Új privát üzeneted érkezett!

Hajni a piacról veszem,van egy két kft. aki olcsóbban árulnak a piacon mint én megvenném a nagybanin:pl.banán majdnem mindenhol üzletben 400ft körül van a piacon ki lehet fogni 179-t!Igaz kicsit érettebb és pöttyös de nem rohadt és ehető,főleg az olyanoknak akik az érettebbet szeretik.Parit pl.én fürtöst 380-ért vettem kg a múlt héten,vagy 360-ért paprikát.Én most már tudom,hogy csinálják,hogy olcsóbb mint a nagybanin,először egyszerüen nem értettem,hogy hogy az úr istenbe tudják annyiért adni,mikor én végig jártam minden kft és mindenhol annyi,és ugye Bp,más beszerzési forrás a zöldségesnek nincs mint a nagybani.
Erif,lehet hülyének nézzel,de mi az a rezumé?Önéletrajz?Bocsi de soha nem hallottam még ezt a szót :oops: Még a cp.voltam igy,fogalmam nem volt mi az,igeden nyelvet csak a magyart beszélem,tudtam valamikor románnul,de most még ahhoz is minden tudásomat össze kell szedjem,képzeljétek,a jó múltkorába nem viccelek 3 napig gondolkodtam azon,hogy hogy mondják románul,hogy kőműves,ilyen elemi dolgok nem juttnak eszembe! :oops: Ilyenkor legszívesebben főbe lőnném magam,dehát mit csináljak,öregszem és be kell látnom,hogy hülyülök :cry:
Na lányok a héten már nem biztos,hogy jelentkezem,eddig tartott a szabim,holnap kispiac,csütörtök nagybani,aztán hétvégén ismét kispiac.
Szép álmokat és legyetek jók!
dildi

Gyo, teljesen megertelek, hogy onallo vagy. En is foggal-korommel kapaszkodom hogy legyen mhelyem es fizetesem, mert -lelkileg-rosszul viselnem, hogy nincs sajat jovedelmem. Mindig is dolgoztam, miota nem tanulok.
Sajnos, az elet nehez. :(

Oti, meg egy felnottnek is nehez betartani egy dietat, hat meg egy gyereknek. Mi is tiltjuk az edesseget Annamarinak, de nagyon nehez, nem birja megallni, kivanja. Ha meg elhizik, kesobb nehezebb leadni.

Nekem is vannak ilyen kieseseim, hogy nem tudok egy-egy szot romanul, nem jut eszembe, ha megolnek sem. Rovid az eszem. :evil:

Erika, ezt csinalja Maya is:kinalom, semmi, csak cici kell neki. :(

Ildi, en sejtettem, hogy a rossz zoldsegbol lesz a leveszoldseg. :D
mayakarina

Oti,vannak tehnikák ami jó a májbetegeknek,pl. a rántást is csinálhatod de úgyhogy ne pirítsd olajban a lisztet. Én egy kiló lisztet szárazon megpirítottam,mikor kihűlt betettem egy befőttesüvegbe,majd mikor rántást kellett csinálni,akkor a felhevített olajba csak belekavartam,és feleresztettem,legtöbbszőr hideg tejjel.Teljesen olyan az íze mint rendesen.Margarint nem evett csak vajat,és általában pirítottam neki a kenyeret mert akkor tudtam vékonyan kenni,mert megolvadt rajta az a kevés is..Halast evett sokat,és párolt csirkehúst. De vannak a sütőzacsik,abban a húsok meggfőnek,majd ha kibontod a zacsit akkor ropogósra sűlnek semmiféle adalékanyag nélkül.Húslevest is ehet,annyi,hogy belefőzöd a csirkét vagy bármit ami nem kövér..de ha gyöngyözni akarod a leves tetjét,egyszerűen kiolvasztott zsiradékot teszel mindenkinek a tányérjába egy mokkáskanállal.A húsleves nagyon jóízű,ha sok zöldség van benne,nem érződik,hogy nem kövéres húsból főzted..Vannak máég tehnikák,ha kell,szívesen leírom. És a diétás szalmakrumpli az amikor a félig,hajában megfőtt krumplit ugyanúgy megvágod mint a hagyományos szalmakrumplinak valót ,és sütőpapírra téve betolod a forró lerbe és készre sütöd. Meg lehet spriccelni valami fűszerolajjal és akkor fenséges íze van,nem mondja meg senki,hogy nerm olajba tocsogva sütötted. Próbáld ki,ha a gyerek ilyet ehet szívesebben veszi a diétát.

