Hello bello!
Tisztára meg vagyok zuhanva ma lányok,először is reggel eladudtam 2 helyet 3-kor ébredtem,elmegyek a nagybanira,hát ott láttom,hogy nincs nálam elég pénz a kocsi meg üres,tiszta ideg voltam,meggondoltam magam és haza jöttem,mert annyi áruval nem volt érdemes elmenni piacra ami a kocsiba volt,erre fel itt most mind a nlc nickemmel meg jelszóval akarok bejelentkezni és még én vagyok felháborodva,hogy nem megy!
Na majd holnap bepótolom,de ma volt egy fölösleges korai kelésem meg egy potya útam
Oti mi van Norbival,mit mondtak ma,véreredmény milyen lett?Mehettünk állást keresni,igy külön külön sem találunk,hát ha ketten egyszerre jelentkeznénk,lehet nagyobb szerencsénk lesz!
Erif itt a reci,na most jön a belinkelés:figyu:
Ropi
Hozzávalók:
60dg liszt
1 kis pohár tejföl
10 dg reszeltsajt, vagy parmezán
1 Rama
10dg vaj!
sütőpor(talán fél zacskó
1dg élesztő belemorzsolva
és 1 sárgája
szóráshoz: kb.15 dg reszeltsajt
fehérje a megkenéshez
Nem kell pihentetni, egyből lehet csinálni. Én vékonyra szoktam nyújtani és pizzavágóval ropi vastagságúra vágom. Sokáig eláll és nagyon finom!!!
Nem tudok belőle annyit csinálni, hogy a családnak elég legyen
huu csajok el vagyok ragadtatva magamtól,ma már másodjára sikerült!
Én isler mellé csináltam a hét végén,és valóban az én gyerekeim is nagyon szeretik!
Ti mit készittek húsvétra?Nekem még fogalamam nincs,mi igazság szerint nem szoktunk itthon lenni húsvétkor mindég elmegyünk kirándulni,de most nem lesz belőle semmi,mert 1.nagyon hideg van a kiránduláshoz 2.most vettük észre,hogy a kocsin lejárt a műszaki,még ez is
igy meg nem indulunk el sehova,mikor mindenhol fokozott útellenőrzések lesznek.
Pedig ne tudjátok meg,hogy menyire ennénk(kismamák most szemet becsukni
)sült sonkát meg szalonnát!Alig várom már,hogy valahova elmehessünk picknikezni!Tudjátok nekem a grill a heppem!
Na dumáltam ma eleget,egész évben nem pofáztam ennyit,eldugullok!
pusz