Sziasztok Lányok!
Hát egy kicsit előkerültem, de megint el fogok tűnni egy időre.
Ugyanis kölcsön kaptam egy több, mint ezer oldalas, apró betűvel szedett könyvet, amit hamar ki kell olvasnom, mert vissza kell adnom.
Olvastátok Ken Follett: Katedrális című könyvét? Nagyszerű könyv, és az íróját is nagyon szeretem. Mostanában jelent meg a folytatása: Az idők végezetéig címmel. Igen drága, így saját példányt nem tudok venni. Nos, még a java hátra van az olvasásból.
Mazsuzs - Igen, a traktor- borona tárcsára gondoltam. Amit én láttam a piacon, az rozsdamentesnek tűnt. Az jó ötlet, amit Olive írt, elősütni egy kicsit.
Kriszta - üdv köztünk! Örülök, hogy Edith meghívott.
Melyik topikból jöttél?
Ha javasolhatom: hidegen sajtolt növényi étolajat használj (ez lehet napraforgó - bio boltban lehet venni, illetve extra virgin oliva olaj nem finomított!; vagy vaj). Margarint NE! Az életerő életfogytig- Testkontroll topikban van egy rész a maragarinról - hogy miért ne, s ártalmas hatásaitól, meg sok egyéb érdekes dologról is. Én nem a 90 napos fogyókúrát csinálom, hanem Testkontrollozom. (rövidítve: TK) A teljes kiőrlésű lisztet is majdnem így rövidítjük:Tk. A Testkonrollról is bővebben, hogy hogyan kell, ott olvashatsz.
Elkezdted a léböjt kúrát? Mik a tapasztalataid, hogy bírod? Hol lehet meg találni, hogy mit is kell inni és meddig?
A Xylitol porról még nem hallottam, utána fogok nézni a Neten. Létezik egy Sztívia nevű növényi édesítőszer is, erről sem tudok még bővebbet.
Jól hangzik a padlizsános recepted, ki fogom próbálni. Abban az esetben, ha nincs benne tészta és zsemlemorzsa, lehet sajtot szórni rá. A zöldségek jól emésztődnek ebben az esetben a fehérjékkel. A tészta is keményítő.
[quote]T írta:ulajdonképp csak az érdekel, hogy mozgás nélkül is hatékony-e a diéta?
Hát ez a dolog mindannyiunknál probléma. Így is lehet fogyni, bár ha többet mozognánk, biztos többet is lehetne.
Edith - csatlakozom az előttem szólokhoz: nekem is nagyon fúrdalja az oldalamat a kíváncsiság: hogyan is kell elkészíteni a miccset,
Remélem már jobban vagytok valamennyien?
Neked nem szokta beszívni a fánk az olajat sütés közben? Nekem mindig, ezért nem is sütöttem már rég. Nagyon nehéz lesz tőle a kaja. A fánkot is Tk lisztből sütötted?
Judit - végre újra itt! Gratulálok, hogy sikerült éjszakai alvásra szoktatnod a babódat - csoda, hogy 11 hónapig bírtad. Nagyon megterhelő lehetett.
Olive - másoktól is hallottam már, hogy nem egyszerű az angol egészségügy. Mi van, ha valaki sürgős ellátásra szorul. akkor is hetekig váratják?
Kösz a chili receptet, azt is kipróbálom.
A kukorica liszt sárga, a kukorica keményítő - egy kivonat , ami fehér, itthon mindkettőt lehet kapni. Milyen az a babarizs?
Én régebben féltem rántást csinálni, mert valahogy mindig csomós lett a kaja. Átszűrni meg nagyon macerás. Míg aztán valakitől megkaptam a működő tippet: meleg kajába hideg (kihűlt) rántást, hideg kajába meleg rántást kell tenni. Nálam ez bevált. Úgy is csináltam már főzeléket, hogy a dinsztelt zöld félére rászórtam a lisztet, összekevertem, majd egy kicsit tovább dinszteltem, utána felengedtem vízzel, szépen. csomó mentesen besűrűsödött.
Kösz, hogy szóltál Olive! Küldöm az emil címem!
Milen hüle vagyok! Én nem ezt az idézet gombot használtam, hanem a másikat, ami a megjelent írásaink jobb sarkában van. Akkor az a másik mire lehet jó? Az bemásolja az egész cuccot...
Most mentem, átnézek egy kicsit a másik topikba...
Jó éjt!