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
gyö67

Sziasztok
Látom sokat voltatok ma. Ide szokunk akkor? Vagy mi legyen?
Puszik
erif1

Ildi
Bocsánat, igen, önéletrajz, meg azt is írd meg, hogy milyen állást szeretnél, mihez értesz valamint miket csináltál eddig. Megnézném az önéletrajzod, azért is, hogy lássam milyen a formátuma, nagyon sok múlik rajta. Annak idején Csabi napi 10-15 életrajzot is szétküldözgetett amikor állást keresett és nem egy helyen azért lettek rá kiváncsiak, mert az övé volt a legjobb CV. Akkor azért volt baj, emrt senki nem akart munkavállalásival munkát adni neki. Nagyon sokáig nem volt állása. 1,5 évig havi 35000 ft-ból éltünk úgy, hogy 13000 volt a bérletem és 7500 a ház felújítására a törlesztőrészlet. Szóval utolsó héten volt, hogy csak főtt krumplit ettünk, sóval, olajjal, nem volt pénzünk fára és gázpalackra.,.....ez van, felül kell emelkedni, nem szabad hagyni magad. Hidd el ez a piacozás is sok jóra tanított szerintem. Ő akkor eldöntötte, hogy feljön Budapestre, a többi mesébe illő.Na, puszik
erif1

Ja, elfelejtettem,a szomszéd faluban a tűzépen 200 ft/ óráért fát vágott, cementeszsákokat rakodott stb. (2000-ben)
Ma a tűzépes az egyik legjobb barátunk maradt, mert egyszer amikor egy m3 fát vettünk(mert csak ennyi pénzünk volt), felajánlotta, hogy ne piszkoljuk ösze az autónkat és elhozza, bejött hozzánk és órákig beszélgettünk. A mai napig úgy megyünk hozzájuk, mint haza, ők a pótszüleink, felpakolnak minden jóval, Húsvétkor a tavaly és tavaly előtt is ott voltunk, mert hívtak, hogy ne legyünk annyira apátlanok, anyátlanok itt az idegenben. Szerintem vannak rendes emberek is. Visszasegíteni az ember soha nem tudja azt aki segít, de feladatot kap ilyenkor az ember, azt, hogy a maga módján, ha lehetősége van segítsen másokat ahogy tud. Így kialakul az életben az egyensúly.
Megyek, míg Oti ki nem zár innen a szövegem miatt. :wink: :wink: :lol:
erif1

Jó reggelt !

HOztam a kávét ! Sajnos itt nincs emotion hozzá. No nem baj megisszuk igy is !!!!!

Erif !!! Ez nem az én topikom hanem a miénk !!!

Gyö ! Köszi szépen a tanácsokat probálgatok mindent.

Ildi ! Fel a fejjel, nekem sincs még állásom . Menjünk keresgéljünk együtt :D :D :D

Jaj lányok .! Mesélhetnék én is mi mindenen mentünk át mikor átjöttünk 19 évesen. csak a topik nem lenne rá elég. :D

Gabi! Hogy van Annamari feje???
tiácska

Nem baj Oti,megisszuk így..képzeletbe..annak aki nem tudja elképzelni annak itt van,tessék.. :lol: Kép

gyö67

Azt hiszem én ma nem sokat leszek itt... pocsékul indult a napunk... és most elmegyek húsvét előtti nagybevásárlásra. Ezren lesznek és nem tudom mikor jövök haza. Délután meg húsvétolás lesz az oviba... oda is menni kell....

Na, leygetek jók!!

Puszik

U.i.: Én is meséljek?? Na, inkább nem... rossz rá visszaemlékezni mennyit éheztem, nélkülöztem az első években. :(
cshajni

sziasztok!

hát nem találtam ide,csak,úgy h vki bemásolta a linket ( csg) azt hiszem,kivagyok ezektől a sok belépéstől:)
Lili alakul már ,de itt van mellettem szétpakol mindent,majd egy óráig csak össze pakolok,de legalább el van magába is kicsit.
sajnos olyan sokáig tartott a belépés,h most ennyire futotta.
puszi Nektek!
Vendég

Sziasztok! :D :wink: :D

A tegnap még sikerült regisztrálnom de írni már nem maradt időm!
Ide is követlek ugyhogy lehet bujocskázni :lol: :lol: :lol:
A képeket hogyan nyitom meg? hol találhatók?
aszta

Sziasztok :)

Legyen nagyon szép napotok :wink: Ma sajnos nem lehetek veletek, mert takarítanom kell és én is megyek pénzkölteni :P Mintha nagyon sok lenne :oops: :?

