulvár sajtóban írnak, nem kéne komolyan venni...
Kriszta - TK szerint: délelőtt csak gyümölcs - ÉLŐ, ÉHGYOMORRA, ÖNMAGÁBAN, SEMMIVEL SEM KEVERVE. Ezekben az órákban zajlik a szervezetben test ciklusai közül a KIVÁLASZTÁS. Ezt az időszakot kell támogatni lédús, élő gyümölcsök fogyasztásával. Valójában ebben az időszakban veszíted el a súlyfelesleget.
Ha egy mód van rá vedd meg a TESTKONROLL 1-2. könyvet (postán is kiküldik), az a tuti. Nagyon sok hasznos infót találhatsz benne. Szépen levezeti, hogyan tudsz tartós súlyvesztést elérni, és megtartani a kívánt súlyt. Olyan dolgokat ír a szervezet működéséről, amikről egy egyszerű halandónak fogalma sem lehet... Ha az ember ezeket megérti és alkalmazza, attól kezdve akár egész hátralévő életében hasznosíthatja a tanultakat! A fogyáson kívül a szervezet öngyógyító és védekező képességének felturbózását is!
A zöldségeket párolva is lehet enni. A lényeg minden tömény étkezéshez fogyasszunk élő, nyers zöldségfélét is, a bennük lévő élő levek segítik az emésztést, a méregtelenítést, és a kiürítési folyamatot.
Lehet délután is enni gyümölcsöt, sőt bármikor! A lényeg éhgyomorra edd!
Leírom újra az emésztési időket, hogy könnyebben tudjátok követni, mikor lesz újra üres a gyomrotok:
EMÉSZTÉSI IDŐK
Fehérjék: 4 óra
Keményítők: 3 óra
Zöldségfélék: 2 óra (nyersen és párolva is)
Gyümölcsök: 30 perc - banán 45 perc - 1 óra
A TK a citrus-féléket növénytani osztályozása szerint savasnak tekinti. Valójában a szervezetben átalakul, és lúgosítja azt! Tehát semlegesíti a káros savakat! ÉHGYOMORRA FOGYASZTVA!
Erika - üdv a topikban. Gyere máskor is - sokszor hozzánk!
A legtöbb kaja féléről tudom, hogy mi micsoda, úgyhogy kérdezz bátran...
Néhány:
ÁLLATI FEHÉRJÉK: húsok (bármiféle), tej ls tejtermékek, tiojás
NÖVÉNYI FEHÉRJÉK: diófélék: mogyoró, dió, mandula, kesudió, stb.,
olajos magvak: napraforgó, tök - és lenmag,
szezámmag, stb.
KEMÉNYÍTŐ: búza, rozs, árpa, zab, köles és az ezekből készült lisztek, kenyerek és pékkáruk, tészták, burgonya, rizs
A TK szerint a fehérjét fehérjével sem szabad keverni, mert más emésztőenzimek kellenek hozzá. (pl. húsokat tejtermékekel, vagy mogyorós hús, stb.) Elvileg a tojás maga is kétféle fehérje. El kellene választani a fehérjét a sárgájától, és külön-külön kellene elfogyasztani, hogy emészthetővé váljon.
Célszerű teljes kiőrlésű lisztet használni és az ebből készült kenyeret fogyasztani, lehetőleg ennek is a bio változatát. Az ezekben lévő rostok kisöprik a belekben lerakodott, letapadt cuccot.
Olive - Látom a szeptemberi képen "egymáshoz öltöztetek" Lollival!
Nagyon jók a képek! Naná, hogy látszik a -10 kg. Gondolom a közérzeted is jobb, az önbizalmad is megerősödött, és jobban érzed magad a bőrödben...
Párod mit szólt a változáshoz?
Szüleid is biztos meglepődnek majd a mínuszokon. Most jó dolgot lesz tényleg, ha ők ott lesznek... Gondolom várod már őket nagyon. Mivel ilyen pici a lakás, hová tudod őket elszállásolni?
Szerintem jól teszed, hogy nem állsz vissza a régi kajákra. Azzal, hogy megtartottad a szétválasztást, a súlyodat is sikerülni fog megtartani. Ha gyümölcsnapot nem is tartasz, azt megteheted, hogy egész nap gyümit eszel, és este pedig tartalmasabb kaját. Ez is nagyon jót tehet veled!
Mazsuzs - ha lesz egy kis időd, akkor leírod majd a vasszirup nevét és összetételét? Mi a tapasztalatod? Használ már? Az tök jó, hogy nől már az új hajad!
Remélem Editék nem áznak, fáznak...
Szóval: voltam tegnap mázsálni, pechemre ebben a tré időben alapsan fel kellett öltözni, még kabátot is vettem. Persze a patikában levettem és a pulóvert is, de a zárt cipő, és a gatyó maradt
Így: 122,6 kg mért a mázsa! Tehát a 6 hetes eredményem: 7,5 kg!
Tehát a legutóbbi 2 hét csak - 2 kg hozott...
Az össz eredménynek persze örülök, bár elégedett nem vagyok éppen! Remélem 2 hét múlva már tényleg sikerül 120 kg alá menni.
Most átmegyek a másikba...
Esőmentes szép napot kívánok!