Lányok, köszi. Akkor nem gond, ha nem iszik, ha kínálom, az elég, akkor van lehetősége fog inni. Megnyugtattatok.
Szőrtelenítés: hónalj és bikinivonal: borotva, lábszár: epilátor. Nekem is van már vagy tízéves. Szerencsére nekem nincs gond a benövésekkel.
Zsófi,
Megvallom őszintén, én a 10%os ecetete is simán használom, ráadásul arányaiban sem szoktam nagyon változtatni a másikhoz képest. Nekem működik.
Napvédőkrém (ha már valaki megemlítette): tavaly a Lavera pumpásat használtuk, most azt beadtam a legénnyel az oviba, és itthonra vettem Weleda havasi gyopárosat. A Weleda könnyebben kezelhető, és nem marad annyira "hullaszínű" a gyerek a felkenés után (bocs, de nem tudom máshogy leírni, mivel ez fizikai védelem és gondolom annyira nem szívódik be, látszik, hogy hol kentem). És ugyan most eléggé takonykóros vagyok, így nem igazán érzem 100%osan az illatokat, de a Weledás illata is jobb. Bár árban a Lavera a legjobb, azt hiszem, egységre vetítve.
Indi,
És hol lehet venni ilyen ragacsos, nem kristályos nádcukrot? Mert én mostanában ún Demerara típusút vettem, de ez is kristályos (tudja valaki, mi a fene az a Demerara)?
Savitri, öblítő: szerintem az Almawinnek is van, meg tán az összes öko márkának (Ecover, Sonett). Nézd meg a
www.netbio.hu-n.