Puszilok mindenkit!

a

Jó tanács: ne vegyetek nyulakat :D Tündériek, de alig aludtam az éjjel... folyton dübörgöt valami... Arról nem beszélve, hogy "pelenkázni" kellene őket mert egyfolytában potyogtatnak :lol: :D
Éjjelre nem zárjuk ki őket,a fürdőben éjszakáztak- de most számüzetésben vannak a teraszon :D
csega

annyi gondom van csak ezzel a babanettel,hogy nem látom,kinek zöld a feje s kinek nem.. :lol: és ezek a smájlik is lehetnének "normálisabbak" és legalább 3-szór ennyi...

Nusi,mi van Lilikével? Voltál fülészeten vele?

Hajni,megint mi a baj? Nem hagy a pisis aludni? Mikor tudjuk meg,milyen nevet fog viselni?

gyö67

Gabi, jó a pénzköltés, csak az ember utána amikor haza megy elszörnyűlködik, hogy mennyi fölösleges dolgot vett. Ha van valaki aki egy nagyon gyors sóssütis receptet tud az másolja ide, mert zserbót sütök majd, de kell valami sós is.
Mit főztök? Én ma vettem egy fél tyúkot, abból tyúkhúslevest készítek, meg töltött káposztát, valami sültet, és passz, én úgy is csak főzöm, enni meg többnyire Csabi fog a gyerekek biztos csak csipegetni fognak. Vacsorákra vinetta, töltött tojás, hidegtál.
Szaladok is , mert ma elvittük Attilát oviba, onnan piac, zene bölcsi, majd nemrég estünk be az ajtón, a kicsi olyan fáradt volt, hogy kidőlt azon nyomban. Du. megyek a függönyért, Attiláért, haza, majd jön a babysitter én meg húzok egy szimpoziumra, valamikor éjjel érek haza, a ház meg megint fut, teszem rendbe, mert nem fér be a babysitter. Kiváncsi vagyok milyen lesz, mert most hagyom egyedül elöször a gyerekekkel, eddig én is itt voltam amikor itt volt.
Puszik
Oti, tudom, de félek tőled......
erif1

Milyen zenebőlcsibe vitted azt az apróságot,te? Mit művelt? Na azt meglestem volna ! Haha. Amilyen kis eleven...

gyö67

Az OK hogy állandóan be kell jelentkezni ide?
Mire bejelentkezem addig már mennem is kell... :cry: :(
aszta

Sziasztok!

Én megpróbálok mindenüvé benézni. A nlc itthon nem jelenít meg a szmájlikat.

Most pillanatnyilag az a nagy problémám, hogy milyen könyvet vegyek ki barninak a könyvtárból. Az Egri csillagok hatására "váras" könyvet kér. Tudna valaki nekem valami ilyen könyvet ajánlani?

Ha sikerül, akkor végig is olvaslak benneteket. Úgy látom itt folyt a társalgás :)

KépKép
Kép
el..né

Én is gyúródok!
Nem tudom, mennyire fog működni, de nekem fügőségem van :D "Anyukák" függőségem, úgyhogy mindenhová követlek :oops: Később megpróbálok egy legfrissebb fotót betenni, kicsit nem leszek, mert "monyókolok"
édy

Ó, nem enged nagyobb képet, mint 10 kbyte, s nekünk mind nagyobb :( Vajon ide megengedi?Neeem, mi mind ilyen nagy képeket csináltunk? nem enged egyet se be :evil: [/img]
édy

Joli, szerintem próbáld meg a Monte Krisztó grófját, Pillangó, Aranyember, Kárpáti Zoltán, Egy magyar Nábob, ilyesmit.
Én csak beütöm a babanetet és egyből bent vagyok, nem tudom a gépem hogy csinálja. Kata csak próbálkozz...Mikor indultok?
Édy, persze, hogy velünk tartassz.
erif1

Joli, további címekként én mondanám még a Koppányi aga testamentumá-t..lehet még jön be valami más is..
édy

Köszi a könyves javaslatokat, még nem tudom, hogy ma elmegyek-e kivenni valamit, mert ötre megyek dolgozni és ma még alig voltam itthon. Amúgy vakáció lesz a gyerekeknek és nem biztos, hogy könyvet fognak keresni, amíg számítógépezhetnek. Igaz csak holnap, mert holnapután elmegyünk haza és csak akkor érkezünk vissza, amikor kell menjenek iskolába:)
Édy, a képeket le lehet kicsinyíteni, attól függ, milyen formátumban vannak és milyen programmal nyitod meg. Én is szoktam mérgelődni vele, mert el kell mentsem más néven, ha nem akarom, hogy csak a kisebbített változat maradjon meg.
Gyógyulást kívánok annak, aki beteg és jó pihenést, annak, aki el van fáradva-azt hiszem, ez a két kategória ötlött szembe, ahogy részletekben végigolvastalak:)
Egész jó a fórumélet, tetszik :)

KépKép
Kép
el..né

:evil: :evil: :twisted: Mindig kéri a felhasználónevet és a jelszót!! Egyszerüen kidob egy idő után....

