Sziasztok,
a Kismama februári számának végén (110. oldal) van egy olvasói kérdés a biliztetésről, Ingrid Bauer oldala kapcsán (
www.natural-wisdom.com). A szerkesztő válaszul megkérte az olvasókat, hogy írják meg a tapasztalataikat a szobatisztaság eléréséről. Gondoltam talán itt egy jó alkalom, hogy a magyar biliztető csapat is megmutassa magát, külön-külön és/vagy egyben. Én mindenképpen tervezem, hogy írok nekik. Ha nektek is van időtök, akkor írjatok ti is!
Pár hete indítottam egy weboldalt,
www.babaabilin.hu , egyelőre kezdetleges formában, mert közben Magyarországra költöztünk és nem volt időm. (Ki tudja, hogy hol találom az adatlapomat a Babaneten, hogy átírjam? Egyszer megvolt, de azóta sem.) Dolgozgatok a színfalak mögött a bővítésen, és most ez is jó alkalom, hogy belehúzzak.
Az oldalnak infogyűjtő célja van. Lesz majd könyvösszefoglaló, képek, filmek, stb. Mivel a mi személyes gyümölcsöző tapasztalataink immáron 9 hónapja a nulla körül mozognak (ami nem vette el a módszerbe vetett meggyőződésemet), keresek vállalkozó szellemű közreműködőket, akik szívesen megosztják a saját élményeiket másokkal. Vikit már privátban megkértem, és ő is segít tartalommal, amit ezúton is köszönök
A linkek közé fölvettem azokat, akikről tudok: Lívi, tarkabab és Viki. Vagytok-e még többen, akik blogot vagy valamilyen más oldalt vezettek a biliztetésről? Ha igen, akkor titeket is szeretnélek belinkelni!
Szeretnék fényképeket, elszórva a szövegek mellett, meg akár egy fényképalbumot is, ehhez is keresek önként jelentkezőket. Nem kell, hogy pont bilin üljön a baba, jöhetnek képek biliztetős ruhákról (pl. emlékszem itt a vágott fenekű nacira, amit valaki turizott), meg bármi egyébről, ami témába vágó.
Szívesen csinálnék egy olyan részt is, ahol pillanatképeket vagy visszatekintő történeteket lehetne olvasni, ehhez viszont kellenek, akiknek kedvük van megosztani a saját élményeiket. Akár egy rövid kis szösszenet arról, hogy aznap éppen hogy ment a dolog, vagy egy beszámoló, hogy általában hogy álltok, vagy egy teljes visszatekintés.
Akit bármelyik rész érdekel, az írjon nekem itt a babaneten vagy emailben info kukac babaabilin.hu címre. Köszönöm!
Egyébként most mi is megint pucérkodunk itthon, mivel ebben a házban végre lehet olyan meleget tartani, hogy ne kelljen félnem, hogy Lotte megfázik. Mivel nem szereti, ha pisztergálom, nálunk a csak bugyi nem volt megoldás, mert akkor azt is folyton cserélgetni kell. Most a földre megy a pisi, azt lelkesen törölgeti. A bilire ha rá is ül egy pillanatra, mindjárt ugrik le. Veszünk egy lépcsős wc-ülőkét, mert a hétvégén látott a rokonságból egy kislányt wc-be pisilni, és azóta érdekli a fölülés. Csinálni ugyan nem csinál semmit, de ha magától föl tud mászni, akkor hátha megjön a kedve. A kaka tekintetében ugyanott tartunk, ahol 9 hónapja. Mondja, hogy kaka, aztán elszalad és a sarokban kakál. Ha kérdezem, hogy "kakálsz", akkor mondja, hogy "nem".
Sziasztok,
Zsanett
- Lotte lányunk most 1,5 éves