Hat igen, de epp ez az, hha lemosom a kakit a gyerkoc fenekerol, akkor az en kezem is olyan lesz. Es a kezemrol se mosom le olyan alaposan szerintem. Aztan azzal fozok, meg simogatom a gyereket...
Olvastam egyszer egy irast arrol, h milyen sokfele cucc van egy mobiltelefonon. Akkor gondolom, akarmilyen hasznalati eszkozunkon rajta lehetnek ugyanazok. Az is gaz, ha igy belegondolok.
Szoval, h jon egy vegyesz, tesz vmi megallapitast, de csak ennyi. En pl kivancsi lennek arra, h azok a csaladok, ahol olyan a mosogep, betegek-e v vmi. Es persze arra is, h mit mosnak. Mosnak-e egyaltalan pelenkat... Ha nem, akkor honnan kerul oda az E. colii... Igy csak felelmeket ultetnek el az emberben, pedig ez csak egy reszinformacio.
A pelusokat azert mosom 60 fokon, h ne 90 fokos mosast inditsak. Mostam mar 40 fokon is, de utana en budinek ereztem a pelenkakat, ugyh tovabbra is 60 fokon fogom mosni. De ha mondjuk csak epphogy belepisil, es epp inditok egy feher ruha mosast, akkor siman beteszem a 40 fokosra is. Ha nem all 2-3 napig a vodorben, akkor nem budi.
Szoval van egy par dolog, amit nem tudok
Biobaba