Erikaf sajnos egyre reménytelenebb a hazamenetel. Az nlc. már beírtam hogy a sogoromat műtőtték mert perforált a vagbele...tegnap ismét műtét....ma remélem jobban lessz de Szepit nagyon megviseli. Engem meg az visel meg hogy látom Szepi milyen magalatt van......Ha nem lessz jobban a sogorom akkor ugrott a hazafeléút........
Egyébként pénteken késő este indulnánk vagy szombat hajnalban indulnánk....

Na megyek inkább nem panaszkodom.
Pusszzzziiiiii
Kata
aszta

Joli jó hogy nektek nem jött közbe semmi, és hazamehettek....és tényleg lendületet kapott a forum.

Hajni mitől vagy te középhaladó :oops: :oops: :oops: csak az irigység kérdezteti :lol: :lol: :lol: habár látok én itt mindenfélét, de legtöbben kezdők vagyunk.

Nusi Lilike jobban van?

Jaj majd elfelejtettem dicsekedni :D :D :D hétvégén meglátogattuk az uncsim....Akkora kofáné lett...tündéri..sokat beszél s nagyon huncut...Ugye tudjátok kről van szó!!! Ha nem ugrik be akkor segítek: Ő Lotti. Bernus is növőget, most kicsit soványabb, de majd csak visszaszedi a kilóit. Új ló is van a neve Dominó. Ibolyáék jól vannak és tervezzük, hogy ha minden igaz leugrunk 29-én is hozzájuk ha jó idő lessz. Győ ti tudom jönnétek, hátúl van még hely csak jelezz....

na mennem kell......
aszta

Hello bello!
Tisztára meg vagyok zuhanva ma lányok,először is reggel eladudtam 2 helyet 3-kor ébredtem,elmegyek a nagybanira,hát ott láttom,hogy nincs nálam elég pénz a kocsi meg üres,tiszta ideg voltam,meggondoltam magam és haza jöttem,mert annyi áruval nem volt érdemes elmenni piacra ami a kocsiba volt,erre fel itt most mind a nlc nickemmel meg jelszóval akarok bejelentkezni és még én vagyok felháborodva,hogy nem megy! :oops:
Na majd holnap bepótolom,de ma volt egy fölösleges korai kelésem meg egy potya útam :(
Oti mi van Norbival,mit mondtak ma,véreredmény milyen lett?Mehettünk állást keresni,igy külön külön sem találunk,hát ha ketten egyszerre jelentkeznénk,lehet nagyobb szerencsénk lesz!
Erif itt a reci,na most jön a belinkelés:figyu:
Ropi

Hozzávalók:

60dg liszt

1 kis pohár tejföl

10 dg reszeltsajt, vagy parmezán

1 Rama

10dg vaj!

sütőpor(talán fél zacskó

1dg élesztő belemorzsolva

és 1 sárgája

szóráshoz: kb.15 dg reszeltsajt

fehérje a megkenéshez

Nem kell pihentetni, egyből lehet csinálni. Én vékonyra szoktam nyújtani és pizzavágóval ropi vastagságúra vágom. Sokáig eláll és nagyon finom!!!

Nem tudok belőle annyit csinálni, hogy a családnak elég legyen
huu csajok el vagyok ragadtatva magamtól,ma már másodjára sikerült! :oops:
Én isler mellé csináltam a hét végén,és valóban az én gyerekeim is nagyon szeretik!
Ti mit készittek húsvétra?Nekem még fogalamam nincs,mi igazság szerint nem szoktunk itthon lenni húsvétkor mindég elmegyünk kirándulni,de most nem lesz belőle semmi,mert 1.nagyon hideg van a kiránduláshoz 2.most vettük észre,hogy a kocsin lejárt a műszaki,még ez is :x igy meg nem indulunk el sehova,mikor mindenhol fokozott útellenőrzések lesznek.
Pedig ne tudjátok meg,hogy menyire ennénk(kismamák most szemet becsukni :lol: )sült sonkát meg szalonnát!Alig várom már,hogy valahova elmehessünk picknikezni!Tudjátok nekem a grill a heppem! :D
Na dumáltam ma eleget,egész évben nem pofáztam ennyit,eldugullok!
pusz
dildi

Sziasztok!

Megjöttem pár percre én is :wink: Jóóóóóóó olvasni Titeket :D

ErikaF mi nem veszünk fölösleges dolgokat, örülünk ha arra jut amire kell :oops: :( :cry: Mostanában inkább eladom, amit lehet... és amire már nincs szükségünk :wink:

Ildi lementettem a receptet, hátha kedvet kapok hozzá valamikor :) Sajnálom, hogy potyára keltél fel és mentél el :? Holnap legyen szerencséd és hozzd be a mai kiesését :wink:

Óh, rohanok is... Mennem kell Efiért... Bár azt kérte utolsó lehessen...

Puszi mindenkinek!

Gabi

Efi eteti a nyulait :wink: Kép
csega

Szervusztok !

Kata,jelzek!!! Bíííp-bííp..csak szólj s már űlünk is be hátra! :lol:

Joli,nektek jó utat kívánok már most,mert tudom,hogy félig-meddig lélekben már otthon vagy a hegyek közt.

Édy,azt hiszem mi,akik itt vagyunk,mind függők vagyunk

Oti,mi van a fiaddal?

Ildi,ne búsúlj.Holnap megkettőzött erővel,mellbedobással eresszed a piacozást.GReméljük,a húsvét tiszteletére jól fog menni a bót.

Eri,nem írtad,milyen volt a zenebőlcsibe?

Gabi,Efi tudja,hogy nem végleg az ővé a nyuszihad?

Hajni,remélem hagytál másnak is valamit a nagy bevásárlás közepette..
:lol:
Dgabi hol tekereg ma ? :roll:
-------------
Én is gondban vagyok a húsvéti kajával,mert ugye itt mint megtudtam a sonka és főtt tojás a menű..nekem a bárány lenne az igazi. Láttam ma egy lapban egy jó receptet(saláta) amin van spenótlapitól elkezdve főtt tojásig minden,azt hiszem azt fogom megcsinálni,kevés de sokféle színes kavalkád,olyan szem-szájnak ingere..S ha már nem ehetek bárányhúst akkor legalább azt eszek amit amúgy is szeretek..salátát..s Laci se méltatlankodhat,hisz van rajta sonka és főtt tojás is..
A Pluszban vettem fehér héjú tojást,úgy örülök,azt szebben lehet festeni..csak még azt nem tudom,mit kezek majd az íróka nélkül,mert az otthon van..és akkor hoyg lesz hímes a tojás?Valamit ki kell találjak,miből tudok egy új írókát csinálni.. Kép egy ötlet..remélem meg tudom valósítani az ünnepi aztalra..olyan egyszerűen nagyszerű
gyö67

Csajok,egy tipp,annak aki érdekelt : lehet,most kevés nap van a hazamenetelre,de nemsokára megint "ünnep "lesz,vagyis május elsejére gondolok. És most jön a lényeg. Máj.1 az csütörtök,máj.2-tőt megadják szabadnapnak,utána 3-ka az szombat,4-ke vasárnap,és ez egyből 4 szabadnap lenne. De...de le kell dolgozni ezt a máj.2-kát még ápr. 26-án,ami ugye szombat. És akkor én ma azt csinltam,hogy: kivettem 4 nap szabit. Ápr.26-át,ami a szombat,majd ápr.28,29,30-kát ami hétfdő,kedd,és szerda...így 4 napot veszetk a szabdságomból,de effektív ápr.26-tól tova máj.5-ig szabad vagyok :wink: Mert hálistennek vannak 7 végék...És akkor ez már 10 nap szabad úgymond,arra már simán haza lehet menni,annak aki készül,vagy mehetnéke van..Nekem mehetnékem vóóóna..de van hova,csak nincs kivel és mivel..úgyhogy Kriszta szépen megy óviba,Laci is vett ki szabit ezekre a napokra s tekergünk...jut egy kis idő csak kettőnkre is,mert nálunk legtöbbszőr ez a bajok eredete,hogy Laci kevesli azt az időt amit csak kettesben lehetünk...

gyö67

Sziasztok lányok... végre ideülhettem kicsit... de őszintén mire végigolvastalak titeket már nem tudom kinek mit is írjak. :D Plusz az idő is kevés lenne rá...
Nusi! Örülök, hogy te is megtaláltad a fórumot. :)
Kata! Nekem is azonnal beenged. Az elején kellet nyomnom egy olyat, hogy megismerjen és azóta nem kell jelszókkal tökölnöm. Sajnálom, hogy nem mehettek haza... és főleg azt sajnálom ami miatt nem mehettek. :( Én meg azért vagyok középhaladó, mert a legalején még itt trécseltünk a másik topikkal... pl. Ildivel. :)
CsGabi! Nagyon édes Efi a nyuszikkal. :D De hidd el, nekem eszembe sem jutott hogy nyuszikkal éljek egy fedél alatt. Sőt nekem már semmi más élőlény nem kell az embereken kívül. :D
Erikaf! Attila hogy viseli az ovit? A zenebölcsibe Csengével jártok?
Gyö! Ötletnek nem lenne rossz... de az én párom pont a hó végén kell készenlétben legyen a munkájával. :( Ilyenkor mehetünk el legkevésbé. :( De azért május 1-ére hazamegyünk.. ha minden rendben lesz.
Joli! Barni hogy élte meg, hogy elveszett a táskája, meg minden belőle? Örülök, hogy hazamentek és egy kicsit kikapcsoltok. :) Jó utat!!!
Jaj, nem tudom kinek akartam még írni... ne haragudjatok, mennem kell. A fiúk szétszedik a házat... pedig már lassan fektetni kellene. :)
cshajni

Most nem tudom mi van, mert nem léptem be és mégis írhatok. Pedig még azt sem kérdezte a szemtelen, hogy mgjegyezzen-e, mert a munkahelyen úgyis azt írtam volna, hogy nem. Nem örülnék, ha valaki írkálna az én nevemben :arrow: :x Elég sokan használják ezt a gépt.
Tudjátok meg, jó ez így, mindenki leírja azt, ami foglalkoztatja és nem azzal telik el a hozzászólás, hogy megkérdezünk sorra mindenkit mindenről. És mégis több mindent megtudunk:)
na, de azért csak kel egy-két dolgot kérdezni :lol: Mert az Otiék elromlott fűtéséről jutott eszembe, hogy Erika nem írta meg, mi lett az ő fűtésükkel.
Gabi, neked meg azt, hogy akkor Efivel most már minden rendben az oviban, ha nem akar hazamenni!?
Kata, gyógyulást kívánok a sógorodnak! Hazamentek majd máskor, ne keseredj el!
Hajni, Barni első nap eléggé el volt keseredve a táska miatt, vagy inkább azért, mert tudta, hogy nem fogjuk megdícsérni, de túltette magát rajta.
Gyö, szép terveid vannak :)
Ildi, sajnálom a mai napodat :(
Amikor mi otthon voltunk, akkor a húsvéti menü sonka, tojás és töltött bárány volt. Levesnek tárkonyos bárányhúsos krumplileves.
Talán most is ez lesz:)

KépKép
Kép
el..né

Joli, ki kell bírja a fűtés juniúsig, utána ki kell cserélni a cirkót, egyúttal a radiátorokat, kéményt bélelni...cca 500000ft. Gondolhatod, mennyire örültem neki.
A zenebőlcsibe Csengével járunk, szerdánként, nagyon szereti, tetszik neki, ügyes, egyből beilleszkedett. Én is sok embert ismerhetek meg ezáltal, igaz már a jtérről ismertem belőlük, hisz ők szóltak nekem, hogy van.
Kata sajnálom, hogy nem mentek, bár nem elég világos a számomra az öszefüggés a sógor betegségével, hisz sokat tenni érte nem tehettek, senki nem várhatja el, hogy lemondjátok az utat. Persze más volna, ha te , Szepi vagy Csaba került volna kórházba.
Hajni, Attila el van az óviban, miután kiny...m az óvónők seggét is a dadákkal bezárólag.
Puszik
erif1

ovi :oops:
erif1

Sziasztok !
Aszta KAti ! AH kipipálod hogy automatikus bejeletkezés akkor többször nem kell.
Hű de beindult a fórum tetszik nekem is.
Sajnos nincsenek jó hireim, még jó hogy nem vagyok depis fajta de azért megvisel.
Kiderűlt ma hogy Kristófnak kezdődő asztmája van és egy héten keresztűl kap 4 óránkét gyógyszert és ha nem javul akkr szteroidos kezelés jön
Norbi ninc sjobban , fájlaja a végtagjaji még mindig meg nagyon szédűl.

Gabi ! Jót mosolyogtam a nyuszis éjszakádon :D

Ildi! Itt Érden nagyon rendesek a vizsgáztatók ha gondolod elhozhatjátok ide az autót
tiácska

sziasztok!
ennyit írnI!!!!
itt is lehet könyvjelzőzni ?
vki írja meg ,mert én nem találom.
ma elvittem Lilit fül-orr-g -re és nincs is nagy baja,szóval megnyugodtam,kell orrcsepizni....meg hasonló dolgok,de semmi nagy baj!
megynuuuuuuuuuuuuuuggggggggggodtaaaaaaaam!
megyek végre kialszom magam! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt ! Itt a láthatatlan kávéééééé!!!

Nusi ! Én nem tudom hogy lehete ilyet csinálni !

Mindenkinek szép napot kivánok, gyönyörű idő van .
tiácska

Jó reggelt lányok! :)

Jöttem kávézni veletek. :) Ma Matyinak már szünet van, így itt ücsörög mellettem és unatkozik. Nem tudom mi lesz a mai programunk... lehet kimegyünk, olyan jó idő van. :) Bár isten igazából egyedül nem tud mit kezdeni a kertben én meg nem vagyok neki partner... annyira nem mint ahogy ő szeretné. :(

Nusi! Nagyon örülök, hogy Lilinek nincs komoly baja!!! :) A kedélye milyen? Mikor mehet újra bölcsibe?

Joli! Azt gondoltam, hogy kicsit félhetett a következményektől... de nem volt semmi olyan a táskájában ami miatt fájt a szíve?

ErikaF! Én Matyival jártam el baba-mama klubba, de igazi barátságok ott nem születtek nekünk. :( És Matyi sem élvezte. Lehet rossz volt maga a klub... nem tudom. Zenebölcsitől kicsit írtózom, mert tudom ott az anyuknak is énekelni kell... én meg... na, inkább nem mondom milyen a hangom! :D

Oti! :( Sajnálom, hogy beteg mindkét fiad. :( Ti nem mentek haza húsvétolni?

Tegnap beszéltem az egész családommal. :D Hívott az öcsém, én hívtam a bátyám meg az anyukámat. És olyan jó volt beszélgetni velük. Bár inkább hazamennék húsvétre. :( De Feri természetesen dolgozik. Már azzal "fenyegetett" meg tegnap este, hogy nem készül el pénteken sajnos így lehet szombat-vasárnap is kellene dolgoznia itthon kicsiket. MAgyarul se kirándulni se elmenni itthonról nem fogunk. :cry:
cshajni

Hajni, valószínű nem az a társaság volt, amire vágytál. Nem minden fiú partner az ilyesmiben.
Sajnálom, hogy nem lehetsz a családoddal. Csabi főnöke, hogy jobban kínozza Csabit, ma Vásáhelyre viteti magát, mert délután repül haza Pestre a Malévvel. Csabi meg folytathatja az üzleti útját, úgy, hogy csak átutazott a városon.
Csenge nagyon szereti, rázza a fenekét minden zenére,a hangommal semmi baj nincs, egész életemben kórustag voltam, no meg a képzőbe sem vettek volna fel, hangtalanul :D .
Én már megszoktam az itteni stílust, elég hamar barátkozom, néha meg is lepődöm, elkérik a számom, hívnak ide oda, csak idő legyen rá. :)
erif1

Ildi köszi a receptet, kipróbálom. :D
erif1

Sziasztok!
Nusi örükök hogy jobban van Lilike, és te is magnyugodtál. rendeződtek a pároddal a nézeteltérések? Leültetek megbeszélni a problémákat?

Hajni köszi a kávét. Jó hogy legalább beszéltél az otthoniakkal, de majd május 1-ét otthon töltheted. Mond Ferinek, hogy már nem sokáig utazgathatsz úgy igazitsa a munkáit.

Erikaf még 50-50% a hazamenetel mert mára kicsit jobban lett a sogorom (kopp kopp kopp). Annyira készültem haza pedig nekem már nincsenek közeli hozzátartózóim otthon. De elmentünk volna Megyesre a bátyámékkal, anyukám testvérét meglátogatni na meg az unokatesóimat akiket az előző 28 évben egyszer láttam anyukám temetésén. Meg jó nagy bulik vannak kilátásban hisz innen sokan mennek (megyunk?? )haza és ott találkoznánk... Lényeg hogy a tegnaphoz képest kicsit bizakodobb vagyok...

Otti köszi a tippet bejött...Sajnálom hogy mindkét gyerek beteg, nem is tudom hogy bírod lelkileg.

Ha jönnek a melegek össze kéne hozni valami kis talit nekem most már nagyon hiányzik a személyes dumcsizás....lehet nekem is tavasz depim van??????
mennem kell....
aszta

Lányok,benéztem az nlc-re (fél órát nyögve nyelt de megnyílt9 és ott olvasom,hogy Erikar ott van,vár ránk szegénykém..Végre túl van a vizsgán,és többet tud lenni velünk.. Megadtam neki ezt a címet és kiadtam az "ordint" hogy jöjjön kávézni mert várjuk..Igaz? :roll: :wink:
gyö67

HAjni ! Nem megyünk haza Húsvétra most mindkét gyerköc nincs olyan jól. Talán a román Húsvétra haza megyünk de az sem biztos.

Mi kint vagyunk a levegőn csak belógtam egy percre hogy feltegyem az ebédet. Szépne játszanak kint a fiuk. Sokat nem lehet kint Kristóf mert hideg a levegő és egyből megárt neki :cry:
Ildi ! Én is kiprobálom... Látom sikerűlt a belinkelés :D
tiácska

Bizony ! Várjuk....
tiácska

Szia mindenkinek! :D :D :D

:)
erikar

Bemásolom amit az nlc re írtam, meglepődtem, hogy nincs kávé, nincs Anyuka :lol:

"Végre szabadabb vagyok, meg van a ker-vendéglátó OKJ és bizi.

Ker: 3 as, vend.4 es lett..fiam szerint jobb is lehetne de Nekem csak ennyi ész van

jól vagyunk, meghíztam, olyan igazi buci alakom lett, igyekeszem a fitness gépeket kiynyitni ruhát leszedni róla és talán talán le is fogyok

a srácok jól vannak, Rolandnak suli, edzés haverok stb..Bence a szokásos ki be pakolással el van..szóval aranyosak.

Apa reggeltől estig dolgozik egyre kevesebb pénzértÉn meg ezt is azt is csinálok

Ti hogy vagytok? kismamák?gyerekek?"

:)
erikar

Erikaf te nagyon szerencsés vagy, tele vagy önbizalommal és energiával így meg se lepödőm azon hogy könnyen találsz barátokra, de ugye azért miket se feledsz...
Csak elképzelem Csengét amint rázza a kis fenekét a zenére és a szíven szorul össze, hogy ennyi időt elpazaroltam és csak képeken látom felnőni....most majd probálom úgy időziteni a péntekeket, hogy mindenkihez eljussak....
ismét jöttek....
aszta

Erikar gratulálok a sikeres vizsgához....habár én nem is tudtam hogy tanulsz :roll: :roll: :roll: .....azt hittem István, a gyerekek, a költözés foglalt le ennyire. :oops: :oops: :oops:
aszta

Na látom,hamar ideértél,Erika !! Most akkor gratulálok a vizsgádhoz.!!

Oti,azt hiszem valamit figyelmen kívűl hagytát!! Szökőév az idei..és ez azt jelenti,hogy nuku román húsvét!! Vagyis nincs külön..minden 4 évbe egybe esik,és ez úgy adódott,hogy pont szökőévkor,tehát az idén nekik is most van a Húsvét...ebből kifolyólag a Pünkösd is.. :lol:

gyö67

sziasztok!

a CUMI ki se esik Lili szájából,...várom már a bölcsit,mert ott elfelejti és nem kéri ,csak ritkán.
szóval kata h válaszoljak,nem igazán tudunk beszélni Zsiguval,azaz én mindig elmondom,h mit sérelmezek,ő meg hajtja a pénzt,:(:(:(.......nem tudok mit csinálni,vannak rosszabb és jobb napjaim,.........ami a házaséletet ileti,10 hónapja nem tudom mi az.....ennyi.
megyek főzni.
Vendég

jól belevágtam itt a lecsóba,bocsássatok meg érte,de elolvastam mit írtatok,és arra próbáltam válaszolni. :D
Vendég

Nusi,ez nem normális állapot!! Nekem annyi minden bajom adódott ebból a nincstelenségből,hogy nacsak..Igaz nekem több évig tartott,és amig nem lett minden bajom,addig nem tettem érte sokat.És nem tudtam rászánni magam ,hogy egy olyan valakit keressek,aki nem a lelkem kéri cserébe csak egyszerűen a hormonháztartásomat rendbetartja.12 évig no sex alapon éltem,dolgoztam mint idióta,hogy eltereljem a figyelmem. Az orvosom azt mondta,hogy hiába undorodtam én meg,és nem kell a férfi(mert nálunk ez váltotta ki a problámát) ha a szervezet normális működéséhez szükség van a szerelmi életre..meghallgattam,akkorákat bólintottam mint egy ló,de nem tettem érte semmit. Éveken át inkább gyógyszert gyógyszerre szedtem,hogy kikezeljem az abból adódó bajaimat..És hogy egy párat említsek: hormonzavar,idegesség,depis állapot,ingerklékenység,és a bal mellemben 4 darab aranyos csomó..
gyö67

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?